Şimdi Ara

İddia : FBI Android cihazların ve dizüstü bilgisayarların mikrofonlarına uzaktan erişebiliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli55

quote:

Orijinalden alıntı: unflattering
    quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli5511 Eylül sonrası Amerika da kişisel özgürlükler ve ulusal güvenlik karşı karşıya geldi...Zamanında bu Amerika da çok tartışıldı...Spikerler yoldaki halkla röpordaj yapmışlardı...Çoğu güvenliği daha üstte tutmuştu...Keza isteseler kim Torrentten ne indiriyor 1 sn de bütün dökümü çıkartırlar ama bu tür mekanizmalar sadece terörizme karşı kullanılıyor bildiğim kadarıylar...EĞER masumların CANINI koruyacaksa bu şekilde sınırlı kullanılan istihbarata ben karşı değilim...Ayrıca Amerika, NATOnun belkemiği müttefiklere karşı sorumlulukları var...
    tr.m.wikipedia.org/wiki/Guantanamo_Kampı buradakilerden bahsediyorusunuz sanırım.
    Ben daha felsefi bir şeyden bahsettim...Devletin asli görevi vatandaşın önce canını korumaktır...HER istihbarat sonuçta kişisel özgürlüğe öyle veya böyle müdahaledir...Vatandaşların TAM özgür olduğu yere devlet denmez anarşi denir...Devlet kanunlar çerçevesinde özgürlüklere müdahale eder...Ben bundan bahsettim...Amerika daha diken üstünde bir ülke...Buna itiraz ediyorsanız size diyecek bir şeyim YOK...Soğuk savaş,iki kutuplu dünya,serbest piyasa ve devletçi piyasa mücadelesi üzerine uzata uzata anlatacak değilim...ki şahsen bu konular siyasi ve fikri...forumda böyle şeyleri tartışmıyorum(prensip olarak)... Ben izlediğim bir haberden bahsettim...Amerika da da bu konu çok yazıldı çizildi... Gelelim Guantanamo üssüne...oradakiler masum mu?suçlu mu?...Bilmiyorum...zaten yorumumda öyle birşey yazmadım...Terörle mücadelede yanlışlar yapıldı mı?...Bu konulara forumlarda yazmıyorum...

abd ab buradaki ülke ve ayeletlerde çifte standart vardır? kendi vatandaşlarına bir halt yapamazlar ama Müslüman biri olsa sorgusuz sualsiz cia merkeze götürür zaten azınlık oldukları içinde fazla bir tatava çıkmaz! ama dediğim gibi önemli bir adamsa merkeze götürürlür! 11 eylül sonra Müslüman olan herkesi örgüt üyesi olarak görmesi gibi!
    ama o günler geride kaldı kimse siyonist karşıtlarının yazdığı kitapları hazırladığı(gelenleri tavsiye ederim) sayesinde millet uyundı!
    inşallah Siyonist karşıda Amerikanların desteğiyle Musevi projesi misaki milliden bop projesiyle kurtulucaz! Müslümanların yüzü artık yüzü artık gülecek! Müslümanları ezemiyecekler! karşı çıkanlar olsada biz vatan hainlerini temizlediğimiz sürece bir yere varılamayacak bu ülkede darbe çıkıp 10 sene geri gidilmeyecek!
    devleti tehtid eden başbuğ: ağlama duvarında resimleri çıktığında herkesi dinin inancı kendini ilgilendirir diyordu! o adam şimdi paçasını kurtaramayacağını anlayınca yaptığın Müslümanlığa sıymaz! halk benim yanımda olucaktır deyip insanların dini düşüncelerini sömürüyor! ve koyunları bu boş laflara karşı tweeterda otlaklığını yapıyor! niçin sırf islmafobik olduğu için! şeriat korkusundan! şeriatı asmak kesmek olarak bildiği için!

• Benim için sıkıntı oluşturan tarafı toplumların ayrı ayrı dinlenip, verilerin istatistiki olarak değerlendirilmesi ve yeni projelerde hangi toplumun neyi tüketeceği, ilgi göstereceği, ihtiyaç duyduğu gibi şeylere yönlendirilmesi olayıdır. Yoksa benim amerikanın takibine takılacak ne konuşmam olabilir ne de eylemim.
  • Cem Yılmazın söylediği geldi aklıma "Emin ol şu an Pentagon'da sen konuşuluyorsun" :D Tabi hepimizi ilgilendiren bir konu olmasada bu tür iletişim teknolojilerin yan etkileri de bunlar eğer birilerinden gizlenmeye ihtiyaç duyuyorsanız kesinlikle radikal iletişim tekniklerine başvurmalısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: omeriyibas

quote:

