Şimdi Ara

İdeal Araç tavsiyeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • corollayı comfort olanını 41 civarına kadar düşerler senin istediğin kriterlere uyuyor sanki
  • quote:

3. Güçlü olması (Bizi ve o kadar malzemeyi rahat taşıması için) (dizeller için en az 90 HP, benzinililer için 100 BG ve üstü)

corolla 1.4 dizel performans olarak çok yetersiz.vergi avantajı da yok.1.6 dizellere bakın derim,fiatın motoru mükemmel.

edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragıp Ozan -- 7 Haziran 2010; 12:35:13 >
  • C3 picasso'yu araştıracağım arkadaşım. Bir bakayım. Zaten picassolar aile arabası olarak üretildiler. Ancak diğer kriterlerimi ne kadar karşılayacak. Tavsiyen için teşekkür ederim.

eğer 1.4 ile 1.6 motor arasında vergi farkı yoksa (ben var diye biliyordum) daha güçlü olan 1.6 motor almak daha karlı olur. Ancak o da fiyata ekler. Neyse Corollaların 1.6 dizelleri vardır herhalde değil mi.! Yaptığım değerlendirmelerde eğer dizel motor almazsam benzinli motorlarda istediğim 4 kriteri en optimum sağlayan araç "honda jazz" oldu 2. sırada ise honda city oldu. bakalım onları geçebilecek başka araç bulabilrsem değişir fikrim. Tekrar fikir verenlere tşk.

• Az önce FİAT Bravo 1600 cc. Dizel Motor seçeneğini inceledim;
    * Yakıt Tüketimi 4.9 lt.
    * Bagaj Hacmi 400 Lt.
    * 0-100 km. hızlanma 11.3 sn. (bir çok benzinli arabanın önünde) çok şaşırdım. dizel araçlarda bu katagoride 12 sn'nin altına ineni pek görmemiştim.
    * 2010 alt donanım fiyatı 39.500 Tl.

ayrıca aracın donanımlarını incelemedim. Ancak sanırım güzel bir rakip olacaktır. bence tek kusuru fiyatı..neyse 2009 modelleri de aynı motor mu bilen var mı? Fiatçılar
  • Az önce de FİAT BRAVO'nun donanımlarını inceledim. Bana Hava yastıkları eksik geldi. 4 hava yastığı standart ancak geri kalana ücrete tabi. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

C3 picasso tavsiye ederim 500 lt bagaj hacmi var ve iç hacmi aracın geniş tam aile arabası.Cam tavan standart.

C3 PICASSO 1.6 HDi 90 HP SX 36.670 TL

ABS fren sistemi
    EBD (Elektronik Fren Güç Dağılmı)
    EBA (Acil fren destek sistemi)
    Sürücü ve yolcu hava yastıkları
    Yan hava yastıkları
    Ön yolcu hava yastığı iptal düğmesi
    Güç sınırlayıcı ve yükseklik ayarlı piroteknik aktif gergili ön emniyet kemerleri
    Tüm koltuklarda 3 noktada sabitlenen emniyet kemerleri
    Ani frenlemede otomatik yanan flaşörler
    Immobilizer
    Arka koltuklarda Isofix çocuk koltuğu bağlantıları
    Sürücü kemer ikaz sesli uyarı sistemi
    Ön ve arka yolcu kemer ikaz uyarı sistemi
    TEKNOLOJİ
    Yol bilgisayarı
    Hıza duyarlı silecekler
    Hız sabitleyici ve hız sınırlayıcı
    Arka park yardım sistemi
    KONFOR VE İÇ DONANIM
    Panoramik Ön Cam
    Yükseklik ve derinlik ayarlı elektrik destekli direksiyon
    Klima
    Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
    Direksiyondan kumandalı Radyo CD MP3 Çalar
    Müzik sistemi hoparlör adedi 6
    MP3 çalar bağlantı soketi
    Merkezi kilit + 2 fonksiyonlu uzaktan kumanda
    Fasılalı, sıkışma önleyicili elektrik kumandalı ön camlar
    Elektrik kumandalı arka camlar
    Elektrikli katlanabilir ısıtmalı yan aynalar (Gövde Rengi)
    Elektrik kumandalı yan aynalar
    Yükseklik ayarlı ön koltuk kafalıkları
    Yükseklik ayarlı arka koltuk kafalıkları 3 adet
    Ön bölümde güç soketi (12 Volt)
    2/3 - 1/3 " ile katlanabilen arka koltuk ve tam düz bagaj alanı
    Kızaklı arka koltuk
    DIŞ DONANIM
    Jantlar 16'
    Alüminyum alaşımlı jantlar
    Ön sis farları
    Arka cam sileceği
    Gövde renkli ve krom kaplamalı arka plakalık
    Cam tavan
    Metalik boya

İdeal Araç tavsiyeleri

İdeal Araç tavsiyeleri

Şimdi de C3 Picasso'nun teknik verilerine baktım. Ancak senin söylediğin 500 lt. bagaj hacmi arka koltuklar öne itildiğinde yani arkada kimse oturmadığı zaman geçerli. Normal şartlarda bagaj hacmi 385 lt. imiş. bu da benim için yetrli değil.

