Aynen dostum Türk tarihi şehir efsanesidir. Arap yalaması |
İddialar gerçek çıktı: Facebook Filistinlilere sansür uyguluyor (3. sayfa)
-
-
Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsini sevdiğim cinsine çeker, demiş atalarımız..
-
Sizin gibiler hep aynı fabrikadan mı çıkıyor nedir? Söyleyecek bir şeyi olmayınca direkt Ad Hominem yapıyor: "Arap yalaması, Arap yalakası, Araplaşmış, Arap taşağı yalayan, Vahhabi köpeği, yobaz" vs. Yahu bot musunuz, hiç mi beyniniz çalışmıyor da aynı hakaretleri tekrar edip duruyorsunuz? Yapay zekâyla sohbet etsem daha mantıklı ve edepli cevap verir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 26 Eylül 2022; 11:33:21 > -
Arapları savunan birinde zeka ve mantık becerileri eksik bulunduğundan dolayı sen gibiler ile konuşurken akıl kullanmaya gerek yok. Kaybol şimdi animeci arap.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
I DON'T CARE
Daha kelime bütünlüğün yok, benim konuşmamı eleştiriyorsun. Lütfen ar*p ✋
Klasik batı hayranı İslâm düşmanı ırkçı loser işte. "Söyleyecek şeyiniz olmayınca ancak hakaret ediyorsunuz" dedim, yine hakaret edip bloklamış (aklınca "Arap" demek hakaret bu arada). Bunlarla muhatap olmamak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 26 Eylül 2022; 16:36:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X