Şimdi Ara

Idefix' ten sipariş verdim, hata mı ettim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda bi kaç yorum gördüm de idefix hakkında, kafamda soru işaretleri oluştu. Perşembeyi cumaya bağlayan gece sipariş verdim şuan ses seda yok:/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Endişeye gerek yok 1 aya kitaplarınız gelir.
  • Ben sipariş verdiğimde 2-3 günde elimde oluyordu. Ayrıca paketleme de çok iyi oluyor. Neden herkes şikayetçi?

• Daha bu hafta benim kargom başkasına gitmiş, o kişininki de bir başkasına gitmiş. Zincirleme bir karışıklık var. Ondan sonra da neden güvenilmiyor diyorsunuz.

• Ben en son 7-8 ay önce sipariş vermiştim. Önceki yıllarda da hiç sıkıntım olmamıştı. Benden sonra bayağı kötüleşmiş demek ki. Herkes şikayetçi su sıralar.

• Ben kendisini 4-5 yıldır kullanıyorum, bildiğiniz gibi Idefix ve D&R aynı şirket, bu sebeple ikisi de hem müşteri hizmetleri hem de temin süresi bakımından oldukça kötüler; ama D&R daha bir kötü, bunu da ek olarak belirteyim.

Buna rağmen hemen elime ulaşmasını beklemediğim kitaplar için yer yer Idefix'i kullanıyorum zira kitapları çoğunlukla hasarsız ve oldukça güzel bir paketleme ile gönderiyorlar; ama dediğim gibi, 1-2 haftayı göze alarak sipariş veriyorum.

• Biraz kumar oynamış gibi hissettim :D. Çok da sabırsız biriyim umarım bir an önce gelir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • G.U.Y kullanıcısına yanıt
    Benim kitapları 13 gün sonra kargoladılar, kitaplar geldiğinde üzerlerinde fil tepinmiş gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rosarian -- 22 Ocak 2018; 9:54:31 >
  • Hesabımdan en son siparişime baktım:

24.12 sipariş tarihi
    26.12 kargoya verilme
    27.12 elime geçmesi

Genelde araya haftasonu girmesin diye Cuma falan sipariş vermiyorum acil değilse.
  • Allah kitaplarınıza rahmet eylesin. Tabii şans eseri elinize geçerse.
  • Şanslıyım sanırım, geldi bugün

• Cok abartılıyor bu olaylar. Acil ihtiyacınız olan kitabı gidip kitapçıdan alın. Internette zaten ucuza geliyor, biraz beklemekten bir sey olmaz. Hızlı yolluyor diye Babil'den sipariş verdiğim kitap 10 günde temin edilemediği icin iptal edip idefix'ten aldim 4 gunde ulaştı. Bütün sitelerde benzer olayları yaşadığım için artık en ucuz neredeyse oradan siparişi verip bekliyorum gelene kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya günlerinde gecikme olabiliyor. Bu haftasonu kargo bedava kampanyası vardı yanlış hatırlamıyorsam.

• 5. günde hazırlıyorlar. benim çoğu kitabımı 5. günde hazırlattılar

• Ben memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Daha bu hafta benim kargom başkasına gitmiş, o kişininki de bir başkasına gitmiş. Zincirleme bir karışıklık var. Ondan sonra da neden güvenilmiyor diyorsunuz.

Sorma hocam ya "roma donemi lykia kariada antik tapinak mimarligi"diye bi kitap geldi.halada duruyor

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    Fatura varsa kimin adına kesilmiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 24 Ocak 2018; 23:15:9 >
  • Kitapyurdu 3 günde elime ulaştırıyor, normalde hep oradan alırım. Aradığım kitap yokmuş, mecbur d&r'dan sipariş vermek zorunda kaldım. 4 gün oldu hala adamlar zahmet edip de stoktaki kitabı kargoya verecekler diye bekliyorum.
    Güncelleme: Parçalı teslimat yaptılar. 5. günde ilk kitap elime ulaştı. Bu hafta kesin gelmez gözüyle bakıyordum o yüzden sinirlendim. Diğeri kargoya verilmedi henüz.
    Güncelleme2: Diğer parça 8. günde ulaştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 30 Ocak 2018; 12:36:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde idefix, dnr ve kitapyurdundan alıyorum. Bunların arasından en sorunsuz ve güvenilir olan kitapyurdu bana göre. Genellikle ertesi gün elimde oluyor kitaplar ve gayet özenli paketlenmiş şekilde.
    Sürekli aynı yerden olmasın biraz da başkaları kazansın, piyasa canlansın diye bkmkitaptan sipariş verdim. 3 gün oldu hala siparişiniz hazırlanıyor diyor. Telefonla ulaşmaya çalışıyorum, sırada bekleyen 4., 5. kişisiniz diyor her seferinde. İnat ettim birinde bekledim, 2. sıradayken telefon kapandı.
    Siz siz olun memnun olduğunuz sitenin dışına çıkmayın
  • Hem teslim süresi uzun oluyor hem de paketlenmesine sevmiyorum. İlknokta ve bkm kitap şuan favorilerim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.