Şimdi Ara

İdeal Laptop Çantasında Ne özellik olmalı?.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop çantası bakıyorum birsürü model var:S..
    Güvenilirlik , ağırlık, görünüm. üyüklük(boyut.).. veya üsten koymalılı yoksa tamamen açılan cinstenmi olmalı ?.. ekstra ceplerii. siz nere göre seçersiniz. ? ..
    yada kullandıkran sonra ne olmasını isterdiniz, eksikliğni hissettiğniz şey. ..
    Yani şimdi alıp ondan sonra pişman olmayım..
    siz nere dikkat ederdiniz?

• 15.4" bir laptopu çantaya koyduğumuz zaman yanında adaptörün rahat bir şekilde oturabileceği kadar boşluk kalmalı.Ben adaptörü alıp da çantanın arkasına veya önüne koyup gereksiz şişkinlik yapmamalıyım.Bir de gerçekten suya ( yağmurlu ortam ) karşı dayanıklı bir malzemeden yapılmış olmalı.Ağırlığı göz önüne aldığımızda çantanın sapı içi sünger dolu kalitesiz malzemeden olmamalı.Her an için sap ve çanta ayrılacakmış diye düşünmemeliyim.

Bu ürünü kullanıyorum.Ancak çok da beklentilerimi karşılamıyor.Öğretmen olduğum için evrak taşıma olayı da benim için.O yüzden iyi bir aksesuar.Ancak malzemesi ve taşıma sapı daha da iyi olabilirdi.

Lowepro Tropolis 1200 Notebook Çantası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 6 Şubat 2008; 17:35:49 >

• Bence en önemli faktör sırt çantası şeklinde olması. Bu şekilde olunca hem taşınması rahat oluyor hem de çalınma riski minumuma inmiş oluyor. Unutmadan çantanın içinda bir de kılıf olursa harika olur. Ben Targus marka almıştım, gerek kalite gerek kullanımı gayet iyi.
  • önerilerniz için teşekkürler. 2 yorumdan da birşeyler aldım =)

1. Adaptor ve diğer aksesuarlarları bende oraya buraya sokuşturarak koyayı sewmediğim için. Benzer ölçülerde bir çanta bulup sipariş verdimm.
    teşekkür ederim ,çok iyi bir açıklama oldu benim için.

2. çantayı Targus marka ladım kalite açısından beklediğim gibi çıkar sanırım.. taşımada da

TARGUS ATMOSFER SERİSİ NOTEBOOK ÇANTASI TNT006EU
    orjinal siteTARGUS Model # TNT006EU

• çok soğuk havalarda plastik malzeme kırılganlaşıyor, omuz askısını çantaya bağlayan aparatların metal olması iyi olur
    ayrıca laptop'ın konulduğu bölümün komple açılır şekilde değil de dosya çantası gibi üstten konulur şekilde olması, fermuarın unutularak kapatılmadığı zamanlarda cihazın düşmesini engeller
    bunun dışında çantanın özellikle alt kısmı ve yanları darbelere karşı takviyeli olmalı, alt kısmın korumalı olması buzda kayarak düşüp çantayı yere vurunca çok işe yarıyor, yan korumalar toplum içerisindeki manevralarda koruma sağlıyor, buna rağmen altı ve yanları korumasız çantalar da var piyasada
  • tabi ki havayastıklısı

link>>http://www.thgtr.com/mobile/20060701/index.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrDr_22

tabi ki havayastıklısı

link>>http://www.thgtr.com/mobile/20060701/index.html

ilk almayı planladığım çanta buydu..
    TECHAIR MADRID-Hava Yastıklı

Fakat çok az şey taşınabiliyor. ve daha fazla sırt çantası tarzı yapıyor.
    güvenlik için çok güzel ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revive -- 6 Şubat 2008; 22:16:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar burdaki çantaya bakın..Güvenlik düşünülmişş ama sadece düşmeye ve darbeye karşı .. =)
    Çantada kulaklık çıkışı var die arkadaşıma msj yazdımm..
    Bana "düşün kablodan aşağı dümdüz düz laptop un gulaklık deliğine su gireceggg yağmur yağdığında " dedi
    Girmeyeda bilir ama .. giredabilir:P

http://www.thgtr.com/mobile/20060701/techair_dizustu_cantalari-06.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revive -- 6 Şubat 2008; 22:25:41 >

• asusun yanında verdiği çantayı kullanmada ne kullanırsan kulan.o kadar kaliteli laptop yapıyosunAMA dünyanın en kötü çantasını yapıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: lvthsgm

Bence en önemli faktör sırt çantası şeklinde olması. Bu şekilde olunca hem taşınması rahat oluyor hem de çalınma riski minumuma inmiş oluyor. Unutmadan çantanın içinda bir de kılıf olursa harika olur. Ben Targus marka almıştım, gerek kalite gerek kullanımı gayet iyi.

çalınma riskini nasıl azaltıyor ne alaka
  • ya arkadaş kapkaç olabilir mi diye düşünmüş .hani omuzuna asıyon ya.yani heralde öle düşünmüş
  • bence en önemli özelliklerden bir tanesi sarj aletinin de laptop-un yanına çantanın içine sığıyor olması ve çantanın kenarlarının yeteri kadar korumalı olması
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.