Şimdi Ara

İdeos x5 kusursuz miui rom arayanlar ilacınız burada (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoparlör sesi yine pek iyi değil malesef. önceki versiyona göre düzelme var ama şu an hışırtılı ve bozuk çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranselona

hocam çok kötü bişey var HOPARLÖR sesi çok çok çok kötü cızırtılı geliyor tüm sesler sendede böyle mi yada kullananlarda var mı bu sorun... eski 2.3.5 e dönüyorum şimdi..

Sesini sonuna kadar acma ve ekolayzirdan bas ayarlarini kis
  • Iyi guzelde kerneli nasil yukledin?
  • sesi bir süre idare edeceğiz artık. 1-2 versiyon sonra düzeltirler muhtemelen. Zaten telefon hoparlöründen müzik dinleyen biri değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

sesi bir süre idare edeceğiz artık. 1-2 versiyon sonra düzeltirler muhtemelen. Zaten telefon hoparlöründen müzik dinleyen biri değilim.

Dspmanagerdan baslar kisilarak bir nevi iyilesiyor ses.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Clancy's

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

sesi bir süre idare edeceğiz artık. 1-2 versiyon sonra düzeltirler muhtemelen. Zaten telefon hoparlöründen müzik dinleyen biri değilim.

Dspmanagerdan baslar kisilarak bir nevi iyilesiyor ses.

ben başka bir eq programı kullanıyorum dsp manager hata veriyor o yüzden. Kaldırdım dsp yi. Bu arada pusula da düzgün çalışmıyor. ben 2.2 ye geri dönüyprum
  • Tom verdlgin miui ret4re nin miui simi? Onu kullanmaya basladim uzun zamandan beri simdilik problem yok..tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ajanblue

Tom verdlgin miui ret4re nin miui simi? Onu kullanmaya basladim uzun zamandan beri simdilik problem yok..tavsiye ederim

Evet ret4renin
  • bende 2.3.5 e geri döndüm performans roomdan. wi-fi de kesilme ve bağlanmama oluyor çünkü. ama sizin bu miui eklentisini kuramadım çünkü yönlendirilen sayfadaki CWM versiyonunu nasıl yükleyeceğiz onu bilemiyorum. bendeki recovery.img ile değiştirdim ama tarifde anlatılan kısımlar çıkmıyor kurdu gözüktü ama çok kısa süreliydi açılışta ise sıfırdan 2.3.5 açılışı geldi ve ayarları öyle yaptım bende CWM yeni sürümü nasıl ve nerden indirilip kurluyorsa gösterilirse miui eklentisinide kuracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batucan05bb

Sorunsuz rom yoktur az vodka vardır.

hahah bu güzeldi
  • Takipteyim bos zmanimda ilk is kurucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: modülatör

bende 2.3.5 e geri döndüm performans roomdan. wi-fi de kesilme ve bağlanmama oluyor çünkü. ama sizin bu miui eklentisini kuramadım çünkü yönlendirilen sayfadaki CWM versiyonunu nasıl yükleyeceğiz onu bilemiyorum. bendeki recovery.img ile değiştirdim ama tarifde anlatılan kısımlar çıkmıyor kurdu gözüktü ama çok kısa süreliydi açılışta ise sıfırdan 2.3.5 açılışı geldi ve ayarları öyle yaptım bende CWM yeni sürümü nasıl ve nerden indirilip kurluyorsa gösterilirse miui eklentisinide kuracağım.

Orjinal 2.3.5 i rootladinmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tom Clancy's

quote:

bende 2.3.5 e geri döndüm performans roomdan. wi-fi de kesilme ve bağlanmama oluyor çünkü. ama sizin bu miui eklentisini kuramadım çünkü yönlendirilen sayfadaki CWM versiyonunu nasıl yükleyeceğiz onu bilemiyorum. bendeki recovery.img ile değiştirdim ama tarifde anlatılan kısımlar çıkmıyor kurdu gözüktü ama çok kısa süreliydi açılışta ise sıfırdan 2.3.5 açılışı geldi ve ayarları öyle yaptım bende CWM yeni sürümü nasıl ve nerden indirilip kurluyorsa gösterilirse miui eklentisinide kuracağım.

Alıntıları Göster
    quote:

evet önce 2.3.5 i kurdum sonra rootladım daha sonra da CWM menu ile sd karttan zip li miui yi kurmayı denedim. ama daha önce karşıma çıkan CWM menüsü daha çok maddeliyken en son karşıma çıkan menu az basamaklıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modülatör -- 16 Ocak 2012; 19:38:05 >

• Terromino ne zaman 2.3.5 miui performans mod yapar işte o zaman geçerim
  • quote:

1.yol pili cikar-tak. Vol+ ile power tusuna bas.ekran acilana kadar basili tut...
    2.yol pil cikar-tak yerine uygulama/hizli onyukleme tiki kaldir diger islemler 1.yol gibi
  • 2.3 offical gibi seri değil sanki, şu menulerde ayar kısımlarında gezerken hafif takılmalar oluyor ona kıl oluyorum,
    bu romun en çok hoşuma gideni makina açılırken verilen efektleri

terra nın romu çok hızlıydı biraz daha kurcalıyam hoşuma gitmezse ona geçecem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alainn -- 16 Ocak 2012; 21:08:11 >
  • 2.3.5 orjinal ROM un allah belasını versin.
    2.2.1 e geri dönüp üzerine 1.9.30 (02.10.11) MIUI Performans ROM yükledim.
    Süper çalışıyor. Tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoryx17 -- 17 Ocak 2012; 14:26:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoryx17

2.3.5 orjinal ROM un allah belasını versin.

Arkadaş konuyu açan kişi neyden bahsediyor sen neyden... Konu kirletme bu olsa gerek...

-- Herneyse soruma döniyim kullananlar memnun mu yavaş filan demiş birileri, bi geri bildirim yapsanız romun gözünüze çarpan eksileri ve artılarını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

Terromino ne zaman 2.3.5 miui performans mod yapar işte o zaman geçerim

Al benden de o kadar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydralisk

quote:

Orijinalden alıntı: memoryx17

2.3.5 orjinal ROM un allah belasını versin.

Arkadaş konuyu açan kişi neyden bahsediyor sen neyden... Konu kirletme bu olsa gerek...

-- Herneyse soruma döniyim kullananlar memnun mu yavaş filan demiş birileri, bi geri bildirim yapsanız romun gözünüze çarpan eksileri ve artılarını...

Önceki mesajlarımı okursan ilişkiyi anlarsın arkadaşım. Asıl kirlilik yaratan sensin. İnsanların bilgi sahibi olması için bişeyler yazıyoruz sen ve senin gibiler baltalıyor.
    Orjinal 2.3.5 romunda wifi problemi ve reset sorunları var.
    2.3.5 Üzerine kurulan 2.1.13 MIUI de de aynı WIFI problemi devam ediyor. İnternete bağlanmıyor her türlü konfigürasyonu denedim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.