Şimdi Ara

İdefix hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben iki gün önce idefixten 3 tane kitap sipariş ettim 3 ü de zor bulunmayan kitaplar. iki gün geçti hala sipariş hazırlanıyor yazıyor. tahminen ne zaman kargoya verirler? ben idefix ve kitapyurdundan kargolama sıkıntısı yüzünden alışveriş yapmam, genelde nadirkitap sitesinden yaparım çünkü sahaflar aynı günde kitabı kargolatıyorlar ve yurtiçinden başka kargo alternatifleri var. bu sefer aradığım kitaplar idefixte daha çok ucuza satıldığı ve tek kargoda olduğu için idefixten alışveriş yapmak zorunda kaldım. aldığım kitap şu an okuduğum kitabın 3.sü. okuduğum kitabın bitmesine 200 sayfa kaldı yani 4 günde bitiririm. 4 gün içinde gelse çok iyi olur gelir mi yoksa boşu boşuna beklemeyeyim iptal mi edeyim?

destek hattına yazdım geri dönüş yapmadılar. bundan sonra yapmazlar zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 12 Aralık 2017; 19:4:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diğer sitelerde olmayıp sadece idefix'te varsa büyük ihtimalle yollamazlar hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Routine

Diğer sitelerde olmayıp sadece idefix'te varsa büyük ihtimalle yollamazlar hocam.

ince memed 3-4ve cesur yeni dünya. bence 3ü kolay bulunan kitaplar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 12 Aralık 2017; 20:6:47 >
  • Zor bulunan diye okumuşum pardon.

Haftasonuna kadar gelir o zaman hocam. Bence bekleyin 2 is gunu olmus daha.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Ben de Pazar sipariş verdim İstanbul içi, şu an halen "sipariş hazırlanıyor" durumunda. Normalde çoktan kargoya verilip yarın elimde olması gerekirdi. Heralde bir problem var istediğim kitaplar tedariği basit büyük ihtimal halihazırda stokta olan kitaplardır.

Edit: 1-5 iş günü diyor sitede Cuma'ya kadar kesin gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnrl89 -- 12 Aralık 2017; 22:57:53 >
  • Benimde siparişlerim 15 günde falan geldi.

Her gün müşteri hizmetlerini aradım, "lütfen beni anlayın beyefendi" diyecek kadar da darladım.
    İletişimden her gün mesaj yazdım.
    Twitter dan her gün yazdım.

Pek etkiledi mi bilmiyorum ama böyle yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDestroyer35

Benimde siparişlerim 15 günde falan geldi.

Her gün müşteri hizmetlerini aradım, "lütfen beni anlayın beyefendi" diyecek kadar da darladım.

15 günde gelecekse hiç beklemeyeyim iptal ettireyim. çinden istesen o kadar sürede gelir. acaba kitaplarınız nadir bulunan bir kitap mı? 15 günde gelmesi resmen bir firma için terbiyesizlik

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnrl89

Selamlar. Ben de Pazar sipariş verdim İstanbul içi, şu an halen "sipariş hazırlanıyor" durumunda. Normalde çoktan kargoya verilip yarın elimde olması gerekirdi. Heralde bir problem var istediğim kitaplar tedariği basit büyük ihtimal halihazırda stokta olan kitaplardır.

Edit: 1-5 iş günü diyor sitede Cuma'ya kadar kesin gelir.

iş günü nerede yazıyor bulamadım da

• quote:

Orijinalden alıntı: uçmayıbilmeyenkuş

quote:

Orijinalden alıntı: TheDestroyer35

Benimde siparişlerim 15 günde falan geldi.

15 günde gelecekse hiç beklemeyeyim iptal ettireyim. çinden istesen o kadar sürede gelir. acaba kitaplarınız nadir bulunan bir kitap mı? 15 günde gelmesi resmen bir firma için terbiyesizlik

Otostopçunun Galaksi Rehberi (5 kitap bir arada)
    Logicomix
    Ve Durgun Akardı Don 1. Cilt

İlk kitap en çok satanlarda görürdüm hep. Doğum günü hediyesiydi ama yalan oldu sayesinde. Sonra verdim artık.

Diğer ikisinin de çok zor bulunacağını sanmıyorum...

• Sitede sipariş verirken yazıyordu şimdi bulamadım.

Yolladıkları sipariş mailinde de yazıyor:

quote:

Siparişiniz 1 ile 5 iş günü içerisinde seçtiğiniz kargo şirketine teslim edilecektir. Tedarik kaynaklı gecikmelerde kimi zaman bu süre uzayabilmektedir, bu noktada gerekli bilgilendirme tarafınıza yapılacaktır. 10 iş günü sonunda temin edilemeyen ürünlerin iptali ve para iadesi otomatik olarak gerçekleştirilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnrl89 -- 13 Aralık 2017; 16:4:10 >
  • Biraz bekleyin. Benimki bir haftada kargoya verildi...

Bir pazartesi sipariş ertesi pazartesi kargo.. Çarşamba elimdeydi

• quote:

Orijinalden alıntı: istemsizhareket

Biraz bekleyin. Benimki bir haftada kargoya verildi...

hala bekliyorum. beklemek sıkıntı değil. ince memed 2. kitap bugün bitecek. idefixten 3. kitap istedim. 2. kitap bittikten 1 hafta sonra elime ulaşırsa önceki kitaptaki bilgilerin çoğunu unuturum. ince memed karakterlerin sayısı çok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 14 Aralık 2017; 14:50:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçmayıbilmeyenkuş

quote:

Orijinalden alıntı: istemsizhareket

Biraz bekleyin. Benimki bir haftada kargoya verildi...

hala bekliyorum. beklemek sıkıntı değil. ince memed 2. kitap bugün bitecek. idefixten 3. kitap istedim. 2. kitap bittikten 1 hafta sonra elime ulaşırsa önceki kitaptaki bilgilerin çoğunu unuturum. ince memed karakterlerin sayısı çok zaten

Aslında benim de sık sık idefixten alışveriş yaparım ama bu kadar gecikme ilk kez başıma gelmişti

Dediğiniz gibi çok karakter ve uzun olan kitaplarda olay kişi örgüsünü hatırlayamamak sıkıntı

• istemsizhareket İ kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum kesin bir problem var bu olay normal değil. Hesabımdan önceki siparişlerime bakıyorum en geç 2 güne kargoya verilmiş hatta aynı gün kargoya verilen bile var.

Şu anda ben de hazırlanıyor diyor Pazartesi en geç Salı'ya kadar beklerim olmadı maalesef iptal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.