Şimdi Ara

İdeos x5'e Batarya alacağım yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim İdeos x5'in sarjı cok cabuk bitiyor.Yeni batarya almayı düşünüyorum.2050 mAh'lı batarya'yı gittigidiyor veya hepsiburadada bulabilirmiyim? Ayrıca piyasada ne idiğü belli olmayan bataryalar varmış galiba o yüzden güvenemedim. Güvenilir bir link varsa atarsanız çok makbule geçer. İyi akşamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi longdok58 -- 11 Ocak 2014; 19:51:29 >

• elimde su an 2050 ma batarya var ama furkanemre hocama ait eger almak istersen onunla iletisime gecebilirsin bana almisti 2 tane getirtmis biri satilik ben araci olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • painkiller01 P kullanıcısına yanıt
    Peki şuanda kullanıyomusun? Kullanıyosan da 1500 mAh'lıktan farkedilebilir derecede fark varmı ? Biliyosunuz piyasada 2050 mAh adında 1500 lük bataryalar satılıyor. O yüzden merak ettim. Ayrıca 2050 mAh'lık bataryaların ortalama fiyatı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: longdok58

Peki şuanda kullanıyomusun? Kullanıyosan da 1500 mAh'lıktan farkedilebilir derecede fark varmı ? Biliyosunuz piyasada 2050 mAh adında 1500 lük bataryalar satılıyor. O yüzden merak ettim. Ayrıca 2050 mAh'lık bataryaların ortalama fiyatı nedir?

acikca soylemek gerekirse sadece memlekete gideeken ve uzun tel gorusmesi yapacagim zaman kullaniyorm genelde orjinal bataryayi kullaniyorum o da okulum ikinci ogretim oldugu icin full sarjla cikiyorum yurttan okulda da kullanmadigim icin yetiyor ama orjinal bataryam oldu orasi ayri yeni batarya ona gore 5 kat falan daha iyidir ayni kullanimla biri 6 saati zor cikarirken digeri 30 saati buluyor ben aldigim da 25 tl verdim simdi daha pahalidir ama furkan hocamdan bendeki kullanilmamis emanet durani alirsan ne der bilmiyorum

• Benimde mesajım bulunsun bende batarya almayı düşünüyorum. Uygun bişeyler bulursanız iletişime geçerseniz sevinirim.
  • Peki herhangi bi kişiden değilde hepsiburada vb. gibi sitelerden kredi kartıyla bu kalitede alabileceğim batarya varmı?
  • var ama fiyat farkı var yurtdışına göre bu arada bendeki batarya da satıldı dün bir arkadaşa elden teslim ettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çinden 10 adet batarya getirttim isteyen varsa satabilirim arkadaşlar son 7 adet.... 10tl+kargo
  • bana da ideos x5 batarya lazım. Satan arkadaşlar benımle iletişime geçsin lütfen.
  • Konu takip. 2050 ya da 2200 ma bende bakıyorum. Dx ya da alibaba dan alıp tavsiye eden var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celilsaygin -- 14 Şubat 2014; 21:24:28 >
  • arkadaşlar şunu açıkça söyleyebilirim bu bataryaların hemen hepsi 1500 ma ben aldım BXT marka olanını 2050 ma yazıyor lakin programdan baktığımda 1500 ma görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.