Şimdi Ara

İdeos x5 tespit edilen update sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlık altında toplayalım bu sorunları.

İlk olarak size update'den sonra yaşadığım komik ama trajik bir olayı anlatmak istiyorum. Hepimiz sms kullanmaktayız. Nitekim sms hayatımızda çoğumuzun vazgeçilmezi. Çünkü müsaitlik oranı konuşmaya karşı smsde çok çok fazla. Bende sms kullanan biri olarak cihazımda update yaptıktan sonra bir sorunu fark ettim. Daha doğrusu arkadaşımla fark ettik. Mesajımı yazıp gönderdim. Pat bi cevap dalga mı geçiyorsun diye. Şaşırdım tabi. Tekrar gönderdim ve altına da not düştüm ben sana böyle yazdım ne alakası var diye. O da benden gelen mesajı tekrar bana attı. Mesaja baktığımda epeyce güldüm :) çünkü mesajın yarısına kadar normal diğer yarısı ise Çince'ydi. Uzun uğraşlar verdim çözüm bulamadım. Değişik sms programları kullandım hala aynı. Çözüm bulunursa bende memnun kalacağım. Çünkü uzun sms yazamıyorum. Kısa kısa oluyor. Konu bölünüyor. Ve vakit kaybı.

İkinci olarak hat sorunundan bahsetmek isterim. Konuşurken benim sesim kesiliyor ama onun sesi bana geliyor. Mikrofondan desem değil. Bazen hat gidiyor hiç gelmiyor ta ki cihazı yeniden başlatana kadar.

Üçüncü olarak cihazda çoğu firmanın aşmış olduğu bir problemden bahsetmek istiyorum. Sms Türkçe karakter yazdığımızda sınırı 65'e çekiyor. Sonrası ise tam bi dram. 3 sms sınırında sonra mms'e dönüştürülüp göndermeye çalışıyor. Bilirsiniz burası Türkiye. Bizde herşey pahalıdır. Mms gönderme lüksüne kapılamayız biz. Orjinal olmayan handcent sms programını kullanıyorum. Bu çok acı. Samsung galaxy s II var çok yakın bir dostumda. Neden bu programı kullanıyorsun dediğinde bişey diyememek ve konuyu değiştirmek zorunda kalmam kadar acı bişey yok.

Arkadaşlar şimdilik benden bu kadar. İlerleyen zamanlarda yazmaya devam edeceğim.

• Yeni gelen betada mi ayni sorunlar var
  • çin için çıkan güncellemeyi kurmuş olabilirmisin?
  • henüz betayı yeni indirdim ve denemek için biraz süre gerek. Sorun olursa yine yazıcam arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacimusatr

henüz betayı yeni indirdim ve denemek için biraz süre gerek. Sorun olursa yine yazıcam arkadaşlar
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 26 Ekim 2020; 23:4:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.