Şimdi Ara

Ideapad Gaming 3-15IMH05 Laptop Almayı Düşünenlere(7-8k Bütçeliler için.) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
8
Favori
27.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alt ve ustu siyah cizgi oldugu dogrudur. Daha agir oyun testlerine gecemedim. Gecince editlerim. Isinma sorunu hafiften var gibi ama cozum yollari var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fmterkes F kullanıcısına yanıt
    Üst siyah çizgi bu konunun 2. sayfasında bir örnek paylaşmıştı arkadaş; sadece masaüstünü tek renk seçersen masasütünde gözüken bir cizgi.Herhangi bir program, oyun , tarayıcı vb yerlerde gözüken bir çizgi değil.Arka planı düz renk yapmadım, görmedim doğal olarak 2 aydır.

Konuda da belirttiğim gibi ısınma var ama hiçbir zaman klavyeyi kullanırken rahatsız edecek bir yapıda değil.Klavye tuşlarının üst kısımlarında ısı oluşuyor; kimse de yazarken elini oraya koymaz açıkçası:)Laptop ısınıyor evet.Kullanımı etkilemiyor ama şahsen.
  • 1650 ve 1650 ti arasında o kadar fark yok birisi fark eder demiş de. 5-10 fps arası oynar en fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün bugün elime geçti benim de. Çizgi vs bulunmuyor çok sevindim. Biraz şans işi bu galiba. Oyunlarda fazla ısınıyor gibi geldi bana sadece ama daha pek fazla oyunda test etmedim. Bu tarz bir problem yaşayan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

• ravix R kullanıcısına yanıt
    Yani şu an için fark etmez zaten 1650 de yeterli bir kart fakat bundan 3-4 yıl sonra minimum ekran kartı önerisi 4gb olursa o durumda o fark önem kazanır.Oyunu oynarken donma ve donmama arasındaki fark bile olabilir, şu an o görülen küçük fark:)
    , .
  • Benimde 1 aydır kullandığım ve bu yazıyı yazdığım bilgisayar bendeki gtx1650ti 8gb versiyonu bende ram yükseltmesi yapmayı düşünüyordum link için teşekkürler oyunlarda gpu sıcaklığı MAX 76-78 oluyor ilerisiistesenizde olmuyor ama laptopun hava çıkışı biraz sıkıntılı gibi ama performansı gayet iyi

• hızlıcevapalmakistiyorum H kullanıcısına yanıt
    Gpu sicakligi iyi de cpu ucuyor :D

• Cpu kaç oluyor hocam

• Beyler RAM takan varsa yardımcı olabilir mi? Arkasını ne ile açtınız ya videolarda kart falan sokuyorlar ama yani açılacak gibi değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Julyanis09 kullanıcısına yanıt
    Agir oyunlarda 90-95 civarlarinda

• Baya oluyormuş ağır derken pubg gibi mi mesela hangi oyunlarda böyle oldu

Yok pubg de olmadi o kadar. Bannerlord full ayarlar icin konusuyorum

• Anladım teşekkürler

Rica ederim. Onun haricinde pcden cok memnunum

• Hiçbir yerde ram takınca garanti dışına çıkıp çıkmayacağı yazmıyor. Lenovo bazı modellerinde garanti dışına çıkarıyor. Hiç araştıran olmadı mı?

• Laptopda birkaç kez donma oldu mouse hareket ettirebiliyorum ama hiçbir şeye tıklayamıyorum mecburen kapatıp açıyorum bunu başka yaşayan var mı
    Bir de şarjı için çok iyi değil denmiş ama bende pil tasarrufu modunda %100 den %15 e 7 saat filan dayanıyor bence gayet iyi

• Ec jok E kullanıcısına yanıt
    Pc bosta mi yoksa kullaniyor musun?

• Kullanıyorum tabi ama ağır bir program çalışmıyor Word Chrome filan çalışıyor

• Beyler yok mu hiçbir bilgisi olan? Garanti dışına çıkıyor mu arka kapağı açınca

• Hocam ben de baya uğraşmıştım, kartla bir clipsi açında gerisi geliyor; biraz uğraştırıyor evet.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.