< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 26 Ocak 2025; 5:22:34 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 26 Ocak 2025; 5:22:34 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Haaa öyle mi kanka. Bir şu bakış açısından kurtulamadınız. Sırf para ve meslek garantisi için tıp seçen insanlarla beni aynı kefeye koyma. Sence bu kadar şeyden sonra kariyer hedefim bir devlet Hastanesi'nde vasat bir doktor olmak mıdır ? Tıp diyince her zaman aynı yorumun gelmesinden bıktım. Tamam en idealist siz mühendislersiniz biz korkak garantici vizyonsuzuz. Böyle devam. Kimsenin ilgi alanına hedeflerine tatmin olduğu şeylere bakmayın herkes yazılımcı olsun çıksın
![]() ![]() |
Ne istiyorsan onu oku bence hocam. Aile işini kardeşin falan varsa o devam ettirsin. 80 yaşına geldiğinde binlerce insana dokunmuş olduğun için vicdanı olarak rahat ölürsün
Ben parası için yazdım, idealistlik falan boş iş ![]() |
İdealist olmak tıp okumak değil mühendislik okumaktır. Tıp okuyup PhD yapmadığın sürece devlete kapağı atmaktan fazlası değildir.
|
Kararlar verildi, imzalar atıldı. Masum holding büyütülecek. İTÜ endüstri beni bekle
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 18 Eylül 2022; 12:30:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ailenden aldığın parayla kendi kliniğini kur bu iş huzur içinde çözülsün |
tıp oku hocam boşver anadolu esnaflığını |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bounda koçta falan işletme oku hocam boşver tıpı aile işini büyütürsün vizyon katarsın işe CEO olursun |
MASUM İNŞAAT |