Şimdi Ara

İddia: Yeni nesil iPad Pro modelleri LCD ekrana sahip olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İddia: Yeni nesil iPad Pro modelleri LCD ekrana sahip olacak
    Üretkenlik konusunda en başarılı tabletlerden biri olan iPad Pro, geçtiğimiz yıllarda M serisi işlemcilere geçerek adeta bir dizüstü bilgisayara dönüşmüştü. Ayrıca Apple, geçtiğimiz yıllarda iPad Pro’nun 12.9 inçlik modelini mini-LED ekran ile güncelleyerek görsel sanatçılar için daha da çekici hale getirmişti. Ancak iddialara göre firma, gelecek sene tanıtacağı iPad Pro serisi ile hayal kırıklığı yaratacak.

Ayrıca Bkz.iOS 18 ile iPhone’lar yapay zeka kazanacak: İşte gelecek özellikler

OLED iPad Pro ertelenmiş olabilir

Geçtiğimiz aylarda birçok iddia, M3 işlemcili iPad Pro serisinin OLED teknolojisine yer vereceğini ve ekran kalitesi konusunda oldukça başarılı olacağını belirtmişti. Ancak DigiTimes’ın raporuna göre Apple, yeni nesil iPad Pro ailesinde OLED teknolojisini kullanmayacak, hatta yeni iPad Pro 12.9’un da LCD ekrana sahip olacağı gelen bilgiler arasında.

DigiTimes’a göre Apple’ın böyle bir hamle yapmasındaki asıl sebep finansal. Firmanın iPad Pro pazar payını arttırmak için LCD teknolojisine geri döneceğini, böylece yeni nesil iPad Pro’nun ciddi bir fiyat artışına sahip olmayacağı tahmin ediliyor. DigiTimes’ın bu iddiaları henüz doğrulanmadı, ayrıca birçok kaynak yeni nesil iPad Pro ailesinin OLED ekrana sahip olacağını belirtmeye devam ediyor. Apple’ın 2024 model iPad Pro ailesinde LCD ekran kullanması, birçok kullanıcıyı rahatsız edecektir, belki de Apple, 12.9 inç iPad Pro’nun daha uygun fiyatlı versiyonu üzerinde çalışıyordur.

Kaynak:https://wccftech.com/2024-m3-ipad-pro-could-feature-lcd-instead-of-oled-display/

• Hiç şaşırmam; Intel çipli Macbook'larında ne yapmış biliyor musunuz? Olur da pilsiz kalıp da pili çıkartırsanız, işlemcinin 3'te 1 hzını kısılıp, orada kitlemişler (hızlanmıyor anlamında). Yani piliniz şişip de artık pili üretilmeyen bir Macbook ise pil patlayana kadar çıkartamıyorsunuz. Çıkartırsanız, bu sefer de doğru düzgün iş yapamıyorsunuz. İşte bu kadar kullanıcı düşmanı bir marka.
  • Micro LED olursa devrim olur ...

• Uyduruk iddia

• Oledden ağzı yanan, normal çözüme başvuruyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apple pazarı domino etsede artık eskisi gibi değil artık insanlar sıkıldı mesela ben ilk ipad çıktığından buyana bir çok tabletini almışımdır artık bundan sonra
    bu kafayla giderlerse almam.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

Umarım iddia'dan ibarettir. Yılardır OLED ekranlı iPad Pro bekliyorum LCD/LED gibi taş devrinden kalma teknolojiye verecek tek kuruşum yok.

• Hiç şaşırmam; Intel çipli Macbook'larında ne yapmış biliyor musunuz? Olur da pilsiz kalıp da pili çıkartırsanız, işlemcinin 3'te 1 hzını kısılıp, orada kitlemişler (hızlanmıyor anlamında). Yani piliniz şişip de artık pili üretilmeyen bir Macbook ise pil patlayana kadar çıkartamıyorsunuz. Çıkartırsanız, bu sefer de doğru düzgün iş yapamıyorsunuz. İşte bu kadar kullanıcı düşmanı bir marka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 22 Ekim 2023; 01:06:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zannedersin 900$'a mal edip 1000$'a satıyor. zaten maliyetinin 3 katına satıyor. arge marge demeyin hiç. cihaz başına argeye ayırdığı para belki 10$. lcd ekran kabul edilebilir bişey değil. o kadar para vericem bi de lcd ekranlı cihaz alıcam.

• LCD panel mi kaldı?

• Leon kullanıcısına yanıt
    miniled'lisi var zaten iPad Pro 12.9". İddaya göre 11" de miniled'li olacaktı. DH haberlerine çok da itibar etmeyin, hele ki olabilir gelebilir gibi başlığı varsa. yabancı sitelerdekini koyala yapıştır yapıyorlar, resimlerini de çalıyorlar.

• benbaymeeseeks kullanıcısına yanıt

Mini-LED bildiğimiz arkadan aydınlatma LCD/LED panel hocam OLED ile mukayese edilemez.

• Leon kullanıcısına yanıt

En azından led'den bin kat iyi. karşılaştırmasına bakarsanız oled'e yakın. Tabii oled daha iyi. iPhone 15 Pro ekranına sahip bir iPad Pro çıksa hayran bırakır.

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Ben de seninkiyle tanışıp neden katil ve kontrolsüz bir terör örgütünü destekleyen, dolayısıyla mensubu, bir evlat yetiştirdiğini sormak isterdim. Belki kendisi de bu terör örgütünü destekliyordur, bilemiyorum. Lakin haklısın, özür dilerim, kendime yakışmayan amiyane bir şekilde küfretmişim, sonrasında sildim, biliyorsun. Daha iyisini yapabilirdim.

Diğer yandan evet, teknik olarak çok derin bir bilgiye sahip değilim, Daha çok oled tecrübesine sahibim ama miniled'in de en azından led'e göre oled'e yakın olduğunu düşünüyorum. Tekniği elbette farklı.

• benbaymeeseeks kullanıcısına yanıt

Israil'e gideceksin demek İddia: Yeni nesil iPad Pro modelleri LCD ekrana sahip olacak  ?

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Hahaha! :) Orası neresi?

• Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt
    Kalmadı mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.