Şimdi Ara

IDEOS X5 Sarj Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cihazı sarja takıyorum %100 oluyor cıkarıyorum, 20dakika içinde %75 'e düşüyor pil telefonu kullanmıyorum herhangı bır ıslem v.s yapmadıgım halde 20dakıka ıcınde %75 'e düşüyor. daha sonra full kullanırsam 1 saat içinde bitiyor.

Problemimi nasıl çözebilirim ?

• telefon kaç yıllık ? bataryada şişme var mı ? Ram ve cpu kullanımı ne miktarlarda ? bunları kontrol etmen lazım.
  • musa_unsal2005 kullanıcısına yanıt
    2 Yıllık Herhangi bir şişme yok, ona nereden bakacagım @musa_unsal2005 @musa_unsal2005 @musa_unsal2005
  • Android sürüm kaç bilmyorum ama Ayarlar/ uygulama yöneticisi kısmından çalışan uyuglamalara bakın aşırı işlem yapan veya aşırı ram yiyen bir program olabilir.
  • musa_unsal2005 kullanıcısına yanıt
    Android 4.2.2 yüklü herhangi bir program yüklü değil telefonda
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevkibacak

Android 4.2.2 yüklü herhangi bir program yüklü değil telefonda

Hangi ROM yüklü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bir bilgim yok telefon hakkında ama en iyisi fabrika ayalarına döndürmek olacaktır.

@sevkibacak
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    4.2.2 @-forumber-
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevkibacak

4.2.2 @-forumber-

Onu anladımda, hangi ROM u yüklediniz? Aşağıdaki ROM umu?

http://forum.donanimhaber.com/m_75007570/tm.htm
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Evet, bu rom 'da hatalar çok.

Hatalar:
    Sarj problemi var
    Blutooth açılmıyor
    Ekran bazen acılmıyor
    Telefon bazen yenıden başlıyor
    @-forumber-
  • Benimkisi biraz kara düzen yorum olacak ama bakarsınız doğru çıkar. Bende de geçen seneye kadar ideos x5 kullanıyorudum. Benimkisi son zamanlara kadar android 2.2 idi. Yani tamamen orjinaldi. Hiçbir oynama yükleme falan yoktu. Şarja taktıktan 1-1.5 saat içinde %100 yazıyordu ama şarjdan çıkarında aynı sizinki gibi hemen yüzdeler düşüyordu. Bende şarj ederken 1.5 saatte %100 yazmasına rağmen 3-3.5 saat şarjda tutuyordum ve şarjı normal gidiyordu. Yani 2-5 3 gün gittiği oluyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.