Şimdi Ara

İdeal Priest İtemleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler ben en isi int olam +7 citin diezm scmitar +8 bide güzel bi kalkan buldukmu tmm olur bence
  • adreamda bp işe yaramaz gb alıncaya kadar kas 60 62 filan ol git bf ye item kas shelleri cek üstüne senden zengini olmaz paranda cebinde kalır ayrıca np kasıcaksan czde ardreamdan daha cok np var illada ne aliim diosan II 7 hb 7 rom wp ce dd25 kafalık ve en az 8 bp elbisesi bul millet 9 giyiyo artık
  • +7 cs en ideal itemidir bir priestin
  • +8 STR SET
    Görev itemleri
    57 LvL
    +7 ii,+7 large,hell breaker,+7 totamic clup

bana kalırsa İNT ci olup.

+1 rebirh chitin set
    görev takıları
    +5 priest mace (8 hp verenden).paran varsa lupus,lycaon,lobo,tooth da alabilirsin.
    SS +3 ...

yada +8 fp set(HP)
    görev takıları
    +5 priest mace(8 hp verenden).paran varsa lupus,lycaon,lobo,tooth da alabilirsin.
    SS +3...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheeReLaureN

beyler ben en isi int olam +7 citin diezm scmitar +8 bide güzel bi kalkan buldukmu tmm olur bence

+8 schmitar ne yaa.İnt ci bi priestin amacı Hp ve def dir.chitini giyebiliceğin kadar int ve str ver.kalkanı alabiliceğin kadar da STr ver.gidipde str yi cok isteyen bi kalkan alma.diğer eline de dediim gibi +5 priest mace.
  • KarDe$ dd25 oLmadkÇa arDreamDa Bp oLmak ii DeiL Die DüŞüNüorm
    Chitn 7 Fp 8 Kafana Göre aL.
    eLine De Bi DoL çeK TakıLarını Diz.
    +7 ii Li aDamı BiLe KeseCek aSas Çok BeNCe
  • quote:

Orjinalden alıntı: Proud2BeTurk

+7 ii Kesin Lazım, Ayrıca Gb'ye 2 ytl verme herkes 1ytl ye satıor..

gb nerde satıyorlar acaba ist. da var mı msj atar msın bana adresi versen tek hayalim i +7 II
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrcem

rahat party buluyosan master a kadar int olarak takıl

ilerisi için pk düşünüyosan tabikide str olacan ama tabi oyundaki

dupe ve uniq itemlerin bolluğunu düşünürsen sağlam bi karakter için

str ve intçi içinde +1 ve üstü uniq lazım eskisi gibi herşey lvl değil çünkü

item + lvl

(ne manyak bi oyun oldu yaw herkes bug la kasıyo dup ile +3 uniq ler falan ohaaa diyom)

bana göre hiç rahar party bulamıyorum cyberde fln priest açtım zar zor clandan admlarla kastık party bulunmyuyor 960 bufum varsa 1500 geliyor anında atıyorlar

• kardeşim 72 lwl str priestim war çok memnnunum senin yapıcakların şunlar
    a)59 a kadar kas
    b)+7 iron impact al alabiliyosan +6 yada +7 hell breaker
    c)talia ve de dd kafalık al
    d)üstün +9 fabric set olsun
    e)+10 str takı setin olsun
    f)bide r+skill+w combosuna çalış biraz zordur.Adamlar senden sürekli kacacagı için bu comboyu tercih ediyorum
    g)valkry armor set al çok işine yarar
    eger bu dediklerimi yaparsan ardream kralı olabilirsin die bilirim bi priest tavsiyesi
    edit:yazım hatası
  • +7 iron impact
    lupus pendant
    +9 str takı set
    paper str basılı +8 set lazım sana bendekiler gibi :)
  • int ol en fazla 50 gb ye halledersin tabi chitin giyersen 30 gb falan
  • beyler bana diorsunuz +7 ii al ben intci olucam ideal item soyleyın yeterli
  • ben benim charda bunu denicam:

+9 reduced destroyer aldım,152 str istiyor ve atack 170(+7 exp kadar),

152 str ye verdim,165 de inte verebiliyorum şu anda,bu exp puanlarıyla +8 fp veya gövdelik ve pad hariç chitin giyebiliyorum(tabi ki str bonuslu olacaklar),takılar full str +9 ve lupus +0 şimdilik,böylece ap 1.5-1.6k oluyor lvl 62 de,bu arada +7 dd de takabilirim

bakalım neye benziecek
  • daha fazla bilgi pls up up
  • +7 iron impatch__+8fp set __+8str takılar___VE__dd (10) kafalık yüzük ideal itemler
  • 60 üstü olana kadr +7 ii 60' ı geçtikten sonra +8 ms üstlük full +8 str olcak hp faln takma dd yi sen bilirsin çok pahalı onun yerine bol bol talia yap dd50 çıkarırsın wede iyi defans werio talialar takılar +8 +9 bulabilrsen +10 al gb alcağına duke bach atilla kes drop çıkarsa sat we diz işte daha ne sölim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.