Şimdi Ara

ideal bir kizin boyu kac olmali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler cevaplar. 1.80 cok mu uzun?

• Yanındaki erkekten en az 5 Cm kısa olmalı topuklu gidince zaten o farkı kapatacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: edıfıce

Yanındaki erkekten en az 5 Cm kısa olmalı topuklu gidince zaten o farkı kapatacak...
    1.60-1.75 arası olmalı fazlası zarar. ama erkeğin boyu 1.90 veya üstü ise kızda 1.80 civarı olabilir.
  • benim gibi 172likler için 170 fazla 165 ideal
  • 7,65
  • Topukluyla bana yetişsin yeter.
  • Şu topuk muhabbetine sinir oluyorum. Topuk farkıymış Yatağa da mı topukluyla girecek? Bence ideal bir kızın boyu erkek ile (topuksuz) aynı olmalıdır. Şu topuk muhabbetini yapanlar büyük ihtimal erkekliğine hiç laf getirtmeyen ve erkeklerin daha üstün olduğunu zanneden bağnaz insanlardır. Kadın sizden uzun gözükse ne olur? Erkekliğiniz elden mi gider?

Edit: Özgüveni sıfır olan arkadaşların beni eksilemiş olmalarına çok teşekkür ederim. Bu kafayla Ortadoğu ülkeleriyle beraber ismimizin anılmasına katlanmak zorunda kalacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleFans -- 12 Temmuz 2014; 15:07:05 >
  • 1.60
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Şu topuk muhabbetine sinir oluyorum. Topuk farkıymış Yatağa da mı topukluyla girecek? Bence ideal bir kızın boyu erkek ile (topuksuz) aynı olmalıdır. Şu topuk muhabbetini yapanlar büyük ihtimal erkekliğine hiç laf getirtmeyen ve erkeklerin daha üstün olduğunu zanneden bağnaz insanlardır. Kadın sizden uzun gözükse ne olur? Erkekliğiniz elden mi gider?

Haklısın ama yanyana gezerken farklı düşünüyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlo

quote:

Şu topuk muhabbetine sinir oluyorum. Topuk farkıymış Yatağa da mı topukluyla girecek? Bence ideal bir kızın boyu erkek ile (topuksuz) aynı olmalıdır. Şu topuk muhabbetini yapanlar büyük ihtimal erkekliğine hiç laf getirtmeyen ve erkeklerin daha üstün olduğunu zanneden bağnaz insanlardır. Kadın sizden uzun gözükse ne olur? Erkekliğiniz elden mi gider?

Alıntıları Göster
    1,70 - 1,75 arası ama ülke ortalaması 1,60 galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Karlo

quote:

Alıntıları Göster
    1.40 olmalı

• Nefes almali
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poka Yoke

Nefes almali
    160-170 arası olmalı bence aşırısı biraz itici kaçıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuDgLe

160-170 arası olmalı bence aşırısı biraz itici kaçıyor

Alıntıları Göster
    1.65 - 1.70 arası
  • Boyum 1.80 moralimi bozdunuz
  • 65-72(3)
  • 1 metre yeter
  • Erkek arkadaşımla ayni boydayiz. Sorun da burda basliyoro da buradaki arkadaslar gibi düşündüğünden topuklu giymemi istemiyor da herkes ayni mi diye merak etmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D2D94CAE

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    boyum lanet olsun ki 1,70 160-168 iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisişik.

Erkek arkadaşımla ayni boydayiz. Sorun da burda basliyoro da buradaki arkadaslar gibi düşündüğünden topuklu giymemi istemiyor da herkes ayni mi diye merak etmiştim

kaç ki boyunuz?

edit: sonradan gördüm konuyu açan sizmişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 12 Temmuz 2014; 14:47:59 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.