Şimdi Ara

ideal bir kizin boyu kac olmali? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgilisinin boyundan 5 ve 15 cm arası kısa olması.
  • 1.75
  • 1.73 iyidir
  • 1.74
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisişik.

Evet beyler cevaplar. 1.80 cok mu uzun?

1.80 olan kızlar genelde kezban oluyor ve bu boy ailesinden geliyor. Denendi+onaylandı

Konuya gelirsek tr de erkek ort. 1.70 ve kadın ort. 1.57 olduğunu düşünürsek 1.65 çok ideal diyebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Şu topuk muhabbetine sinir oluyorum. Topuk farkıymış Yatağa da mı topukluyla girecek? Bence ideal bir kızın boyu erkek ile (topuksuz) aynı olmalıdır. Şu topuk muhabbetini yapanlar büyük ihtimal erkekliğine hiç laf getirtmeyen ve erkeklerin daha üstün olduğunu zanneden bağnaz insanlardır. Kadın sizden uzun gözükse ne olur? Erkekliğiniz elden mi gider?

Edit: Özgüveni sıfır olan arkadaşların beni eksilemiş olmalarına çok teşekkür ederim. Bu kafayla Ortadoğu ülkeleriyle beraber ismimizin anılmasına katlanmak zorunda kalacağız.

Sen ne içtin bizede ver kızların boy ortalaması erkeklerden neden kısa bir düşün istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyrion Lannister

quote:

Şu topuk muhabbetine sinir oluyorum. Topuk farkıymış Yatağa da mı topukluyla girecek? Bence ideal bir kızın boyu erkek ile (topuksuz) aynı olmalıdır. Şu topuk muhabbetini yapanlar büyük ihtimal erkekliğine hiç laf getirtmeyen ve erkeklerin daha üstün olduğunu zanneden bağnaz insanlardır. Kadın sizden uzun gözükse ne olur? Erkekliğiniz elden mi gider?

Edit: Özgüveni sıfır olan arkadaşların beni eksilemiş olmalarına çok teşekkür ederim. Bu kafayla Ortadoğu ülkeleriyle beraber ismimizin anılmasına katlanmak zorunda kalacağız.

Sen ne içtin bizede ver kızların boy ortalaması erkeklerden neden kısa bir düşün istersen

Ne çıkaralım bundan? Din meselesine mi girelim? Tamam ama burası konuşma yeri değil. Özele gel. Ayrıca olay sadece topuktan da ibaret değil. Maaşlar, sosyal statü, giyim vs vs... Bu uzayıp gider. Kadınları aşağı görmemek gerek. Malesef bazı sözde müslümanlar (belli bir kesimi kastediyorum yanlış anlaşılmasın) bunu daha da ileriye götürüyor. Allah C.c onlardan hesap soracağı günü sabırsızlıkla bekliyorum.

• Kız için en ideal boy 1.65-1.70 arasıdır.
    Son sevgilim 1.66 idi, 7-9 cm arası topuk giyerdi ben 1.78'im çok uyumlu olurduk 2 türlü.
    Çok boy farkıda çocuksu durabiliyor ayrıca kızlara uzun boyuda yakıştırmıyorum, kız dediğin en fazla 1.75 olmalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Hail The King

7,65

Istemsizce güldüm kanka

• Aynı benim eski halim bir şeyi başlayıp bitirememek tartışmaya gerek yok istediğin boyda bir kız bul bende kendime göre hadi iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisişik.

Evet beyler cevaplar. 1.80 cok mu uzun?

İdeal bir kızın boyu kişiye göre değişir. Kolunu omzuna rahatlıkla koyabiliyorsan idealdir. Bu durumda senin 186 - 190 olman gerekiyor.
  • quote:

ideal bir kizin boyu kac olmali?

• 1 75 ideal
  • 1.75 diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulak memesi hizasında

• sein boyun*97/100
  • 1.70 - 75 arası iyidir
  • 1.65
  • quote:

Orijinalden alıntı: by__onder

quote:

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.