Şimdi Ara

İdeos x5 vs 3GS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ideos x5 almayı düşünüyorum 400 tl var ama iphone 3gs vardı aklımda ideos x5 3gs nin açtığı oyunları açarmı mesela modern combat 3 asphalt 7 bu oyunları kasmadan açarmı

• acar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozmn iyi youtubede izledim kasma vardi ileride cikacak oyunlari acarmi saten 3gs kafami karistirdi iyice

• quote:

Orijinalden alıntı: Cometone

ozmn iyi youtubede izledim kasma vardi ileride cikacak oyunlari acarmi saten 3gs kafami karistirdi iyice

iki telefonunda acma ihtimali var ama oynatabilme ihtimali varmi bilemiyorum

• arkadaslar koskoca bollumde yokmu bilen

• quote:

ideos x5 almayı düşünüyorum 400 tl var ama iphone 3gs vardı aklımda ideos x5 3gs nin açtığı oyunları açarmı mesela modern combat 3 asphalt 7 bu oyunları kasmadan açarmı

yardimci olurmusunuz x5 ciler

• rom atma işlemleri zevkli bi iş :) eğer bu zevki tadacaksan x5 al, yok hiç işim olmaz uğraşamam stabil telefon istiyorum ben diyorsan 3gs al. 3gs bayağı bi oyun açıyordu ama o dediğin oyunlardan emin değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5s’den j7 pro’ya
    7 yıl önce açıldı
    Motorola nexus 6 incelemelerim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki ideos x5 modern combat 3 hd asphalt 6 - 7 yi açıyormu kasmadan
  • quote:

peki ideos x5 modern combat 3 hd asphalt 6 - 7 yi açıyormu kasmadan

Tabiki piyasadaki butun oyunlari kasmadan acar hem 3gs oyunlari dusuk grafikte oynatir benim abimde 3gs var o dusuk grafik acarken x5 orta-ust grafik acar bence x5 al zaten ios 6 sonra guncelleme gelmeyecek hem jb felan ugrasma android ozgurlugune gel

• fantezi yapma 3gs al.
  • kardeşim orasıda öylede ideos x5 in ekranı daha büyük ve kaliteli acaba x5 modern combat 3 ü açarmı
  • quote:

kardeşim orasıda öylede ideos x5 in ekranı daha büyük ve kaliteli acaba x5 modern combat 3 ü açarmı

Yaw kac saattir ne diyoz tabiki acar x5 mc3 u piyasadaki tum oyunlari acar x5

• quote:

kardeşim orasıda öylede ideos x5 in ekranı daha büyük ve kaliteli acaba x5 modern combat 3 ü açarmı

Bu arada abim 3gs ine mc3 yukledi app store de 1$ idi yukledi biraz kasiyo yada baya kasiyo yada kasmiyor ama mc3 x5 te akiyor

• X5 iyidir açabilir herhalde o oyunları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.