Şimdi Ara

Ideapad Gaming 3-15IMH05 Laptop Almayı Düşünenlere(7-8k Bütçeliler için.) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
8
Favori
27.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FPS ile ilgili sorun yaşamazsın. GTA'da 110-120, Bannerlord'da 90-100 Fps alıyorum. Fakat işlemci GTA'da 90+ Bannerlord'da da 85+ sıcaklık veriyor. Yüksek ayarlar bu dediklerim.
  • ercanerten kullanıcısına yanıt
    Sicaklij fazla degil mi hocam? Zarar vermesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fazla bence. Zararı olur mu bilmiyorum.
  • Turbo Boost'u kapatarak yarım saat Bannerlord oynadım. Biraz Fps kaybı var ama sıcaklık da 80 dereceyi geçmedi.

Zararlı bir işlem mi acaba bu? Değilse çok iyi. Bilen varsa yeşillendirsin.
  • Bende bu laptop'un i7 16gb ram gtx 1650 (81Y400LLTX) modelini aldım.Office uygulaması almak istiyorum ancak nereden ve hangi paketi almam gerekir?.Ayrıca bilgisayarda w10 yüklü geldi.Format gerekirse ürün anahtarını nereden temin edebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • media markt
    LENOVO Gaming 3 82EY003MTX/Ryzen 5 4600H/8/512/GTX1650 4/15.6" Gaming Laptop Siyah
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_gaming-3-82ey003mtx-ryzen-5-4600h-8-512-gtx1650-4-15-6-gaming-laptop-siyah-1211039.html

Mağaza için bu fiyat uygun mudur? Online siteler seçenek değil, gidip dokunup alacağım. 300-400 fark normal.

• İ5 10300h gtx 1650 ti lı modeli kullanıyorum yaklaşık 1 haftadır şunu söyleyebilirim ki bu cihazda fanlar çok kötü konumlandırılmış her 2 fanı da sağ tarafa koydukları için cihazın sol tarafı bildiğiniz yanıyor.
    Lol düşük ayarlarda bile 60-65 derecede seyrediyorum gta5 mevzusuna hiç girmeyeyim 99 dereceyi bizzat gördü pc ve 90 aşağısına düşmüyor kesinlikle.

Monster pc alsam sonuçlar farklı olur mu düşünmeye başladım iade süreciyle de uğraşmak istemiyorum açıkcası.

Hocam sizin sıcaklık değerleriniz de aynı mı acaba ?@ercanerten

• Lol'ü en düşük ayarlarda 120 fps ye kilitleyerek oynadım kasma problemi olmadı fps en düşük 110 a düştü arkada discord chrome ve sıcaklık monitör uygulaması açıkken ortalama 60-65 derecede seyretti.

Valorantı da orta ve düşük ayarlarda denedim sıkıntı çıkarmadı şu ana kadar tek sıkıntı yaşatan oyun gta5 oldu onda da çok ısınıyor o kadar henüz kapanma gibi bir problem yaşamadım.

• Saldırgan Gamer kullanıcısına yanıt
    Peki yuksek ayarlarda kac fps gelir? Sizin ram 8 gb miydi?

• Ram 8 çok yüksek ayarlarda 1600 900 çözünürlüğünde ilk 5 dakikayı oynadım 280 200 arasında gezindi arada 150 fps lere düştüğü de oldu aynı şekilde 120 ye kilitleyince de problem çıkmadı.
    Hocam ben de i5 8gbram 1650 olanina bakiyorum. Onceden monster almistim pisman olup iade ettim. Bu bilgisayari alirsam umarim sorun cikarmaz

• nungor N kullanıcısına yanıt
    7600 dü pazartesi zamlandı 8000 oldu

Yukarıda da yazdım bahsettiğiniz değerleri ben de gördüm fakat Turbo Boost'u kapatınca 80 dereceyi yukarıya geçmedi.
    Lolde sicaklik degerleri nasildi peki?

• Hocam uygulamayı açıp izlemedim ama çok ısınmıyor lolde klavye hafif ısınıyor tahminimce 60-70 arasında gidiyordur.

Ortalama 60 diyebiliriz ama.
  • Ben de aynı laptopun i5 16gb ramli 1650'li versiyonunu aldım. F1 2020 oynarken başlarda olmuyordu ama birkaç gündür bi anda donmalar olmaya başladı. Donuyor bluetoothla bağlanan cihazlar kopuyor vs sorun oluyor birkaç saniye sonra geri geliyor. Nedeni nedir sizce? Sıcaklık olarak ise msi afterburner indirdim bu olaydan sonra, normalde 97-98 derecelere çıkıyordu. Altını kitap vs. bişeyle yükseltince 87-88 derecelere düştü cpu. Gpu sıcaklığı 70'lerde geziyor.

...

1 Haftadır devam ediyordu. Gamepadi kablolu bağlayınca düzeldi. Donma vs hepsi gitti. Ama oyundayken bazen wifi kopouup geri geliyor. Evdeki internet hızı çok düşük ondan mı yoksa laptoptan mı bilemedim sürücüyü kaldırdım yükledim vs. ama değişmedi. Bluetooth sorunu da xbox gamepadden mi yoksa bluetoothtan mı bilemiyorum.
    ...

xbox gamepadi kablolu bağlayınca sorun kalmadı sorun gamepadde sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecklyck -- 23 Aralık 2020; 2:26:42 >
  • Vitriyol V kullanıcısına yanıt
    Hangi oyunlarda cikiyormus?

• ecklyck E kullanıcısına yanıt
    Biraz agir oyun olmasi lazim. Bence o degerler o oyuna gore normal gibi. Msi ın 15klik laptopda cs oynarken 95lerde dolasiyor :D

• Sıcaklık sorun yaratmıyor da işte donmalar can sıktı. Geforceda önerilen grafikler ultradaydı onları yükseğe çekince olmadı tekrar deneyeceğim.
  • Acaba geri 7200'e düşer mi yoksa daha da artar mı?
    7000'e 128+1tb hdd HP düşünüyorum sizce hangisi

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.