Orijinalden alıntı: Berk TorkuAdamların herşeyi gören gözü giderek daha da iyi görmeye başlamış anlaşılan! Bu adamların yeni dünya düzenleri ve ortadoğu ülkelerin kendine benzetip pazar haline getirme çabaları yüzünden güzelim MİLLİ sistemimiz = Osmanlı devletimiz yıkılmadı mı ? (Ben ilmin şehriysem,Ali de Kapısıdır diyen Hz.Peygamber efendimizin sözleri unutulup ilm-fen arka plana atılıp matbaaya, gavur icadıdır diyen içimizdeki sebatay sevi ve dış mihraklı hocalar dini kullanıp vurmuşlardı içerden bize )Form da aratabilirsiniz. Bundan 2 yada 3 sene önce bugün olacakları yazmıştım forma. Aslında Tezgah çok büyük arkadaşlar. Malumunuz ticari olarak eylemlerimiz (satın almalar vs.) şuraya cıkıyuor : Taban(biz,halk) tepedeki sistemin yöneticisini daha da zengin ediyor ve kendi sistemimizi piyasaya sürüyoruz. Formda daha önceden yazmıstım. İşlemcilerin derin mimarisini kimse tam olarak deşifre edemez demiştim. Cok kücük nano metrik odalar oldugundan buraya kendi casus yazılımı yada uzaktan deaktif yapabilecek komutlar gömebileceklerini (örneğin cache gibi bizim bilmediğimiz bir bölüme) yazmıstım. Bazı arkadaslar biraz Tiye almıslardı. Ama Batının satış ve pazarlamada ki kan emen tarafını cok iyi bildiğimden aynı anda ne kadar kuş vursam mantıgını nasıl iyi yürüttüklerini çok iyi görüyorum. Hme teknoloji diye paramız alınıyor hem de tüm cihazlar tek merkeze bağlı dinlenebilir yani istihbarat veri gönderiyor. Elimde kanıtım yok ! ama bunu sezmek için bilmem kaçıncı duyuya ihtiyac ta yok. Google android yada vs cogu program ücretsiz temin edilebilir. İsteseler hiç birimiz bunları kıramayız(crack) arkadaşlar ! Ama adam uyanık. sistemi tabana bedava indirgiyor ki bizi dinleyebilsin. Son olarak : Bedava peynir, sadece fare kapanında olur arkadaşlar. Milliyetcilik demek : aileni sevmek demek demektir. Küçük söylemlerin ve basit siyasetin malzemesi olmak demek değildir. Dünyada ki USA-İsrail_İngiliz başlısına milli ruhlarla hareket eden Türk gencliğinin gereken cevabı akıllılıkla vermesi dileği ile... İçimizde bizden görünen siyasi kadroların USA politikalarına nasıl paralel yürüdüğü , demokrasi diye insanların nasıl kandırıldıgına dikkat cekiyorum !!! Öngörüm o dur ki zamanında bu adamlara karsı kafa tutan ejdadımın bize nüksettiği potansiyeli ve birikimimiz ile şunu söylüyorum : Yigit düstüğü yerden kalkar !
    doğru konuya değindin! Osmanlı tarihini araştırırsan(düzgün bir şekilde)! ne zaman memleketin başına adam gibi devletine biri gelse alaşağı etmişler! abdulaziz, abdulhamit! abdulhamiti devirmek isteyenler iki gruptu: bir kısmı meşruteyet olmadı için bahanesiyle(selanikten askeriye(o zaman ki ergenekounun(ittahatti terakki) kışkırtmasıyla başında ergenokunun önemli ismi enver paşa vardı) : jöntürkler ve sebateistlerden oluşuyor(içinde mustafa kemalde vardı) birde(ittahaki terakkinin gazıyla) gevuelerın(peygamber efendimiz(sav) ilim çinde bile olsa alın diyor halbuki) ilmini istemiyoruz diyerek abdulhamitin okullarının kapatılmasını istiyordu! yani anlıyacağın şimdiki dhkpc ile Hizbullah gibi! yani anlıyacağın kısaca ne zamn memlekete hayırlı(abdulaziz, abdulhamit) bir adam başa gelse iktidarda durmasını Museviler hazmedemedi! abdulazizide mason lobisi tahtın indirmiş kısa süre sonra öldürmüştür, Mithat paşa kumpasa getirerek iktidardan indirmiş yerine akıl hastası 5. muratı geçirmiştir! abdulhamite tahtan indirilme sebebi filistin topraklarını vermemesidir! misika miliden sonra israilin kurulması çok kolay olmuştur(filistine göç etmesi için görevlendirilen mason hitlerde tuzu biberi oldu)!tabi biz bunları anlatıyoruz ama kimin umrunda herkes aynı hamam! gezide demokraside eylem yapanlar başörtülüler üniversiteye giremeyip ikna odalarına alınırken niye sesleri çıkmadı!gelmişler hükümeti tehtid eden musevi başbuğunun avukatlığını yapıyorlar şimdide! darbe olsalarda şölen yapacaklardır allahbilir! onlar için ekonomiymiş ülkenin bağımsız olmasıymış umrunda değil! islamafobik islam düşmanları için bunun bir önemi yok! onlar 28 şubat geri kazanmak istiyor! istemese bile öyle olması için gayret ediyor!

