Şimdi Ara

Ideos x5 Aurora Sürümlerinde Uzun SMS Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an Ezet'in çıkardığı updateyi kullanıyorum , 1.5 haftadır restart sorunum olmadı.pil ömrü mükemmel...Lakin Aurora'ya geçtiğimden beri , uzun (2-3 cümle üstünde) SMS yollayamıyorum.Geri bildirim geliyor "Gönderilemedi " diye , bir de kırmızı ünlem işareti çıkıyor .Denemesini yaptım mesaj ya tamamen gitmiyor , bazen yarısı gidiyor arkadaşa.Bu sorunu nasıl çözebilirim , çok kötü bir durum ya vallahi sırf bu yüzden bıktım.Uzun mesaj dediğim de öyle fazla değil...Herkese çok teşekkürler katkılarından dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LusH -- 12 Mart 2013; 10:59:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LusH

Arkadaşlar şu an Ezet'in çıkardığı updateyi kullanıyorum , 1.5 haftadır restart sorunum olmadı.pil ömrü mükemmel...Lakin Aurora'ya geçtiğimden beri , uzun (2-3 cümle üstünde) SMS yollayamıyorum.Geri bildirim geliyor "Gönderilemedi " diye , bir de kırmızı ünlem işareti çıkıyor .Denemesini yaptım mesaj ya tamamen gitmiyor , bazen yarısı gidiyor arkadaşa.Bu sorunu nasıl çözebilirim , çok kötü bir durum ya vallahi sırf bu yüzden bıktım.Uzun mesaj dediğim de öyle fazla değil...Herkese çok teşekkürler katkılarından dolayı.

3. sms te sorun çıkıyor. Çözüm bulamadık bu soruna. 2 sms te sorun yok ama.
  • Arkadaşlar büyük ihtimalle sorun şu : Türkçe karakterlerle mesaj attığımda göndermiyor , Ayarlarda "Strip Unicode" ye tik attım.Türkçe karakterleri (ğ yi g ye , ç yi c ye ) çeviriyor otomatik olarak.Aynı uzun mesajı yolladım , sorunsuz gitti...Aynı sorunu yaşayanlar deneyebilirler.Herkese saygılar.
  • bu sorun bnde de var .auorora ics rom.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lusH arkadasa tesekkurler. sanirim cozumu dedigi gibi.
    denedim dun gitmeyen mesaji kopyaladim simdi gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.