Şimdi Ara

İddialar kesişiyor: Apple Tablet Ocak ayında gelebilir !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilton'un kaynaklarından biri Steve Jobs'un Apple Tablet için çok heyecanlandığını belirtiyor.

Yıllardır süren Apple Tablet söylentileri Ocak ayında sona erebilir. İlk önce BGR, şimdi de Financial Times Apple'ın merakla beklenen tablet bilgisayarının üzerindeki sis perdesinin aralanacağı tarih olarak Ocak ayını işaret ediyor. Birbirleriyle örtüşen bu iddialara şöyle bir göz atalım;

New York Times'dan Nick Bilton'ın yazdıklarıyla başlayalım. Bilton, ismine Apple'ın patentlerinde rastlayacağımız Apple çalışanının kendisine tablet cihazıyla ilgili olarak Apple'ın 5 senedir bu ürün üzerinde çalıştığını ancak ilk versiyonun Steve Jobs tarafından rafa kaldırıldığını ve iPhone kullanıcıların hepsinin ellerinde küçültülmüş Tablet cihazını kullandıklarını söylediği belirtiyor.

Amerikan merkezli BGR (Boy Genius Report)'ın güvenilir kaynaklarından aldığı bilgiler doğru çıkarsa Apple Tablet beklenenden daha taşınabilir formda olacak. 10 inç değil 7 inçlik ekrana sahip olacak ürünün gün yüzüne çıkacağı tarih olarak BGR'ın kaynakları Ocak ayını işaret ediyor.

Dünyanın önemli yayın organlarından Financial Times ise Apple'ın büyük ürün revizyonlarını gerçekleştirdiği Yerba Bueno Center for Arts'ı 26 Ocak için kiraladığını iddia ediyor. Firmaya yakın kaynaklara göre Apple, 26 Ocak'da Yerba Bueno Center for Arts'da yeni bir ürünle kullanıcıların karşısına çıkacak ve bu ürün muhtemelen Apple Tablet olacak. Apple en son Eylül ayında Yerba Bueno Center for Arts'da "It's only rock n roll" etkinliğini düzenlemiş ve yeni nesil iPod'ları tanıtmıştı.

Piper Jaffray'in analistlerinde Gene Munster ise Apple'ın %75 ihtimalle Ocak ayında bir etkinlik düzenleyeceğini ve bu etkinlikte %50 ihtimalle Apple Tablet'i tanıtacağını belirtiyor ve ekliyor "Eğer Apple Tablet Ocak ayında tanıtılırsa, Mart-Nisan gibi satışa sunulur."

• bilgilendirme için teşekkürler,buyursun gelsin
  • Google nexus one a karsi hamle olarak apple piyasaya bir hareket getirmek zorunda. Yoksa butun ilgi ve merak nexus one cep telefonuna kayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet banada bir arkadasım söyledi inşallah gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sps1991 -- 25 Aralık 2009; 16:28:01 >
  • 7 inc ise büyük iPhone gibi birşey olucak fazla küçük...
  • 7 inç bence de yetersiz. Şunu göz önünde bulundurmak gerek; bir mobil cihaz cebe giremedikten sonra boyutu çok farketmiyor(genelleme). Nasıl olsa çantada taşıyoruz o yüzden 7 inç de 15 inç de aynı şey.

Cihazda iPhone'daki gibi uygulama, oyun desteğinin olup olmayacağıyla ilgili bir bilgi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Figure

7 inç bence de yetersiz. Şunu göz önünde bulundurmak gerek; bir mobil cihaz cebe giremedikten sonra boyutu çok farketmiyor(genelleme). Nasıl olsa çantada taşıyoruz o yüzden 7 inç de 15 inç de aynı şey.

Cihazda iPhone'daki gibi uygulama, oyun desteğinin olup olmayacağıyla ilgili bir bilgi var mı?

Cihazın muhtemelen iPhone OS'le çalışacağı öngörülüyor. Ancak bazı kaynaklar Mac OS X'in daha farklı bir türeviylede çalışmasının muhtemel olduğunu söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shady

quote:

Orijinalden alıntı: Figure

7 inç bence de yetersiz. Şunu göz önünde bulundurmak gerek; bir mobil cihaz cebe giremedikten sonra boyutu çok farketmiyor(genelleme). Nasıl olsa çantada taşıyoruz o yüzden 7 inç de 15 inç de aynı şey.

Cihazın muhtemelen iPhone OS'le çalışacağı öngörülüyor. Ancak bazı kaynaklar Mac OS X'in daha farklı bir türeviylede çalışmasının muhtemel olduğunu söylüyor.