Klasik İslamcı propaganda ve yalanlarını sıralamışsın. Gaziye de laf atmışsın. Hepsine cevap verilir de burası teknoloji sitesi ve forumu. Yeri değil.

• hemen iphone alayim !

• quote:

Orijinalden alıntı: demirparcasi

quote:

Orijinalden alıntı: omeriyibas

quote:

Orijinalden alıntı: Berk TorkuAdamların herşeyi gören gözü giderek daha da iyi görmeye başlamış anlaşılan! Bu adamların yeni dünya düzenleri ve ortadoğu ülkelerin kendine benzetip pazar haline getirme çabaları yüzünden güzelim MİLLİ sistemimiz = Osmanlı devletimiz yıkılmadı mı ? (Ben ilmin şehriysem,Ali de Kapısıdır diyen Hz.Peygamber efendimizin sözleri unutulup ilm-fen arka plana atılıp matbaaya, gavur icadıdır diyen içimizdeki sebatay sevi ve dış mihraklı hocalar dini kullanıp vurmuşlardı içerden bize )Form da aratabilirsiniz. Bundan 2 yada 3 sene önce bugün olacakları yazmıştım forma. Aslında Tezgah çok büyük arkadaşlar. Malumunuz ticari olarak eylemlerimiz (satın almalar vs.) şuraya cıkıyuor : Taban(biz,halk) tepedeki sistemin yöneticisini daha da zengin ediyor ve kendi sistemimizi piyasaya sürüyoruz. Formda daha önceden yazmıstım. İşlemcilerin derin mimarisini kimse tam olarak deşifre edemez demiştim. Cok kücük nano metrik odalar oldugundan buraya kendi casus yazılımı yada uzaktan deaktif yapabilecek komutlar gömebileceklerini (örneğin cache gibi bizim bilmediğimiz bir bölüme) yazmıstım. Bazı arkadaslar biraz Tiye almıslardı. Ama Batının satış ve pazarlamada ki kan emen tarafını cok iyi bildiğimden aynı anda ne kadar kuş vursam mantıgını nasıl iyi yürüttüklerini çok iyi görüyorum. Hme teknoloji diye paramız alınıyor hem de tüm cihazlar tek merkeze bağlı dinlenebilir yani istihbarat veri gönderiyor. Elimde kanıtım yok ! ama bunu sezmek için bilmem kaçıncı duyuya ihtiyac ta yok. Google android yada vs cogu program ücretsiz temin edilebilir. İsteseler hiç birimiz bunları kıramayız(crack) arkadaşlar ! Ama adam uyanık. sistemi tabana bedava indirgiyor ki bizi dinleyebilsin. Son olarak : Bedava peynir, sadece fare kapanında olur arkadaşlar. Milliyetcilik demek : aileni sevmek demek demektir. Küçük söylemlerin ve basit siyasetin malzemesi olmak demek değildir. Dünyada ki USA-İsrail_İngiliz başlısına milli ruhlarla hareket eden Türk gencliğinin gereken cevabı akıllılıkla vermesi dileği ile... İçimizde bizden görünen siyasi kadroların USA politikalarına nasıl paralel yürüdüğü , demokrasi diye insanların nasıl kandırıldıgına dikkat cekiyorum !!! Öngörüm o dur ki zamanında bu adamlara karsı kafa tutan ejdadımın bize nüksettiği potansiyeli ve birikimimiz ile şunu söylüyorum : Yigit düstüğü yerden kalkar !
    doğru konuya değindin! Osmanlı tarihini araştırırsan(düzgün bir şekilde)! ne zaman memleketin başına adam gibi devletine biri gelse alaşağı etmişler! abdulaziz, abdulhamit! abdulhamiti devirmek isteyenler iki gruptu: bir kısmı meşruteyet olmadı için bahanesiyle(selanikten askeriye(o zaman ki ergenekounun(ittahatti terakki) kışkırtmasıyla başında ergenokunun önemli ismi enver paşa vardı) : jöntürkler ve sebateistlerden oluşuyor(içinde mustafa kemalde vardı) birde(ittahaki terakkinin gazıyla) gevuelerın(peygamber efendimiz(sav) ilim çinde bile olsa alın diyor halbuki) ilmini istemiyoruz diyerek abdulhamitin okullarının kapatılmasını istiyordu! yani anlıyacağın şimdiki dhkpc ile Hizbullah gibi! yani anlıyacağın kısaca ne zamn memlekete hayırlı(abdulaziz, abdulhamit) bir adam başa gelse iktidarda durmasını Museviler hazmedemedi! abdulazizide mason lobisi tahtın indirmiş kısa süre sonra öldürmüştür, Mithat paşa kumpasa getirerek iktidardan indirmiş yerine akıl hastası 5. muratı geçirmiştir! abdulhamite tahtan indirilme sebebi filistin topraklarını vermemesidir! misika miliden sonra israilin kurulması çok kolay olmuştur(filistine göç etmesi için görevlendirilen mason hitlerde tuzu biberi oldu)!tabi biz bunları anlatıyoruz ama kimin umrunda herkes aynı hamam! gezide demokraside eylem yapanlar başörtülüler üniversiteye giremeyip ikna odalarına alınırken niye sesleri çıkmadı!gelmişler hükümeti tehtid eden musevi başbuğunun avukatlığını yapıyorlar şimdide! darbe olsalarda şölen yapacaklardır allahbilir! onlar için ekonomiymiş ülkenin bağımsız olmasıymış umrunda değil! islamafobik islam düşmanları için bunun bir önemi yok! onlar 28 şubat geri kazanmak istiyor! istemese bile öyle olması için gayret ediyor!

