Şimdi Ara

IdeaPad gaming 3 (5800h, 1Tb SSD, rtx3060) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
5.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Toplu alıma Amazon izin vermiyor malum. Tek kişi almış olamaz. Belki alt modeli satmak için onu kaldırmıştır. Bu model her türlü satılır çünkü. Diğer sitelerde şu an 22 binden başlıyor. İnsanlar takip ederken fiyatı birden artırmak istememiş de olabilirler.

Ben alırken de garip oldu. 19 bine aldım. Dolar 16'daydı. Dolar 17 olunca 18500'e düşürdü fiyatı. Sonra 20 bine çıkardı. Anladığım kadarıyla Amazon bazı ürünleri kar etmekten çok Amazon'un ziyaret edilmesi için uygun fiyatla satıyor. O yüzden de fiyatı mantıkla açıklamak her zaman mümkün olmuyor. Bulunca almak lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lenova idepad gaming 3
    Bende yeni aldım
    16gb ram
    512ssd
    1650 ekran kartı
    Amd Ryzen 5 5600H cihaz ucuyor fazlasına gerek yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu laptop'u ben de kovalıyorum son günlerde en uygunu Arçelik'te. Diğer firmalarda satılanlar 500 gb ssd bu 1 tb. Yanlış hatırlamıyorsam bunda Win 11'de kurulu geliyor.

Ideapad'de ısınma sorunu falan yok. 3060 ile 3050 arasında dağlar kadar fark var diğer markaların malzeme kalitesine falan kanmayın pişman olursunuz. Ryzen 7 5800 Rtx 3060 oldukça güçlü bir ikili oyun konusunda memnun eder kesinlikle.

Bu laptop'un benim canımı sıkan tek yönü max 16 gb ram destekliyor oluşu. Bu ileride sıkıntı yaratır.

Yine de her türlü f/p zirvesi laptop bence. Her an alabilirim ben de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • we[AGRA] kullanıcısına yanıt

32 GB'a kadar ram destekliyor.

• PearBear kullanıcısına yanıt

Amazon Epey her yerde 16 gb'a kadar destekliyor diyor. Kulanıcı yorumlarında da denk geldim.

Kaynak varsa atar mısınız?

https://www.lenovo.com/tr/tr/laptops/ideapad/gaming-3-series/Gaming-3-Gen-6-15-AMD/p/WMD00000479

• psref.lenovo.com
    IdeaPad,IdeaPad Gaming 3 15ACH6,Model:82K200WHTX
    https://psref.lenovo.com/Detail/IdeaPad/IdeaPad_Gaming_3_15ACH6?M=82K200WHTX

16 demiş burda da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • manovar M kullanıcısına yanıt

Bu doğrudur o zaman.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 Dizüstü Oyun Bilgisayarı | Lenovo Türkiye | Lenovo Türkiye

Buradan baktım 32 gb'a kadar desteklediği yazıyor, yukarıda başka bir arkadaşın attığında 16 diyor. Hangisi doğru bilemedim. 32 gb'a kadar desteklememesi için ne gibi bir sebep olabilir acaba?

• PearBear kullanıcısına yanıt

Lenovo Tr sitesindeki 32 pek güven vermedi. Arkadaşın da linkini attığı Lenovo'nun official sitesinde ve baktığım diğer sitelerde 16 diyor.

Keşke desteklese 32 çok iyi olurdu. Niye böyle bir şey yapmışlar ben de anlayamadım. 32 taksak 16 olarak mı görecek acaba yada hiç görmeyecek mi?

Yine de alacağım ben bu laptop'u kafaya koydum. IdeaPad gaming 3 (5800h, 1Tb SSD, rtx3060) 

• Burada 32 diyorlarda ne bileyim emin olamadım.

IdeaPad gaming 3 (5800h, 1Tb SSD, rtx3060)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi we[AGRA] -- 15 Temmuz 2022; 23:36:57 >

Ben konuyu açan arkadaş vesilesiyle cihazı aldım ve dünden beri kullanıyorum, merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz. Ram dışında IdeaPad gaming 3 (5800h, 1Tb SSD, rtx3060) 

• 82K200JUTX modelinde 8*2 olmak üzere toplam 16 gb ram var. Lenovo bu modeli en yüksek 16 gb ile test ettiğini söylüyor. Bu, en fazla 16 kullanılabilinir anlamına gelmiyor. 16*2 ya da 32*2 de olabilir. Önemli olan takılacak ramlerin laptopla uyumlu olması.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yuppiii

Az önce ce ben de aldım laptopu Arçelik bayiinden elden. 20.400 TL peşin fiyatına 9'a böldüler.

Win 11 kurulu geliyor. Bayide denedim ölü piksel falan yok.

• Ürünü sepete ekleyince satın alım ekranında “size özel indirim” diye bir yer var kişisel bilgilerin bir sürü yabancı şirkete yollanması koşuluyla indirim yapılacağı yazıyor. Deneyen var mı yoksa fos mu? Üründe geçerli bir indirim uygulanıyor mu gerçekten?

• ulusinanoguzhan U kullanıcısına yanıt

fos hocam

indirim 0 tl diyor

• havsali kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam sayenizde ben de fırsattan yararlandım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.