Şimdi Ara

İddia: AMD Radeon RX 9070 XT, 599 dolarlık fiyatla RTX 5070 Ti “katili” olabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5500 TL yapıyor. Pek de az değil. Örneğin bu paraya 2 TB SSD alınabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 21 Ocak 2025; 18:31:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Bırak 150 doları yarı fiyatı olsa ancak amd almayı düşünürüm, sonra yine almam herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebebi nedir, Wattman gibi hatalar mı yoksa başka bir şey mi?

nvidia fanıyım.  

• Xit kullanıcısına yanıt

haberin başlığında ti yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Finnbhennach

nvidia fanıyım.  

O da bir tercih sebebi sonuçta.  

• Hicbiri babamın şirketi değil. Ama nvidia daha az sorun çıkarır. Daha çok hesap gücü sunar ve daha çok kazıklar.

O işin şakası tabi de gerçeklik payı da var, radeon ile yaşadığım problemler için bu konuyu açmıştım.

https://forum.donanimhaber.com/amd-radeon-pismanliktir-6700xt-icerir--159684067

Bu ekran görüntüsü de amd ana konusundan, atılan son iki mesaj.

İddia: AMD Radeon RX 9070 XT, 599 dolarlık fiyatla RTX 5070 Ti “katili” olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finnbhennach -- 21 Ocak 2025; 23:50:33 >

• Ekran kartı yatırımı için çok sebep yok şu anda. Bir kaç sene sonra belki ortalık biraz şenlenir. Belki de ondan amd şu an üst düzey ürünleri pas geçmeyi tercih etti. 5070ti ideal kart gibi şu an sistem kuracaklar için. Eğer 9070xt daha uyguna aynı performansı verirse ve bunu stabil bir şekilde yaparsa başarılı olabilir.

• Iki framegen birlestirince amd kartlar ucuk fps veriyor. Tipki yeni nvidia framgeni gibi. Gecikme olayini hallettilerse ve rt performansi iddia ettikleri gibi iyiyse, adrenalin uzerinden framegen acilabilmesinide goz onune alinca amd almamak icin bir sebeb yok.

• Vaay be zenginlik böyle birşey demekki. Kıza bak ya 150 doları az görüyor.

• 600 dolara 9070xt çok iyi teklif. eski gpu veya giriş seviye gpu su olanlar ağırlıkla 9070xt alacaktır bu nedenle.

• Ben de tam iki sene önce 6700 veya 6700 XT almayı düşünürken bu gibi sorunlardan endişe edip 3060 Ti’ye yöneldim. Bugüne kadar hiç AMD kullanmadım. Bu gibi sorunlar çözülse keşke de gönül rahatlığıyla AMD alabilsek.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.