Klasik İslamcı propaganda ve yalanlarını sıralamışsın. Gaziye de laf atmışsın. Hepsine cevap verilir de burası teknoloji sitesi ve forumu. Yeri değil.

sende klasik yobaz lafları sıralamışsın!sen benim dengim değilsin! madem cevap verilir! niye cevap vermiyorsun! teknoloji sitesi olduğunu bende biliyorum! dikkat ettiysen ben durduk yere değil cevap için daha doğrusu dediklerine açıklık getirmek için bu yazıyı yazdım! islam düşmanlığı düşmanlığı o kadar gözünü kör etmişki herkesi eleştirip hakerat ederken mustafa kemal putlaştırıp laf ettirmiyorsun! anca böyle boş beleş konuşursun! sizin gibiler yüzünden en ufak bir eleştiride bulunan kişiyi vatan haini bellidiler! 10 sene darbe yaparken gene putlaştırdığınız mustafa kemali bahane ettiler! tabi seni islamafobi islam düşmanlığı o kadar gözünü sarmış ki oturup düşünme gibi bir lüksün yok! anca böyle kudurursun! ben daha yaptıkları icraatlerden bahsetmedim bile sadece askeriyenin içinde olduğunu beyan etmişim bunu herkes bilir! herkesin bildiği birşeye bile deli gibi kudurmuşsun! daha istiklal mahkemelerinden! ordu için topladığı yardımı kendi servetine geçirmesinden! 5 kuruşluk şapkaları 10 liraya satmasından ve daha birçok yaptığı yanlışlardan! siz istediğiniz kadar putlaştıp tengit edin demokrasinin yavaş yavaş geri geldiği şu günlerde bizi susturamayacaksınız! biz yapılan haksızları unutmadık unutmuyacağız! siz ister İslamcı olarak nitelendirin ister vatan haini! kimi vatan haini olduğu yaptığı icraatlardan belli oluyor! siz gidip o vatan hainlerinin twitterda avukatlığını yapın! demokrasi yok nidalarıyla ortalığı verveleyi verin! hepsi boş! eski günleri yeniden yaşamayacağız! Müslümanlar tekrardan ezilmeyecek! ezdirmeyiz!

