Şimdi Ara

iDiziFilm 4.1 jailbreakli cihazlara çıktı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
3
Favori
4.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben uygulamayı açmaya çalıştığımda direk menüye atıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtazakamil

Buyurun
     iDiziFilm 4.1 jailbreakli cihazlara çıktı!

açıkçası uygulamanız güncellenince belki sorunlar ortadan kalkacaktır.
    ama ben mi yanlış gördüm 18 şubatta oluşturulmuş kayıt. bu onaylama süreci ne kadar sürer hani 1-2 hafta mı yoksa bir kaç ay mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yeni sürümde video hızlandırıcının sistemini değiştirdik ve "Video hazırlanıyor" olayını kaldırdık. Artık daha hızlı açılacaktır. Eğer 2 dk.da iniyor ama izlenmesi takılarak oluyorsa ne yazık ki diyecek bir şeyim yok. Eklenmesini istediğiniz dizi, anime ve filmleri her yerde arıyoruz ama bulamazsak ekleyemiyoruz. Eklenecek dememişizdir, eklenme listesine alındı demişizdir. Eğer listedeki dizi/film bulunamazsa ekleyemiyoruz. Ayrıca bazı dizilerin neden günü gününe eklenmediğinin sebebi de altyazıların vs. çok geç çıkması.

Appstore dan indirdigimiz guncelleme alicakmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • App Store'dan indirdiğiniz uygulama güncellenmeyecektir. Bir sonraki sürümü Cydia'ya çıkmıştır.
  • murtazakamil M kullanıcısına yanıt
    Ya hocam bari onunda sisteminde bir kaç değişiklik yapın. Bazen video hazırlanıyor diyor kalıyor orada. Yenisine yaptığınız video hazırlama sistemini buna da yapında bir daha hızlı açılsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Ya hocam bari onunda sisteminde bir kaç değişiklik yapın. Bazen video hazırlanıyor diyor kalıyor orada. Yenisine yaptığınız video hazırlama sistemini buna da yapında bir daha hızlı açılsın.

İşte ne yazık ki yapamıyoruz çünkü uygulamanın yazılımında değişiklik yapmak gerekiyor. Ayrıca o video hazırlama sistemi ilk kurduğumuzda mükemmel çalışıyordu ama ipa paylaşa paylaşa (bkz.http://www.appleyardim.org/appstore-uygulamalar/10511-idizifilm-ipa-buyrun-arkadaslar.html) aşırı yüklenmeden bozdular onu. Şimdi sürekli ilgi gerektiriyor birisi şikayet ediyor çalışmıyor diye biz orasını yamıyoruz, başkası şikayet ediyor burasını yamıyoruz.

• murtazakamil M kullanıcısına yanıt
    E hocam uygulamanın yazılımında değişiklik yapın o zaman. Yüklediğiniz uygulamayı geri çekin yazılımın içinde değişiklik yapın öyle yükleyin bizlerde yeni vode hazırlama sistemi ile kullanalım..

Çok mu zor yani. Hatta jailbreakte olan uygulamanın aynısını yapın fakat temasını değiştirmeyin, bunlar çok zor işlemler mi acaba ciddi olarak soruyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

E hocam uygulamanın yazılımında değişiklik yapın o zaman. Yüklediğiniz uygulamayı geri çekin yazılımın içinde değişiklik yapın öyle yükleyin bizlerde yeni vode hazırlama sistemi ile kullanalım..

Çok mu zor yani. Hatta jailbreakte olan uygulamanın aynısını yapın fakat temasını değiştirmeyin, bunlar çok zor işlemler mi acaba ciddi olarak soruyorum..

Ne yazık ki App Store'da yazılımı çekip değiştirip geri koymak gibi bir durum olmuyor. Zaten 4.1 sizde olan 4.0 sürümünün yazılımının değiştirilmiş hali. Sizde jailbreak yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufd84

quote:

Buyurun
     iDiziFilm 4.1 jailbreakli cihazlara çıktı!

açıkçası uygulamanız güncellenince belki sorunlar ortadan kalkacaktır.
    ama ben mi yanlış gördüm 18 şubatta oluşturulmuş kayıt. bu onaylama süreci ne kadar sürer hani 1-2 hafta mı yoksa bir kaç ay mı?

Uygulamanın ismini 18 şubatta oluşturduk ama yazılımını 18 martta yani 5 gün önce gönderdik daha onaylanması 1-2 hafta sürebilir.

• quote:

App Store'dan indirdiğiniz uygulama güncellenmeyecektir. Bir sonraki sürümü Cydia'ya çıkmıştır.

