Şimdi Ara

İddialar gerçek çıktı: Facebook Filistinlilere sansür uyguluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiçbir sosyal hesabı kullanmıyorum karar sizin.

• kuasudba kullanıcısına yanıt
    İspanya düzelip toparlanınca İngiliz akınına uğradığında evlerin yarısını İngiliz ve diğer yabancılara sattılar sonuç çok kötü durumda değiller.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    ingilizlere satmakla afgana iranlısına satmak aynı şey mi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Elma topluluğuyla armut topluluğunu bir tutmuşsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AktifProje kullanıcısına yanıt
    Mesaja mı üzülsem, beğeni sayısına mı bilemedim. Bu platformlar sadece arkadaşlık platformları değil, bir çok insan seslerini bu platformlarla duyuruyorlar. Yola çıkışlarında Din, dil, ırk farketmeksizin hizmet verme tahaatünde bulunup, büyüdükten sonra bu gücü belirli etnik grupların aleyhine kullanmak en basit tanımla alçaklıktır.

• AktifProje kullanıcısına yanıt
    Aynı şey senin başına gelseydi ya da sen bir Filistinli olarak dünyaya gelseydin ve bu yorumu başkası senin için yapsaydı ne düşünürdün acaba?

• Gazi için "Yahudi şapkası taktırdı" diyenleri durumu bir Yahudi'nin sahibi olduğu Facebook'da yapacakları paylaşımlarla protesto etmeye çağırıyorum.

• sdbz kullanıcısına yanıt

Ajitasyon yapma aktroll, bizim derdimiz başımızdan aşkın, bize ne elin arabından?

• Özgür batı, özgür batı basını. İddialar gerçek çıktı: Facebook Filistinlilere sansür uyguluyor 

• napak ?

İyi de toprakları veren Filistin. Daha sonra bu duruma düşmeleri kendilerinin suçu. Ayrıca bize yapmış oldukları ihanetlerden sonra çok da umrumda değil

• sdbz kullanıcısına yanıt

İngilizlerle bir olup Osmanlı'yı sırtından vururken düşünselerdi. Açta biraz tarih oku. Ucuz dramaya gerek yok.. Ne halleri varsa görsünler..

• Bir müslüman olarak bıktım bunların aglakligindan. Lan orda çin zulmü var kandaslarimiz inim inim ağlıyor bunlar da face de cirit atıp birde maduruz diyorlar. Yavrum o zaman kullanmayacaksin yahudinin platformunu kendi platformunu kuracaksın.
    Eğer bir günlüğüne bana İslam dünyasının halifeliği verilse tüm Filistinlileri bir gün boyunca hepsini falakaya yatirirdim.
    Ukrayna savaşında erkekler olsun güzel karıları bize gelsin diyen denyolar bunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Filistin iki Akape

• Valla şu filistinin Mağdurluğundan Gına geldi.

Türkiyede Mağdur kardeşim Bizde mağduruz Bende mağdurum. Haksızlığa uğruyorum. Gece yatağa aç giriyorum.

Afedersin bizi ipleyen yok ama.

• Kendi derdimiz bitti elalemin filistinlisiyle uğraşacağız.

• pilotaFerrari kullanıcısına yanıt

İkisi de şehir efsanesi. Yahudi propagandalarına sorgusuz sualsiz inanmaya devam edin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.