Şimdi Ara

iDiziFilm 4.1 jailbreakli cihazlara çıktı! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
3
Favori
4.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki appstoredaki uygulamaya her dizinin yeni bölümü eklenecekmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AppleCeo

Peki appstoredaki uygulamaya her dizinin yeni bölümü eklenecekmi

Evet eklenecek ama cihazınız jb'liyse hız takılmama vs. açısından Cydiadaki sürümü öneririz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtazakamil

quote:

Orijinalden alıntı: AppleCeo

Peki appstoredaki uygulamaya her dizinin yeni bölümü eklenecekmi

Evet eklenecek ama cihazınız jb'liyse hız takılmama vs. açısından Cydiadaki sürümü öneririz.

Hayır jb li değil ama bu yaptığımız gerçekten ayıp sonuçta para vermiş kişileriz bence bu appstore dakine güncelleme getirmelisiniz

• murtazakamil M kullanıcısına yanıt
    Jailbreak yok. Cihaz iPhone 5 7.1 henuz çıkmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukledım denılenlerı yaptım 40dk geçti halen reklme tıkla cıkıyor
  • Hocam emeğinizi takdir ediyorum öncelikle, bu işi hayrına yapmanızı bekleyenlere de gülüyorum sadece :D ama madem yetkili olarak buradasınız bir şey sormak istiyorum. Ben programı zamanında satın aldım ve Anne - babamın telefonlarına yükledim onlar da Apple tv den televizyona aktarıp film izliyorlardı. Fakat Son zamanlarda Apple tv hata veriyor ve aktarılmıyor Filmler ve bazı diziler. Sebebi sizinle app ile veya film dizi formatlarıyla ilgili midir? Apple tv güncel, telefonlardan biri IOS 6.1.3 diğeri 7.1. Teşekkür ederim şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgialp

Hocam search kısmına idizifilm yazdım ama gelmedi. Hangi repoyu kurmam gerek ?

uygulamamız ModMyi reposunda bulunmaktadır. Eğer oradan yükleyemezseniz kendi repomuz olan "http://idizifilm.com/repo" adresini repolara ekleyip kurabilirsiniz.

Hocam uygulama ekranı gelir gelmez atıyor uygulamadan ?

• 2 milyarlık telefon kullanıp 2 Liranın hesabını yapanlar yok mu beni öldürüyorlar gülmekten.

Bu programı ilk çıktığından beri ücretli şekilde kullanıyorum.Cihazıma ne zaman restore atsam ilgili arkadaşa mail atar atmaz hemen cihazımı aktifleştiriyordu hiç üşenmeden.Belki 20 defa mail atmışımdır.Programı zaten anlatmaya gerek yok mükemmel yapılmış.100$ olsun yine alırım.
  • Animelerin çoğu açılmıyor. Friends dizisi de aynı şekilde

• Cydiadan reinstal yaptığında düzeliyor dostum. Sabah ben de karşılaştım bu sorunla

• quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Hocam emeğinizi takdir ediyorum öncelikle, bu işi hayrına yapmanızı bekleyenlere de gülüyorum sadece :D ama madem yetkili olarak buradasınız bir şey sormak istiyorum. Ben programı zamanında satın aldım ve Anne - babamın telefonlarına yükledim onlar da Apple tv den televizyona aktarıp film izliyorlardı. Fakat Son zamanlarda Apple tv hata veriyor ve aktarılmıyor Filmler ve bazı diziler. Sebebi sizinle app ile veya film dizi formatlarıyla ilgili midir? Apple tv güncel, telefonlardan biri IOS 6.1.3 diğeri 7.1. Teşekkür ederim şimdiden.

Teşekkürler yorumunuz için. Apple TV'ye aktarımı sağlıklı yapabilmek için bazı videolarda videoyu hazırlamadan önce çözünürlük seçeneğinin yanındaki cihaz seçeneğinden Apple TV yi seçmek gerekiyor. Yoksa söylediğiniz hatayı veriyor.

• bilgialp kullanıcısına yanıt
    Uygulama bazı tweaklerle çakışıyor olabilir. Silip trkrar yükleyin sonra telefonu yeniden başlatın. Eğer olmazsa açık tweakleri tek tek kapatıp hangisiyle çakıştığını görebilirsiniz. Ayrıca iOS 7 gerektirdiğini unutmayın uygulamanın.

• quote:

Uygulama bazı tweaklerle çakışıyor olabilir. Silip trkrar yükleyin sonra telefonu yeniden başlatın. Eğer olmazsa açık tweakleri tek tek kapatıp hangisiyle çakıştığını görebilirsiniz. Ayrıca iOS 7 gerektirdiğini unutmayın uygulamanın.

E hocam cihazımda ios 6.1.3 yüklü. 7.1e jb yok. Ne yapıcam ben ?!

• Appstore da satın aldığınız ve sonra ücretsize düşen hiç mi uygulama yok sanki?
    Bedavacı bir toplum olma yolunda ilerliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YolunuŞaşıranPusula

Cydiadan reinstal yaptığında düzeliyor dostum. Sabah ben de karşılaştım bu sorunla

Yurtdışındayım dostum appatore'dan indirmistim ben cydia'dakini denemedim.Dedigim gibi zaten yapimcisi ilgili bi arkadas aninda ilgileniyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yusufd84

cevabınız için teşekkür ederim. dizifilm uygulamaları belli süre sonra telif hakları nedeniyle kaldırılıyor acaba sizinkinin kaldırılma nedeni de bu muydu? sebebi buysa uygulamaya ücret ödemek yerine abonelik sistemi getirseniz daha iyi olmaz mı çünkü sonraki uygulamada aynı sebeple kaldırılacaktır, abonelik sistemiyle bizler her uygulama için satın almak zorunda kalmayız, siz de her çıkardığınız uygulama için promosyon kodu dağıtmak zorunda kalmazsınız. telif yüzünden kaldırılmışsa yenisini beklememiz gerekir elbette.

App Store'a yeni uygulama çıkartmayacağız. Cydia'ya çıkarttığımız uygulamanın da kaldırılması gibi bir ihtimal bulunmuyor. Ayrıca bedava olduğu için akarı kokarı da bulunmuyor. İstediğimiz gibi yeni sürüm çıkarıp yayınlayabiliriz Apple'ın ağız kokusunu çekmemize gerek yok. Kapanıp App Store'a yeni uygulama olarak çıkanların altına yorum olarak hep küfür ve beddua yazılıyor biz bunun altına girmek istemediğimiz için App Store'a film/dizi uygulaması koymamaya karar verdik.

ben uygulamayı appstoredan satın almıştım. Şimdi bedava olmuş. Yinede reklam falan uğraşmaz zorundamıyım. Yoksa boşamı para verdik? İkinci olarak bendeki uygulamayı silip bunumu yükleyeyim? yoksa bendeki uygulama kalsınmı?

• Ne yazık ki App Store'da yazılımı çekip değiştirip geri koymak gibi bir durum olmuyor. Zaten 4.1 sizde olan 4.0 sürümünün yazılımının değiştirilmiş hali.
  • Hocam bu kadar jb falan uğraşacağınıza keşke bi .ru uzantısıyla site açaydınız bildiğim kadarıyla .ru olanlar telif haklarından etkilenmiyor

• Hocam bana cevap vermeyecek misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgialp

Hocam bana cevap vermeyecek misiniz ?

artık 7.1 jailbreak bekleyeceksiniz yapacak bir şey yok ne yazık ki. iPhone 4 için çıkmış diyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.