Şimdi Ara

ideos x5 açılmıyor yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yanlış anlama sonucu 2.2 üzerine kurulmus miui varken bootloader klasörünü cwm yardımıyla yükledim.Ardından telefon suan açılmıyor.Açma tuşuna bastığımda telefonda ideos yazısı geliyor telefon kitleniyor.Telefonu kapalıyken bilgisayara bağladığımda kendi kendine açılıp kapanıyor.
    Cwm formatında telefonu açamıyorum,2.2 orj roma donmeye çalıştım ses+- ve telefonu açma tuşlarına bastığımda pembe ekran geliyor romu kurmuyor aynısı 2.3 orjinal rom için de geçerli.Yani kısacası telefonda hiçbirşey yapılmıyor sadece pembe ekran geliyor pembe ekrandayken telefonu bilgisayara bağladığımda ancak o zaman telefonu bilgisayar görüyor.Budurumda ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakabi -- 15 Nisan 2012; 22:39:37 >

• Haric karta dload klasörü atıp,
    telefonu şarja takıp. +- tuşlarına basıp açmayı denedin mi ?
  • simdi şarja bağladım ve dediğini yaptım sanırım sorun cozulecek cunku frimeware update yazısı çıktı cok sagol kardeş bu değiğin formatta +- tuşlarına basıp açmayı denemek hiç aklıma gelmemişti cok teşekkür ederim.
  • Rica ederim. Sorunun çözüldüğüne sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Haric karta dload klasörü atıp,
    telefonu şarja takıp. +- tuşlarına basıp açmayı denedin mi ?

Benim de benzer sorunum var. bootloader yükledikten sonra telefon açılmadı.
    vol+ power tuşuna basınca ideos yazısı geliyor ve sonra kapanıyor.Sizin dediğiniz gibi dload klasörünü kartın ana dizinine attım, şarşa bağlayınca direk ideos yazısı çıkıyor sonra kapanıyor. +_ PWR yapınca sanki döngüye giriyor gibi: İdeos yazısı çıkıyor kapanıyor, 15-20 saniye arayla.
    İmdat lütfen.
    Şimdiden teşekkürler.

Edit: Pilsiz şarj aleti ile olmuyormuş, pili de takınca düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abi -- 22 Temmuz 2012; 6:50:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.