• quote:

Orijinalden alıntı: avcitalip

quote:

Orijinalden alıntı: TurkWarrior61

Askeri alet üretmeye başladık, birazda şu işlere el atsak iyi olur. Biz değil ama devlet büyükleri ve komutanları dinlerlerse tam bağımsız olan ülkeler bile tam bağımsız değil demektir.

işin kötü tarafı hepsi hava atmak amacıyla iPhone kullanıyor,Tehlikenin farkında mısınız ? Başbakan'dan devlet dairelerindeki memurlara kadar :( Samsung kullananlar yine yırttınız hani batarya çıkartılıyor :) ama bence dinlemeyi düşünen kimse bataryanın çıkartılacağını da hesaba katmıştır kim bilir belkide telefonların gizli bir bölgesinde bu tarz birşey için kullanılacak ufak bir batarya vardır ve bu sinyalleri direkt uyduya ileten bir verici(iphone'larda gerçekten var sanırım çünkü gerçekten fazla radyasyon yayıyorlar)

Benim emniyet mensubu arkadaşım şöyle bir bilgi verdi ben onun yalancısıyım bizim Türk istihbaratı iphone nun pilini çıkarmayı başarmış pilin altından iki hoparlör ve bir tane böcek çıkmış bu bilgiyi üst kademeli olarak başbakan a iletilmiş başbakan talimat vererek kendi milletvekilleri ne yasaklamış bu arada şuan milletvekilleri ne 700 tl ye iphone 5 neden verildiğini anlayın bu da haberihttp://www.sondakikahaberleri.info.tr/milletvekillerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Google ile aradığımız her şeyi,
    Gmail ile attığımız her maili,
    Chrome ile girdiğimiz her siteyi,
    Android ile konuştuğumuz her kelimeyi,
    Son olarak da Google glass ile gördüğümüz her şeyi kayıt altına alıyorlar.

Ajan Smith markafoni'den gelen tanıtım maillerini , ttnet ile yaptığım sinirli müşteri hizmetleri konuşmalarını çevirip çevirip dinlesin çok önemli değil.

Burada rahatsız edici olan mahremiyet konusunda insanların özeline yapılanların artık neredeyse meşru görülmesi.

• Teknoloji geliştikçe istismarlar artıyor.
  • mantıklı olalım 1 milyara yakın cihazı diniliyicek insan yazılım ücret maliyeti vs hiç biri karşılanamaz kızmayada gerek yok sende yap sende dinle

• quote:

Orijinalden alıntı: famos

quote:

Orijinalden alıntı: avcitalip

quote:

Orijinalden alıntı: TurkWarrior61

Askeri alet üretmeye başladık, birazda şu işlere el atsak iyi olur. Biz değil ama devlet büyükleri ve komutanları dinlerlerse tam bağımsız olan ülkeler bile tam bağımsız değil demektir.

işin kötü tarafı hepsi hava atmak amacıyla iPhone kullanıyor,Tehlikenin farkında mısınız ? Başbakan'dan devlet dairelerindeki memurlara kadar :( Samsung kullananlar yine yırttınız hani batarya çıkartılıyor :) ama bence dinlemeyi düşünen kimse bataryanın çıkartılacağını da hesaba katmıştır kim bilir belkide telefonların gizli bir bölgesinde bu tarz birşey için kullanılacak ufak bir batarya vardır ve bu sinyalleri direkt uyduya ileten bir verici(iphone'larda gerçekten var sanırım çünkü gerçekten fazla radyasyon yayıyorlar)

Benim emniyet mensubu arkadaşım şöyle bir bilgi verdi ben onun yalancısıyım bizim Türk istihbaratı iphone nun pilini çıkarmayı başarmış pilin altından iki hoparlör ve bir tane böcek çıkmış bu bilgiyi üst kademeli olarak başbakan a iletilmiş başbakan talimat vererek kendi milletvekilleri ne yasaklamış bu arada şuan milletvekilleri ne 700 tl ye iphone 5 neden verildiğini anlayın bu da haberihttp://www.sondakikahaberleri.info.tr/milletvekillerine

ilginç!?? iphone kapağının bu nedenle açılmadığını tahmin etmezdim! açıkçası çok şaşırdım! açılmıyor olması konsept tasarımını güzel bir hale getirmiş! biz sıradan vatandaşlar için bir önemi yok ama önemli şahsiyetleri kontrol edelip öyle iphone kullanılmalı! zaten iphone eskisi gibi rövaşta değil birçok htc,sony, genelde samsung'a geçiş yapıyor! bende mesele iphone 5 almak yerine iphone 4 yerini galaxy s3le doldurdum! dinlenmesinin önleme gereken şahsiyetler eğer teknolojiden anlıyorsa iphone almak yerine snapdragonlu galaxy alır!

• http://gizmodo.com/fbi-can-secretly-activate-laptop-cameras-without-the-in-1478371370

bi bomba daha çıktı. Fbi gösterge ışığını yakmadan laptop kameraları açıp kaydedebiliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrd -- 7 Aralık 2013; 15:24:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.