|
En uzun süre kullandığınız kişisel elektronik aletin marka ve modeli?
-
-
20 yılla, çıtayı çok yüksek tuttum galiba. Yedi saattir kimse bir şey yazmamış. :D
-
Eski laptobum. En az 10 sene kullanmışımdır.
Marka: Samsung
Model: NP300E5A-S01TR
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 sene kullandığım Philips ve Samsung kulaklıklar oldu. Asus Zenfone 5'i 5 seneye yakın kullandım. Philips'in bir DVD Player'ını 8 sene kullandım. Onun harici yok sanırım. Ha bir de 2006'da aldığım Creative Speaker'ı da 2017'de bozulduğu için atmıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 7 Kasım 2021; 4:50:35 >
Bende de NP355 var. Hala kullanıyor kızım dersler için. Sadece Harddisk değiştirdim SSD taktırdım. Sağlam makineymiş gerçekten.
Benim en uzun süre kullandığım alet ise Samsung i600. Hala çalışıyor. Ardından Samsung i800 çıkmıştı onu almıştım. O da hala çalışıyor... Dokunmatik ekranlı
-
Samsung'un laptopları normal kullanım için yeterli; lakin oyun oynamaya kesinlikle uygun değil. Benim Samsung laptobum açılmayacak hale gelmişti, ayrıca ben oyun oynamayı seven bir insanım, bu yüzden HP Omen aldım.
-
walkmen 1992 de babam almış en son 5 yıl önce saat olarak kullanıyordum
-
Ben hiç oyun oynamadım. Ancak 3D Max, Autocad gibi canavarları hiç sorunsuz çalıştırdı. Şu an Asus FX505 DT kullanıyorum. Bunda da oyun yok.
-
Microsoft kablosuz klavye mouse seti.2007de aldım.Hala daha kullanıyorum.
-
2007'de aldığım Creative A300 hoparlörü hâlâ kullanıyorum. Onun dışında 2010 model Acer 5820TG'yi de hâlâ kullanıyorum ama SSD, RAM yükseltme gibi güncellemeler yaptım tabii.
-
iphone 5s
2013 kasım - günümüz.
-
Logitech kablosuz mouse, 2013 yilindan bu zamana hik demedi maşallah. 8 senyi devirdik yav neler tikladik neler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2000 yılından beri kullanıyorsunuz vay be. Duygusal bağ oluşmuştur. Gerçekten imrendim size.
2011'de aldığım bilgisayarı hala kullanıyorum.
-
2007 alınan bilgisayar halen çatır çatır çalışıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
samsung a5 2016
htc m8
hala çatır çatır çalışırlar..
bide rahmetli dedemin almanyadan getirdi ps1 ekranlı slim kasa hala durur... ( yılını tam hatırlamıyorum ama muhmemelen 2000 ler )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holiganx61 -- 30 Ocak 2022; 15:17:11 > -
Nokia 1100
z5500
Hp3650 yazıcı
Korg pa1x
Zenit fotoğraf makinası
Delta 1010LT
Samsung T220
i7-920, 9800gtx, Noctua d14
-
Philips vga monitör, 14 senedir sürekli kullanılıyor, bir ölü piksel bile yok hala, düşük parlaklıkta kullanıyoruz herhalde ondan bozulmuyor.
-
samsung s3520 laptop 11 yıl hala devam
iphone 5s 5 yıl devam
samsung tab 3 lite 7 yıl halen faal
-
Sasmung rv510
Eski emektar samsung hala çalışıyor aslen revizyon olarak 2008-2009 çıkışlı bir cihaz olsada TR'de 2010-2011 gibi satışa sunuluyordu peder aldı.
Tabii ben liseyi 2 gb ddr3 ram ve T4500 dual core işlemci ile geçirdim 320 GB'da HDD vardı makine ölüyordu.
Aradan yaklaşık neredeyse 11 sene geçmiş, üretim tarihi olarak 2009 görünüyordu 12-13 sene diyelim biz hala çalışıyor, 8 GB 4x4 ddr3 ram koydum 1333 mhz çift kanal çalışıyor, 128 gb adata su 650 ve 1 tb'da seagate HDD taktım dvd rom'u söküp. Core 2 duo t9300 cpu koydum bana mısın demiyor.
Ufak bir kaç tanede heatsink modifiyesi yaptım anakarta.
Makinenin meneşeler kırık, üst kasanın boyası aktı ve touchpad çalışmıyor ama üst kasayı çalışan bir touchpad ile beraber değiştireceğim. Menteşe bulursam alt kasa ile beraber yenilerim.
xerox workcentre pe114e bu cihaz yaklaşık 2002-2004 senesinde felan alınmıştı yaklaşık 20-18 sene felan oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 30 Ocak 2022; 20:19:8 >
Benzer içerikler
- dolgu olan dişimin kenarı kırıldı
- facebook yanlışlıkla arkadaşlık isteği gönderdim bildirim gider mi
- kozmetik marka isim önerileri
- rüyada fiziksel acı hissetmek
- hidrosel ameliyatı sonrası yorumları
- çay emojisi
- exxen de neler var
- suudi arabistan
- dünyanın en büyük vinci
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X