Yani gereksiz yere para vermisiz boyle olmazki biz para verip alalim eski surumde jalsin adamlar bedavaya indirsin yeni surum nerede adalet

• Peki bu appstoredan indirdigimiz hep calisacakmi sorunsuz bir sekilde yani her dizinin yeni bolumu hep eklenecekmi

• quote:

App Store'dan aldığınız sürüm hala çalışmaktadır. Nedense herkeste bir "çamur at izi kalsın" havası var. Ben buraya uygulamayı test edin bir sorun varsa belirtin diye, bu forumun kullanıcıları daha kalburüstü yorumlar yapar diye yazdım. Başka bir yere de yazmadım. Araştırmadan sormadan buraya yazılan şeyler size ne katkı sağlıyor anlamıyorum.

Arkadas haklı apple Store deki onceki hali çalışmakta ve aldığımı en iyi dizi uygulaması parasını sonuna kadar hak eden emeginize saglık kardesim ben cok memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: AppleCeo

quote:

App Store'dan indirdiğiniz uygulama güncellenmeyecektir. Bir sonraki sürümü Cydia'ya çıkmıştır.

Yani gereksiz yere para vermisiz boyle olmazki biz para verip alalim eski surumde jalsin adamlar bedavaya indirsin yeni surum nerede adalet

Hocam sizin de bedavaya yeni sürümü indirmenizin önünde bir engel yok yani siz de indirebilirsiniz. Ayrıca eski sürüm de aynı şekilde çalışmaya ve desteklenmeye devam edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SOUNDBACK

quote:

App Store'dan aldığınız sürüm hala çalışmaktadır. Nedense herkeste bir "çamur at izi kalsın" havası var. Ben buraya uygulamayı test edin bir sorun varsa belirtin diye, bu forumun kullanıcıları daha kalburüstü yorumlar yapar diye yazdım. Başka bir yere de yazmadım. Araştırmadan sormadan buraya yazılan şeyler size ne katkı sağlıyor anlamıyorum.

Arkadas haklı apple Store deki onceki hali çalışmakta ve aldığımı en iyi dizi uygulaması parasını sonuna kadar hak eden emeginize saglık kardesim ben cok memnunum

Teşekkürler hocam.
  • cevabınız için teşekkür ederim. dizifilm uygulamaları belli süre sonra telif hakları nedeniyle kaldırılıyor acaba sizinkinin kaldırılma nedeni de bu muydu? sebebi buysa uygulamaya ücret ödemek yerine abonelik sistemi getirseniz daha iyi olmaz mı çünkü sonraki uygulamada aynı sebeple kaldırılacaktır, abonelik sistemiyle bizler her uygulama için satın almak zorunda kalmayız, siz de her çıkardığınız uygulama için promosyon kodu dağıtmak zorunda kalmazsınız. telif yüzünden kaldırılmışsa yenisini beklememiz gerekir elbette.

• Hocam search kısmına idizifilm yazdım ama gelmedi. Hangi repoyu kurmam gerek ?

• Boşuna para vermişiz diye ağlayanlar kaç para verdiniz uygulamaya çok merak ettim

• Para diye ölen bir uygulama firmasi.

Önce para ile sat. Sonra teklam doldur. Sonra bedava yap. Yine reklam doldur.

Para para para.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgialp

Hocam search kısmına idizifilm yazdım ama gelmedi. Hangi repoyu kurmam gerek ?

uygulamamız ModMyi reposunda bulunmaktadır. Eğer oradan yükleyemezseniz kendi repomuz olan "http://idizifilm.com/repo" adresini repolara ekleyip kurabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufd84

cevabınız için teşekkür ederim. dizifilm uygulamaları belli süre sonra telif hakları nedeniyle kaldırılıyor acaba sizinkinin kaldırılma nedeni de bu muydu? sebebi buysa uygulamaya ücret ödemek yerine abonelik sistemi getirseniz daha iyi olmaz mı çünkü sonraki uygulamada aynı sebeple kaldırılacaktır, abonelik sistemiyle bizler her uygulama için satın almak zorunda kalmayız, siz de her çıkardığınız uygulama için promosyon kodu dağıtmak zorunda kalmazsınız. telif yüzünden kaldırılmışsa yenisini beklememiz gerekir elbette.

App Store'a yeni uygulama çıkartmayacağız. Cydia'ya çıkarttığımız uygulamanın da kaldırılması gibi bir ihtimal bulunmuyor. Ayrıca bedava olduğu için akarı kokarı da bulunmuyor. İstediğimiz gibi yeni sürüm çıkarıp yayınlayabiliriz Kapanıp App Store'a yeni uygulama olarak çıkanların altına yorum olarak hep küfür ve beddua yazılıyor biz bunun altına girmek istemediğimiz için App Store'a film/dizi uygulaması koymamaya karar verdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtazakamil -- 24 Mart 2014; 20:42:50 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.