< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
idealistlik(tıp) vs aile işini devam ettirmek (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Usta sen manyak mısın hahahahahahaha herhalde tıptan çok pişman oldun hala beni uzaklaştırmaya çalışıyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sen hala tmye geçmedin mi ya ? Bak benim çevremde senin gibi 1 tane çocuk vardı o da aşırı pişman oldu. Çocuğun ailesi zengindi seni koçta sabancıda %50 okutalım mühendis yapalım dediler çocuk tıp yazdı 2. senesinde şu an bırakmayı düşünüyor. Gerçekten hayatını buna adamayı düşünüyor musun iyice bir düşün, sabah akşam nöbetler zor hastalarla uğraşmak ayrı bir dert kendi özel hayatın olmayacak gençliğin gidecek. Benim senin gibi bir imkanım olsa çok daha rahat bir yaşam yaşamak isterdim ama senin kararın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim burada bir müteahhit Boğaziçi işletme okumuş bir süre çalıştıktan sonra şu an babasıyla inşaat işi yapıyor. Mantıklı bir yol olabilir bu. Adam yeri geliyor arsa için şak 15 milyon çıkarabiliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mantıklı zaten hocam şu zamanda aile işini devam ettirmek en mantıklı olan. Üstüne bi de Boğaziçi Koç gibi bir yerde rahat bi bölüm okuyup çevre yapmak oh kebap. Böyle seçenekler varken konu sahibinin hala tıp demesi tuhaf geliyo ama herkesin isteği farklı tabi
doğuda nobete devam
-
Tıp okuyup aile işini devam ettirmek gerçek bir goat böyle yapardı
Çeşme de Muğla da restoranlari olup tıp okuyan bir arkadaşım var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 23 Ekim 2022; 18:45:8 >
Kendi işini yapmayıp babasıyla çalışmaya başlayan arkadaşlarımın hepsi 5-6 seneye babadan ayrılıp 0'dan başka mesleklere başladılar. Aileyle sorun yaşamayız diyorsan bence de çok yorma kendini ama ben olsam bu kadar TIP istiyorken TIP'a giderdim
Tıp okuduktan sonra restoran işletmeciliği mi yapıyor ? Goat
Orası onun bileceği iş şuan tıp okuyor
her şeyi parayla satın alamazsınız zaten fit bir vücut yks başarısı vb
Çocuk böyle yaparak statü kazandı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 23 Ekim 2022; 20:43:59 >
Acile bir git bak insanların nasıl çile çektiğini gör ve aile şirketinin başına geç kendini kurtar
Şu an şirkete geçtim bile tıpla kim uğraşacak esnaf olucam ben paraya para demicem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 1 Kasım 2022; 10:23:50 >
BÜYÜKLERİNİN SÖZÜNÜ DİNLEMEN ÇOK HOŞ AMA KOÇTA FİLAN BİR BÖLÜM OKU HEM BAKIŞ AÇIN FİLAN DEĞİŞİR HEM DEĞİŞİK BİR İŞ FİLAN BULURSUN
Koç işletmeden yerimi ayırtıyım mı hocam
ayırt hocam değişik bir fikir değşik bir ortam-iş filan görürsün
Tamam hocam geçtim şu an tmye kurtardım hayatımı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X