Şimdi Ara

İDEOS X5 EN İYİSİ ORJİNALİ B526 FARKIIIIIIII (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ideosx5.gb

quote:

Orijinalden alıntı: halooo4141

quote:

quote:

ya bişi soracam konuyla alakası yok yanlışta anlasılmasın şimdi arkadaşlar rom yapıyor neticede işte 528 526 518 fark etmez orjinali kurunca bazıları diyor performans düşük ok. ama yapılan romlarda neden hep hata çıkıyor neticede nereden hata verdikleri biliniyor neden (yanlış anlaşılmasın) 4/4 lük rom yapılamıyor illa kusur çıkıyor

Düzgün yüklenince çoğu rom hatasız fakat bazı romlarda kernel kaynaklı sorunlar var. Kernelle uğraşmak ise baya bi bilgi ve birikim istiyor. Şu an piyasadaki en hatasız rom lewaos. Ve bazı telefonlarda olumlu tepkiler veren ics. Bu telefon üretilirken muhtemelen farklı serilerde farklı donanımlarla üretilmiş, o yüzden bir rom bir kullanıcıda kusursuzken başka bir kullanıcıda tamamen hatalı olabiliyor.

peki hocam ideos x5 için olan lewaos rom hangisi türkçe olan

Ana konuda başlığı var. Rom ingilizce henüz türkçe desteği yok. Çalışmalar var hatta tamamlanmış fakat rom açılmıyormuş forumber ilgileniyordu o konuda. Size önerim oyun performansı iyiyse beats audio kurup orjinal romda kalın ya da dil problem değilse lewaos a geçin. Bir de orjinal romda gelen-giden sesler kötüydü sizde iyi mi, çünkü custom romlara geçilmesinin en büyük sebeplerinden biride bu.

bende sesle ilgili bir problem olmadı gayet iyi ingilizcem yok kursam da anlamam sanırım sadece pdroid kurabilsem roma süper olacak

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: forumber

quote:

Gerçekten çok ağır uygulamalarmış... Whatsapp,viber ve bir klavye kullan ondan sonra görelim. Orjinal romda fruit ninja bile kasar,max payne,nova,gta3,mc felan saymıyorum bile.

Ne yaptınız be hocam, oyun performansı en yüksek ROM orjinal rom dur.

Lewa yüklemeden önce b518 i yükleyip denerim ama ben daha önce kullandığımda hem görüntü kalitesi düşüktü ve kasıyordu fruit ninjada prime v2 yükleyip hem görüntü kalitesi daha yüksek hemde kasmadığını görünce çok şaşırmıştım.

bende bu foruma noluyor anlamadım konu açarsın açamazsın derler , adamlar rom yapar yapmasınlar derler anlasılan forumda iki üç kendini bilmez var ortalıgı bunlar katıyor adamlar ne güzel romlar yapıyordu küstürdünüz saten zorlada adamı tahrik ediyorsunuz keyif benim arkadaş ne demek açamazsın sana mı soracam

+ 1 katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hangi ayarı değiştiriyorsunuz neden yazmadınız? insan sadece "bir ayarı değiştiriyorsunuz" yazıp bırakır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: axt

hangi ayarı değiştiriyorsunuz neden yazmadınız? insan sadece "bir ayarı değiştiriyorsunuz" yazıp bırakır mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_55596662/tm.htm

ana konuda mevcut bi zahmet onu da siz okuyup bulun hazırcı olmayın lütfen arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -mehmet-

quote:

hangi ayarı değiştiriyorsunuz neden yazmadınız? insan sadece "bir ayarı değiştiriyorsunuz" yazıp bırakır mı?

ana konuda mevcut bi zahmet onu da siz okuyup bulun hazırcı olmayın lütfen arkadaşlar...

ana konunun linkini vermişsin ama, 111 sayfalık bir konu... bari link verirken "bi zahmet" ilgili mesajın linkini verseydin

ayrıca yazsa eli mi kırılır, biz elli kere usanmadan aynı cevapları veriyoruz...

• +1

hazırcı olma araştır yazana kadar en azından ayarın nasıl bir şey olduğunu adını falan yazsaydın bari aratıp bulsaydık.

"x5 için bir ayar var onu yapınca süper oluyor telefon stabil, akıcı hiçbir hata yok. ayar ne, nasıl yapılıyor diye sormayın ama hazırcı olmayın arkadaşım araştırın bulun. hey allahım! (:"

• Ideos x5 , bir ayar değişikliği ve bir link... Film gibi ya, inşallah bilen biri açıklarda cevap verir bende merak ettim şimdi.

