s.a beyler ben maneste 54 lwl priestim full stryim üstümde +7 str fabriot giysiler war gb alıcam 2 ytl tanesı alırsam neler dızeyım char a ?? sizden bilgi almak istedim tekrar söylüom server manes bufferım
kaç gb alacaksın
gb farketmez de fazla almıcam stryim elime ne alabilrim onu demek istiorum.. yada inte donsemmi ??
+7 ii Kesin Lazım, Ayrıca Gb'ye 2 ytl verme herkes 1ytl ye satıor..
+7 ii kac gb eder??
str çok masraflı.kafana dd25 alman lazım.elinede +7iron impatc.onu almazsan toto +7 bilie olur.takıları str8 dizecen.pendant lupus.üstünde +8 fabric olursa neredeyse ardreamda kesemeyeceğin adam yok.ama tek dolaşan olmadığı için int ol ve chitin set yap.
LvL kasmana bak derim salla üstünü.
ama hiç deilse üstünü +8 yap bari +7 lerle olmaz ve str deil Hp set giy
o zaman ben int olayim +7 citin dizeyimde kalkan ve eziq item olarak ne olması lazım scmıtar alsam olurmu
yardım daha yoqmu beyler .....
Chitin diz en ii si
+2 ya da +3 reßirth chitin set-+8 Scimitar-+3 ya da 4 doL-takıLarında görev takısı ise süper oLur...
rahat party buluyosan master a kadar int olarak takıl
ilerisi için pk düşünüyosan tabikide str olacan ama tabi oyundaki
dupe ve uniq itemlerin bolluğunu düşünürsen sağlam bi karakter için
str ve intçi içinde +1 ve üstü uniq lazım eskisi gibi herşey lvl değil çünkü
item + lvl
(ne manyak bi oyun oldu yaw herkes bug la kasıyo dup ile +3 uniq ler falan ohaaa diyom)
+7 ii olsun gerisi yalan
+7 ii al +9 set al al bişiler manes pahalı bölümlerden biri biraz dişini sıkarsan alırsın +7 ii
+7 İron İmpact al.
Parası olan için bile ardreamda bp pek cazip deil.
Takılar en az str 10 str 9 olması lazım ve elınde +7 ii olması lazım kafanda dagger 25 olması lazım bırde talıa skın 200 dd olması lazım ustluk :)
quote:
Orjinalden alıntı: 0ut0fEx1le
Takılar en az str 10 str 9 olması lazım ve elınde +7 ii olması lazım kafanda dagger 25 olması lazım bırde talıa skın 200 dd olması lazım ustluk :)
talia da 50dd olur 200 olanlar ressist
Talia dd bul ilk önce yada dd kafalık rare item... Eline +7 ıı yada +7 toto al üstünü full +8 paper hp set yap yedek olarakta str +8 set... Takılarda +8 +9hp yedek olarakta str bulundur yanında +8 large kite shield bul bide kaçarken felan takarsın deli olur işte...