Şimdi Ara

İddaa'yı Excel'den Takip Edenler İçin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Arkadaşlar. Forumu uzun zamandır üyeliğim olmadan takip ediyordum. Burada tüm kardeşlerimin bilgilerinden yeri geliyor faydalanıyorum bu yüzden bende ufakta olsa kendi oluşturduğum ve kullandığım İddaa bültenlerini excelden takip edenler için ufak bir paylaşım yapmak istedim, umarım faydası olur

Mackolik geniş iddaa bülteniyle uyumludur, sadece tam uyum sağlaması için bir iki sütun silmeniz gerekli onuda excel içinde anlattım zaten :)

Sizin yapmanız gereken sadece skorları girmeniz :) Diğer her yeri handikap ve tarih hariç otomatik dolduracaktır. Örnek ekran görüntülerini paylaşıyorum.

Faydalı olması dileğiyle.

İndirme adresi: https://drive.google.com/file/d/0BxrTcRH3-mm6ZjlFRXdxX1B4bXM/view?usp=sharing

İndirmede çıkan görüntüye aldanmayın :) Tam olarak desteklemediği için öyle göstermektedir. Skorlara takılmayın ben örnek olarak diğer kısımlar değişkenlik göstersin diye salladım skorları.

İddaa'yı Excel'den Takip Edenler İçin. İddaa'yı Excel'den Takip Edenler İçin. İddaa'yı Excel'den Takip Edenler İçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HSTAR -- 25 Mart 2016; 23:40:28 >

• takip
  • Faydalı olabilir takip ediyorum.
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.