•  İDEOS X5 EN İYİSİ ORJİNALİ B526 FARKIIIIIIII
  • quote:

Orijinalden alıntı: cok_yasa_kamil

quote:

Orijinalden alıntı: -mehmet-

quote:

ana konunun linkini vermişsin ama, 111 sayfalık bir konu... bari link verirken "bi zahmet" ilgili mesajın linkini verseydin

ayrıca yazsa eli mi kırılır, biz elli kere usanmadan aynı cevapları veriyoruz...

ilk sayfada
    quote:

Root olun, ardından root explorerı indirin ve mount r/w tusuna basın. Sonra system-build.prop dosyasına basılı tutup open in text editore basın. En son resimdeki ayarları yapın:

İDEOS X5 EN İYİSİ ORJİNALİ B526 FARKIIIIIIII

ctrl + f "oyun" yapsaydın çıkacaktı neyse....

• Bahse konu rom b526 mı b528 mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopuq61

Bahse konu rom b526 mı b528 mi ?

Herkes B526 tavsiye ediyor.
  • arkadaşlar bu konuyu ben açtım ama arkadaşlar baştan yanlış aladılar ben avea hat kullanıyorum 518 kurdum çekmeme sorunları oldu diger romlarda 528 kurdum keza gene aynı 526 da herhangi bir poroblem yok hangi romu üzerine kurduysam internetide diger özellikleride süper mesela terraminonun x2 romunu kurdum telefondaki interneti usb ve diger kablosuz bilgisayarda kullanma olayı arkadaş ek porogramlar indirmiş romda çalışmıyor diye yada ben öle anladım ama526 nın üzerine rom kuruldumu ek porogramsız hepsi çalışıyor yani bende öle bunu anlatmaya çalıştım sevgiler saygılar hepinize
  • quote:

arkadaşlar bu konuyu ben açtım ama arkadaşlar baştan yanlış aladılar ben avea hat kullanıyorum 518 kurdum çekmeme sorunları oldu diger romlarda 528 kurdum keza gene aynı 526 da herhangi bir poroblem yok hangi romu üzerine kurduysam internetide diger özellikleride süper mesela terraminonun x2 romunu kurdum telefondaki interneti usb ve diger kablosuz bilgisayarda kullanma olayı arkadaş ek porogramlar indirmiş romda çalışmıyor diye yada ben öle anladım ama526 nın üzerine rom kuruldumu ek porogramsız hepsi çalışıyor yani bende öle bunu anlatmaya çalıştım sevgiler saygılar hepinize

Şarj nasıl gidiyor peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xrict

quote:

arkadaşlar bu konuyu ben açtım ama arkadaşlar baştan yanlış aladılar ben avea hat kullanıyorum 518 kurdum çekmeme sorunları oldu diger romlarda 528 kurdum keza gene aynı 526 da herhangi bir poroblem yok hangi romu üzerine kurduysam internetide diger özellikleride süper mesela terraminonun x2 romunu kurdum telefondaki interneti usb ve diger kablosuz bilgisayarda kullanma olayı arkadaş ek porogramlar indirmiş romda çalışmıyor diye yada ben öle anladım ama526 nın üzerine rom kuruldumu ek porogramsız hepsi çalışıyor yani bende öle bunu anlatmaya çalıştım sevgiler saygılar hepinize

Şarj nasıl gidiyor peki?

ya şarz konusuna pek girmek istemiyorum bende iyi gidiyor ama kullanıma baglı sen nasıl kullanırsan okadar gider bazısı 800 mhz de kullanıyor ana göre gidiyor bazısı 1200 1400 sana baglı ama ben 1 ghz de kullanıyorum öglen 16:00 da taktım şu an %90 da

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xrict

quote:

Şarj nasıl gidiyor peki?

ya şarz konusuna pek girmek istemiyorum bende iyi gidiyor ama kullanıma baglı sen nasıl kullanırsan okadar gider bazısı 800 mhz de kullanıyor ana göre gidiyor bazısı 1200 1400 sana baglı ama ben 1 ghz de kullanıyorum öglen 16:00 da taktım şu an %90 da

Ne kadar kullanımda ne kadar gidiyor?

• Pembe ekran kilidi var mı b526 da?

• quote:

Orijinalden alıntı: -HybridTheory-

Pembe ekran kilidi var mı b526 da?

Olmazmı. B522,b526,b528 lerde kilit mevcut
  • quote:

quote:

ben pembe mavi ekranla ugrasmıyorum 10 saniyelik işivar Superonclikc ile root oluyorum rotexpolarlada cwm kuruyorum okadar zor bişi değil mesela her yeni rom kuracagım zaman orjinal 526 yı kurup rotladıkdan sonra diger romları kuruyorum hiç hata almıyorum sizi bilmem ama tavsiyemdir
  • quote:

quote:

quote:

ben pembe mavi ekranla ugrasmıyorum 10 saniyelik işivar Superonclikc ile root oluyorum rotexpolarlada cwm kuruyorum okadar zor bişi değil mesela her yeni rom kuracagım zaman orjinal 526 yı kurup rotladıkdan sonra diger romları kuruyorum hiç hata almıyorum sizi bilmem ama tavsiyemdir

ya acil birşey olursa? Ya telefon açılmazsa? Yada brick olursa?

• arkadaşı dışarı alalım. daha miui ve ics+touchwiz gibi şeyleri görmemiş herhalde.bende bunları görmeden önce böyle atıp tutardım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.