• Arkadaşlar galiba ben aracımı buldum. FORD Focus C-Max 1.6 TDCİ

* Motor gücü : 110 BG.
    * Yakıt Harcaması : 4.9 lt.
    * Bagaj Hacmi : 583 lt
    * 0-100 km. hızlanma : 11.3 sn.
    * Fiyatı : 35.000 - 40.000 arası değişiyor. (biraz tuzlu ama bence değer)
  • C-max güzel seçim olur. Ford un 1.6 tdci motoru çok ekonomiktir ve performansıda iyidir. C-max gibi büyük cüsseli bir aracı zorlanmadan götüren bir motor. Ayrıca C-max kendini kanıtlamış çok iyi bir modeldir kendi sınıfında sağlamlık kalite yönünden hiç bir şüpheniz olmasın.

İç hacim genişliğinden dolayı seyahatlerinizde çok rahat ferah olacaktır. Sedan veya hb araç sizin ihtiyaçlarınızı karşılamaz ama MVP sınıfı araçlar tam aileler için idealdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcinonel

Arkadaşlar galiba ben aracımı buldum. FORD Focus C-Max 1.6 TDCİ

* Motor gücü : 110 BG.
    * Yakıt Harcaması : 4.9 lt.
    * Bagaj Hacmi : 583 lt
    * 0-100 km. hızlanma : 11.3 sn.
    * Fiyatı : 35.000 - 40.000 arası değişiyor. (biraz tuzlu ama bence değer)

yağına tuzuna bakma bu arabayı kaçırma
  • Destekleriniz için tşk. ediyorum ark.lar.
    evet dediğim gibi benim aradığım 4 özelliği de optimum karşılayan bir araç oldu Ford C-Max. Ancak şu an için tek sıkıntım fiyatı.
    2-3 yaşında almaya kalksam şu anda 0.km. alacağım Honda Jazz'la aynı fiyata denk geliyor.
    ama bir aile için ideal bir araç. Bi de bu tarzlardan Corolla Verso'lar var. kullanan var mı.?
    Hangisi daha iyidir. Verso mu? C-Max mi?
  • şu anda Toyota'nın sitesinden Verso'yu inceliyorum.
    Görüntü olarak güzel. Ancak motor'un gücü aracın ağırlığına göre yavaş kalıyor gibi. Ayrıca yakıt tüketimi ve bagaj kapasitesi daha kötü. Fiyat olarak ise başabaş.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcinonel

4. Opel Astra Classic III 1300 cc. Dizel motor. Yakıt 4,9 lt. Bagaj Hacmi 350 lt. (Bagaj hacmi düşük malesef)
    Tabiki bazı arkadaşlar niye aile arabası düşünmüyorsun diyebilirler. Çünkü 40.000 TL. yi geçmeyecek bütçem var. hatta 35.000'den sonrası bile kasacak beni.

Yardımcı olacak arkadaşların yorumlarını bekliyorum..tşk.!

Astra Sedanın bagaj hacmi 490 litredir, yazdığınız bütçeye dizel -0- km. alınabilinir.
  • Ben kıyası astra classic III için vermiştim. Eğer Astra Sedan Dizel 1300 cc. dersen bu sefer rakamlar farklılaşır.

Yakıt Tüketimi : 4,9 lt.
    Bagaj Kapasitesi : 490 lt.
    Gücü : 90 BG
    0-100 km hızlanma : 13.7 sn.
    alt donanım fiyatı : 35.800 TL.

ancak bu fiyata ben 2 yaşında Ford C-max alırım bence. motoru daha güçlü, bagajı daha büyük, yakıtı tüketimi aynı, daha hızlı..
  • Bu da Ford C-Max'in bagaj görüntüsü..

İdeal Araç tavsiyeleri
  • Bu da Honda City'nin bagajı... beğenize..

İdeal Araç tavsiyeleri
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.