Şimdi Ara

İdefix.com 5 kitap 15 TL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
7
Favori
74.511
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bahadir3790

Benim sipariş sonrası 5 dk içinde sipariş hazırlanıyor olarak değişti. Havale ile aldıysanız belki ondan onay bekliyordur. Müşteri hizmetleri ile görüşmeniz gerekir.

Benimde öyleydi başta,sonra henüz sevk edilmedi onay bekleniyor yazısına döndü ondan sordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    iptal çığırtkanlığı mı? attığım fotoyu görmedin sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • witcher_king kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ki hocam, benim şu an da sipariş hazırlanıyor olarak görünüyor. Ama her siparişimde ilk 5-10 dk onay bekliyor yazısı çıkar sonrasında sipariş hazırlanıyor yazısı çıkar. Tahminimce müşteri hizmetleri ile görüştüğünüzde düzeltilir. Bu arada facebook üzerinden yazarsanız 1 gün içinde dönüş yapıyorlar.
  • bahadir3790 B kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: kulgan

100/20 garanti kodu paylaşırsanız sevinirim

Volkan bey pm lere kendinizi kapatmissiniz size nasil ulasacagiz burnout icin.

• İptal ederlerse ilk THH tecrübemi yaşarım. Madem altından kalkamayacaksin girme yükün altına. Zamanına yazık bunca insanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merak ederek müşteri hizmetlerine mail atmıştım. yanıtı gelmiş. kitaplar tükendiği için bekleniyormuş ve 1-5 iş günü içerisinde kargoya verileceği yönünde açıklayıcı bir şeyler yazmışlar. malum, idefix ve d&r siparişleri geciktirmekte mimli siteler. neyse geç olsun güç olmasın, umarım bu sağ salim gelir.
  • Ürünü temin edememe iptal sebebi değildi diye hatırlıyorum. Bu şekilde kendi kendine tedarik edemiyoruz diye iptal işine girişiyorlarsa il ticaret müdürlüğüne şikayet etmek lazım. Bu iş bayağı dolandırıcılık çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitapları kargoya verilen oldu mu arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

Ürünü temin edememe iptal sebebi değildi diye hatırlıyorum. Bu şekilde kendi kendine tedarik edemiyoruz diye iptal işine girişiyorlarsa il ticaret müdürlüğüne şikayet etmek lazım. Bu iş bayağı dolandırıcılık çünkü.
    İptal olma durumunun sebebi bence kargoları bedavaya getirmemiz. Kargo konusu zorlarına gitti gibi geliyor. iPTAL etme durumunda THH için dilekçe yazıyorsunuz , ekran resimlerini + sözleşmeyi ekleyebilirsiniz son olarak ekstrenizi eklerseniz THH %105 şahsınıza karar verecektir. Hazırlanıyor yazısı ile firma size ürünü göndereceğini tahaaüt eder. Ürünü iptal ederse Ekstreniz + sipariş hazırlanıyor yazısı THH hakemi ve Bilir Kişinin sizi tarafınıza karar vermesini sağlar.
  • Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    İstanbul Maltepe'deki THH şimdiye kadar benim lehime karar vermedi bu tür durumlarda.
  • Sicsoline kullanıcısına yanıt
    hocam kitapzene bi bakayım dedim kampanyalar kısmına. bi sürü %50 60 indirimli kitaplar var :D 1-2 tane ayırdım fiyat karsılastırması yaparım diye daha ilkinde bomba cıktı

Türk ve Doğu Klasikleri (20 Kitap Kutulu) 285 ten 199 TL ye indirdik %30 indirim yaptık diyorlar
    aynısı idefixte indirimsiz hali liste fiyatı 169 TL indirimli hali ise 110 TL.

Bu 5 kitap 15 TL yi alamadım diye cok üzülmüştüm Reşat Ekrem Koçu kitapları vardı 3 er liraya bi tek onlara üzüldüm de .Bakıyorum ne gelen var ne giden.TR de kampanya dedikleri olaylar artık vakit kaybı olmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solbek11

Kitapları kargoya verilen oldu mu arkadaşlar
    Siparişinin yarısinin kargoya verildigi hakkında mail geldi. Kargoya Teslim Edilmeyi Bekleyen Ürün(ler) şeklinde diğer yarısı beklemede.

• quote:

Orijinalden alıntı: Y!Ğ!DO

Siparişinin yarısinin kargoya verildigi hakkında mail geldi. Kargoya Teslim Edilmeyi Bekleyen Ürün(ler) şeklinde diğer yarısı beklemede.

Alıntıları Göster
    Bizimkiler de inşallah kargolanır.
  • Tüh be kaçırmışız yeğenime filan kitap alacaktım güzel kitap bulursam kendime de kitabın kötüsü olmaz her kitapta yeni bir şey öğreniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Tüh be kaçırmışız yeğenime filan kitap alacaktım güzel kitap bulursam kendime de kitabın kötüsü olmaz her kitapta yeni bir şey öğreniyorum.
    5 iş günü oldu kargoya verilmedi sözleşmede 30 gün yazıyor pek bir şey kaçırdığınızı söyleyemem.
  • S_ui_CasT kullanıcısına yanıt
    Kitapzen ucuz değil kesinlikle ama sorunsuz. İdefix'ten zamanında bir siparişimi "depo taşıyoruz" bahanesiyle 2 ay sonra yollamışlardı. D&R ve Kitapyurdu'nda da benzer sorunlar yaşadım. Şu an 5-10 lira fazla verir ama kafam rahat alışveriş yaparım diyorum. Onlarca kez kullandım, bugüne kadar 3 gün içinde teslim etmedikleri siparişim olmadı.

5 kitap 15 lira diye yıllar sonra ilk kez İdefix'ten alışveriş yaptım ve sonuç ortada. Rezil herifler.
  • kitaplar basım aşamasında sanırım. sipariş sayısına göre basım yapılıyor.
  • Bilgi için yazıyorum. Son zamanlarda kidega sitesini de kullanıyorum. Enpara kampanyası sebebiyle. Çok hızlı ve sağlam kargo yapıyorlar. Ayrıca kitapyurdunu da tavsiye ederim.

• Şu mesajı aldım, güya ondan önce bekleyin, mutlaka 5 iş gününde gönderilecek falan diyorlardı. Şimdi net bilgi yok size diyor. Ve zaten hep müşteriye anlayış için teşekkür edilir, bir de o teşekkürü biz size edebilsek keşke.

"Değerli Müşterimiz

Öncelikle yaşatmış olduğumuz bu olumsuz deneyimden dolayı firmamız adına özür dileriz. Müşteri memnuniyeti adına tarafınıza iletilen 1 ile 5 iş günü temin-tedarik süreci, siparişiniz içerisinde yer alan ürünleriniz için devam etmektedir. Bu süreç üretici ve tedarikçi firmalarımız tarafından yürütüldüğünden dolayı tarafınıza ürününüzün ne zaman temin edilebileceği hakkında net bilgi paylaşımında bulunamıyoruz. Ürününüzün-ürünlerinizin en kısa süre içerisinde kargo firmasına teslim edilebilmesi adına yetkili birimlerimize kaydınızı iletmiş bulunmaktayız. Tarafımıza bilgi aktarıldığı takdirde sizinle iletişime geçiyor olacağız.

Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
    "

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.