Şimdi Ara

Idefix' ten sipariş verdim, hata mı ettim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kitapyurdundan şaşmayin bence bugüne kadar 100 e yakın siparişim oldu hiçbir sıkıntı ve gecikme olmadı henüz...İdefix bazen daha ucuz olabiliyor fakat sipariş teminleri biraz sıkıntılı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • idefixten hiç sipariş vermedim, d&r biraz sıkıntılı bu konuda, kitapyurdunu denediğimden beri bırakamıyorum sürekli ordan sipariş geçiyorum bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ve kitaplar diğer sitelere göre biraz daha uygun oluyor, ayrıca puan biriktirebiliyorsun ve bu puanlarla kitap da alabiliyorsun güzel avantajları var ben çok beğeniyorum herkese tavsiye ederim, dilerim bozmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhendiss12

idefixten hiç sipariş vermedim, d&r biraz sıkıntılı bu konuda, kitapyurdunu denediğimden beri bırakamıyorum sürekli ordan sipariş geçiyorum bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ve kitaplar diğer sitelere göre biraz daha uygun oluyor, ayrıca puan biriktirebiliyorsun ve bu puanlarla kitap da alabiliyorsun güzel avantajları var ben çok beğeniyorum herkese tavsiye ederim, dilerim bozmazlar.

evet katılıyorum. son zamanlarda ayrıca kidega'yı keşfettim. fiyatları iyi gidiyor bozmazlarsa eğer
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.