Ben yüksekte oturmayı tercih ederim, öyle bir bina olsun ki şehrin her yerini görsün mesela 100 katlı bir binanın 100üncü latında outmayı isterdim ama binanın camları çok geniş olsunve evin içide aynen geniş olsun isterim,
Yüksekte olmayı severim alt katlarda oturunca sanki boğuluyormusum giibi hissediyorum ben,
izmir li olanlar bilir, hiltonun en üst katında yaşamayı isterdim, her yeri görüyor
ben toprak hizasında oturmayı severim. adımını attığında dışarıya çıkabileceksin. ne o öyle aşağı inmek için bin tane seremoni asansör vs. bir dairede oturmuştum 12. katta, 4 ay sonra taşındım.
çocuklar üzerinde de kötü etkileri oluyor yüksek katlarda oturmanın.
benimde yükseklik korkum var bu yüzden birinci katı tercih ederim zaten psikolojik olarak zararlı yüksek kat hemde deprem açısından tek katlı evler daha avantajlı
Japonyodaki gökdelenler neden yıkılmıyor o zaman, bence tehlikeyi deprem değil kötü bina yapıyor
quote:
Orjinalden alıntı: Celaleddin Ari
benimde yükseklik korkum var bu yüzden birinci katı tercih ederim zaten psikolojik olarak zararlı yüksek kat hemde deprem açısından tek katlı evler daha avantajlı
iki katlı ve bahçeli bir evde oturmak bizim gibi metropelde yaşamak zorunda kalanlar için sadece bir hayal.. yukarıdaki fotoğrafları görüp de yaşadığımız evleri yok canım benim 12.kattaki apartman dairem daha güzel diyen varmıdır?
şükür ki şu an oturduğumuz ev bahçeli, kendimize ait alanımız var. istanbul'da otururken, herşey daha farklıydı. kendi evin gibisi yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme