bende x5 kullanıcısıyım ve sorunlarım şunlarvideoda kare kare olma ses karşıya boguk gitme gps uyduları uzun sürede bulma ve wifi baglantısı uzun sürüyor efendim bütün arkadaşlar ürüne nasıl orj romunu yüklerim yedek almam gerekiyormuş okudugum kadarıyla gerekli açıklamalar var ama linkler tam aktif oluyor olmuyor.. gerekli ilgi ve alakayı rom yüklemeden önce bilgilenerek yapmak ve imei ve telefonu göçertmek istemiyorum bana en uygun rom hangisidir orijinal olsun custom rom olsun tavsiyeleriniz nelerdir.. gerekli yönlendirmelerinize açığım az çok bilgim var desem yalan olur ..
bende müzdariptim bu sorundan ,tokattayım ama beni istanbulda gösteriyordu. 2.3.5 i yükleyince düzeldi igo ile hıç kopma olmadan istediğim yere götürdü.
2.3.5 full sürüm çıktımı stabil yani bu resmi sürümmü
quote:
Orijinalden alıntı: cemre16
2.3.5 full sürüm çıktımı stabil yani bu resmi sürümmü
Evet.
prki yüklemesiyle ilgili akşam online bilgi verebilirim diyen bir arkadaş varmı ?
quote:
prki yüklemesiyle ilgili akşam online bilgi verebilirim diyen bir arkadaş varmı ?
2.2 uzerine mi kuracaksiniz?
evet
quote:
evet
Kusura bakmayin, konu arkalarda kalmis, alinti yapilmayinca dikkatimi de cekmedi. Simdi gozume carpti. Mutlu yillar.
quote:
Kurdun mu hocam romu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme