Şimdi Ara

İDE girişli anakarta SATA harddisk takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ide girişli anakartıma daha önceden aldığım sata harddiski takmak istiyorum.duyduğuma göre bunun için anakarta takılan ve sata girişini uygun hale getiren bi kart varmış.bunun hakkında bilgisi olan veya nerden alabileceğimi bilen varsa yardım etsin lütfen

• Benim bildiğim o aparat IDE harddisk'i SATA anakarta takmaya yarıyor.Tabi senin dediğin gibi tam tersini yerine getiren bir parça varsa bilemicem ama google'da arama yaptığımda hep benim dediğim aparat çıktı karşıma.Şimdi seni yanlış yönlendirmek de istemem tam bilgi sahibi olmadan öyle birşey yok diye.En iyisi başka cevaplar beklemek.

Düzenleme: Benim dediğim aparat şu oluyor:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhantasli -- 3 Aralık 2007; 15:54:51 >

• evet sata portları olan PCI ex. kart görmüştüm. Ama anakartınız eski olduğundan PCI ex. kartınız muhtemelen yoktur. Yukardaki anakartın ekran kartı slotunun yanındaki ufak slot!
  • pci ex var anakartım yeni.böyle bişey varmış ama mav bilgisayarda falan bulamadım.belki ufak bi şubesiydi ondan bulamadım ama varsa diğerlerini de aratıracam o yüzden sordum
  • PCI-Express olanını hiç görmedim, klasik PCI için 2xSATA1 + 1XIDE portu sağlayan kart var.
    http://www.sanalmarketim.com/urun/FLEXYSATA02/

Internetten almak istemiyorsan dükkanlarına gidebilirsin.
    http://www.sanalmarketim.com/iletisim/
  • çok sağol kardeş çok yardımcı oldun
  • istediğiniz parça bende var, sistemimi yenilemeden önce 2 hafta kadar kullanmıştım, sistemim eski olduğu ve pci sata kartlardan boot edemediği için mecburen sata harddiskimi bu parçayla bağlayabilmiştim. Düşünürseniz, 25 ytl ye verebilirim. (ben 30 ytl ye almıştım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coppermine -- 3 Aralık 2007; 20:42:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IDE Laptopa SSD yüklemek
    8 yıl önce açıldı
    Dvd rw fanlar hdd kablolar vs
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben daha ucuz bişey olduğunu düşünmüştüm o yüzden sordum.harddsikim daha ucuz:)yine de sağol
  • 25 ytl den ucuz sata disk var mı?
    Neyse, düşünürseniz son fiyat 20 ytl olur (gittigidiyorda da var aynıları, daha pahalıya bulabilirsiniz.)
    Saygılarımla...
  • optik sürücüler port dönüştürmesini sevmez ide ise ideye sata ise sataya takın
  • demek her iki türlüsüde var bunu öğrendiğim iyi oldu
  • aradığınız parça bu, satayı ideye ideyide sataya ceviren bir aparat, bulunabilme şansı düşük ama imkansız değil , bende aynısını arıyorum şimdi, bulduğumda paylaşırım sizinle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.