|
İddia: Yeni nesil iPad Pro modelleri LCD ekrana sahip olacak
-
-
Micro LED olursa devrim olur ...
-
Uyduruk iddia
-
Oledden ağzı yanan, normal çözüme başvuruyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Apple pazarı domino etsede artık eskisi gibi değil artık insanlar sıkıldı mesela ben ilk ipad çıktığından buyana bir çok tabletini almışımdır artık bundan sonra
bu kafayla giderlerse almam.
-
Umarım iddia'dan ibarettir. Yılardır OLED ekranlı iPad Pro bekliyorum LCD/LED gibi taş devrinden kalma teknolojiye verecek tek kuruşum yok.
-
Hiç şaşırmam; Intel çipli Macbook'larında ne yapmış biliyor musunuz? Olur da pilsiz kalıp da pili çıkartırsanız, işlemcinin 3'te 1 hzını kısılıp, orada kitlemişler (hızlanmıyor anlamında). Yani piliniz şişip de artık pili üretilmeyen bir Macbook ise pil patlayana kadar çıkartamıyorsunuz. Çıkartırsanız, bu sefer de doğru düzgün iş yapamıyorsunuz. İşte bu kadar kullanıcı düşmanı bir marka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 22 Ekim 2023; 01:06:57 >
-
zannedersin 900$'a mal edip 1000$'a satıyor. zaten maliyetinin 3 katına satıyor. arge marge demeyin hiç. cihaz başına argeye ayırdığı para belki 10$. lcd ekran kabul edilebilir bişey değil. o kadar para vericem bi de lcd ekranlı cihaz alıcam.
-
LCD panel mi kaldı?
-
miniled'lisi var zaten iPad Pro 12.9". İddaya göre 11" de miniled'li olacaktı. DH haberlerine çok da itibar etmeyin, hele ki olabilir gelebilir gibi başlığı varsa. yabancı sitelerdekini koyala yapıştır yapıyorlar, resimlerini de çalıyorlar.
-
Mini-LED bildiğimiz arkadan aydınlatma LCD/LED panel hocam OLED ile mukayese edilemez.
-
En azından led'den bin kat iyi. karşılaştırmasına bakarsanız oled'e yakın. Tabii oled daha iyi. iPhone 15 Pro ekranına sahip bir iPad Pro çıksa hayran bırakır.
-
Ben de seninkiyle tanışıp neden katil ve kontrolsüz bir terör örgütünü destekleyen, dolayısıyla mensubu, bir evlat yetiştirdiğini sormak isterdim. Belki kendisi de bu terör örgütünü destekliyordur, bilemiyorum. Lakin haklısın, özür dilerim, kendime yakışmayan amiyane bir şekilde küfretmişim, sonrasında sildim, biliyorsun. Daha iyisini yapabilirdim.
Diğer yandan evet, teknik olarak çok derin bir bilgiye sahip değilim, Daha çok oled tecrübesine sahibim ama miniled'in de en azından led'e göre oled'e yakın olduğunu düşünüyorum. Tekniği elbette farklı.
-
Israil'e gideceksin demek ?
-
Hahaha! :) Orası neresi?
-
Kalmadı mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hiç şaşırmam; Intel çipli Macbook'larında ne yapmış biliyor musunuz? Olur da pilsiz kalıp da pili çıkartırsanız, işlemcinin 3'te 1 hzını kısılıp, orada kitlemişler (hızlanmıyor anlamında). Yani piliniz şişip de artık pili üretilmeyen bir Macbook ise pil patlayana kadar çıkartamıyorsunuz. Çıkartırsanız, bu sefer de doğru düzgün iş yapamıyorsunuz. İşte bu kadar kullanıcı düşmanı bir marka.
|
Uyduruk iddia
|
Benzer içerikler
- snapchat toplu arkadaş silme
- whatsapp tek tık
- instagramdan nasıl para kazanılır
- netflix oyunları ücretli mi
- reddit video indir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X