Teşekkürler. Oyun, uygulama desteği bence bu cihaz için kırılma noktalarından biri. Eğer böyle bir desteği olmazsa çok satar ama olursa çok çok daha fazlasını satar.

• 7" küçük bari 10" falan yapsınlar
  • 7" olacagini dusunmuyorum.Apple yine her zamanki gibi en uygun boyutlari en guzel dizayn ile kombine edecektir.Orn:iPhone... Ne piyasadaki kucuk dokunmatik ekranli cep telefonlari kadar kullanissiz,ne de daha buyuk ekranli cep telefonlari gibi kaba.Suan icin en ideal boyutlarda.Bu yuzden bunun da kullanici dostu bir yapiya sahip olacagini dusunuyorum.
  • Gerçekten Merak uyandıran bi ürün aylardır türevleri söylentiler dönüyor zaten mobil telefon olmayacak ki buda MiniBook gibisinden ama dokunmatik'te çıgır açan bi booklet olucagını düsünüyorum =)
  • 2 farklı model de sunabilir Apple piyasaya, Apple Tablet, Apple Tablet Pro, ekran boyutları konusunda kullanıcı bu şekilde tatmin edilebilir. 7"lik bir Tablet bilgisayar şahsen beni defter kullanmaktan uzaklaştırır diyebilirim, ihtiyaçlara göre değişir tabii talep edilen boyut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Force

2 farklı model de sunabilir Apple piyasaya, Apple Tablet, Apple Tablet Pro, ekran boyutları konusunda kullanıcı bu şekilde tatmin edilebilir. 7"lik bir Tablet bilgisayar şahsen beni defter kullanmaktan uzaklaştırır diyebilirim, ihtiyaçlara göre değişir tabii talep edilen boyut.

3000 TL lik bir defter.
  • Ne için kullandığınıza göre fiyatın anlamı değişir, örneğin simultan çeviri sırasında böyle bir alet yükünüzü muazzam azaltacaktır. Kaldı ki fiyat belli değil ve Türkiye'den alacak kadar zengin de değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Force -- 26 Aralık 2009; 2:32:16 >
  • Yüksek çözünürlüklü (High res) yeni/opsiyonel iphone söylentisi gerçekse 7 inch tablet daha da anlamlı ve gerçeğe yakın görünüyor (En azından bana ).
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Force

Ne için kullandığınıza göre fiyatın anlamı değişir, örneğin simultan çeviri sırasında böyle bir alet yükünüzü muazzam azaltacaktır. Kaldı ki fiyat belli değil ve Türkiye'den alacak kadar zengin de değilim

Tabi ki, ihtiyacı olana 3000 TL nedir ki. Yeter ki fiyatı 1000$ üzerine çıkmasın, Türkiye'de 3000'i bulur çünkü yukarıda yazıldığı gibi
  • 7 inç yanılmıyorsam kitap boyutu.. bence taşımak için ideal bir boyut. cep telefonlari ekrani çok küçük bilgisayarlarinki de çok büyük, ikisinin arasinda bir cihaz oldukca ideal olabilir.
  • evet bekliyorum heyecanla. acaba bu tanıtımların tarihlerini filan öğrenebileceğim bir link varmı? appleın sitesinde baktım hiç göremedim. yani canlı izlemek izliyorum tanıtımları
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Ledriw_

evet bekliyorum heyecanla. acaba bu tanıtımların tarihlerini filan öğrenebileceğim bir link varmı? appleın sitesinde baktım hiç göremedim. yani canlı izlemek izliyorum tanıtımları

quote:

Dünyanın önemli yayın organlarından Financial Times ise Apple'ın büyük ürün revizyonlarını gerçekleştirdiği Yerba Bueno Center for Arts'ı 26 Ocak için kiraladığını iddia ediyor. Firmaya yakın kaynaklara göre Apple, 26 Ocak'da Yerba Bueno Center for Arts'da yeni bir ürünle kullanıcıların karşısına çıkacak ve bu ürün muhtemelen Apple Tablet olacak. Apple en son Eylül ayında Yerba Bueno Center for Arts'da "It's only rock n roll" etkinliğini düzenlemiş ve yeni nesil iPod'ları tanıtmıştı.

Tanıtıldığı zaman zaten anlık fotoğraflar çekilip yükleniyor tanıtıma katılan kişilerin sitelerinde. Bir nevi canlı izlemiş oluyorsun.

• Şu yazılanlara bakıyorum. Şu an 4 yıl geçmiş applle almış başını gitmiş.bile. vay be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.