Şimdi Ara

iDiziFilm 4.1 jailbreakli cihazlara çıktı! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
3
Favori
4.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni temayı atın bi ya merak ettim jb yok bende :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad air 7.0.6 : uygulamayı yükledim açtım posta kutusu sekmesi seçeneği yok : reklam veya app Store yönlendirme yok ; onayladıktan sonra hangi kategoriye girersem gireyim hepsi boş sadece yukarıda idizifilm yazıyor başka da hiçbirşeyi yok bommboşşşş.. Reinstall respring Restart dns vs... Sonuç aynı .. Yardımcı olabilir misiniz...
     iDiziFilm 4.1 jailbreakli cihazlara çıktı! iDiziFilm 4.1 jailbreakli cihazlara çıktı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslannn -- 27 Mart 2014; 22:28:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aslannn

iPad air 7.0.6 : uygulamayı yükledim açtım posta kutusu sekmesi seçeneği yok : reklam veya app Store yönlendirme yok ; onayladıktan sonra hangi kategoriye girersem gireyim hepsi boş sadece yukarıda idizifilm yazıyor başka da hiçbirşeyi yok bommboşşşş.. Reinstall respring Restart dns vs... Sonuç aynı .. Yardımcı olabilir misiniz...
     iDiziFilm 4.1 jailbreakli cihazlara çıktı! iDiziFilm 4.1 jailbreakli cihazlara çıktı!

Tamamdır sorun giderildi. Cydia'nın kötülüğü de bu işte garip garip sorunlar çıkabiliyor. Zamanla hepsini düzeltiyoruz. Posta kutusu iPadde ana sayfada bulunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtazakamil -- 28 Mart 2014; 22:03:16 >

• iOS 6 desteği olucak mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sesto Elemento

iOS 6 desteği olucak mı ?

şu anda önceliklerimiz farklı ama ileride ekleyebiliriz.
  • iDizifilm 4.2.2 versiyonu güncellenmiş.. Ama halen indirme özelliği yok ?

• quote:

Orijinalden alıntı: murtazakamil

quote:

Önceliği ios 6 ya verseniz daha iyi olur benim fikrim cihazını jb ile kulanan bir çok kişi ios 6 sürümlerinde, ios 7 kullanan jb li kesim daha az benim fikrimce
  • quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

quote:

quote:

Önceliği ios 6 ya verseniz daha iyi olur benim fikrim cihazını jb ile kulanan bir çok kişi ios 6 sürümlerinde, ios 7 kullanan jb li kesim daha az benim fikrimce

iphone kullananların iOS 7 kullanma oranı yüzde 85 .. Nasıl oluyor o senin dediğin dostum :)

• Ya abicim parana kimse laf edemez emegin karsiligidir ama jb li halde 7.1 desteklemesi ne kadar mantiksiz biz satin aldik iphone'da storedan helal hos olsun guzel program, fakat cydia'daki 6.1 uzerini desteklesin lutfen yani, bak yakinda download gelecek diyosun ama kullanamiycaz biz, para magduriyeti icin degil, kullanim magduriyeti icin yazdim bunu da download suan ki surumde bir kez dahi calismadi, sana bunu bu ve diger konularinda da defalarca dile getirdim, simdi storedakini de beklemeye gerek kalmadi rejected yaziyor, lutfen ios 6 uyumu olsun cydia'dakinin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 30 Mart 2014; 11:05:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hocam umarim bir gun patlamaz uygulama. App store koyun bir sekilde 2 ser lira daha verelim

• İos 6 desteği bekliyoruz saygılar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fbahcemm

quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

quote:

quote:

iphone kullananların iOS 7 kullanma oranı yüzde 85 .. Nasıl oluyor o senin dediğin dostum :)

Jb kullananlar dedim hocam, tahminimce ve gördüğüm cihazlarda,

• Uygulama çok güzel elinize sağlık. Fakat bu dizi bölümlerini falan ne zaman indirebilme şansımız olucak onu anlayamadım :)
  • ios 5 destegi bekliyoruz

• Tamam arkadaşlar söz iOS 6 desteği getireceğiz . Ama şöyle biir şey var ki indirme özelliği iOS 7'ye has arka planda indirme vs. özellikleri kullandığından iOS 6'ya uyarlanması zor olur hatta belki onu yapamayabiliriz. iOS 6'sı olan arkadaşlar 7.1 jailbreak çıkarsa güncellemeleri çok yararlı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Hocam umarim bir gun patlamaz uygulama. App store koyun bir sekilde 2 ser lira daha verelim

Şu anda App Store'a koyma gibi bir düşüncemiz bulunmuyor. Cydia'da da patlamayacağı kesin. Eğer sürekli birileri alır, her alan da önerirse sonsuza kadar devam ederiz :)
  • quote:

Tamam arkadaşlar söz iOS 6 desteği getireceğiz . Ama şöyle biir şey var ki indirme özelliği iOS 7'ye has arka planda indirme vs. özellikleri kullandığından iOS 6'ya uyarlanması zor olur hatta belki onu yapamayabiliriz. iOS 6'sı olan arkadaşlar 7.1 jailbreak çıkarsa güncellemeleri çok yararlı olacaktır.

Çok anlamsız bi mesaj olmuş hocam yanlış anlamayın ama ben bu uygulama için 7.1e güncellemem jb gelse bile.

Yeni bir uygulama yapabilirsiniz aynı uygulamayı kopyalayıp 1-2 şey değiştirseniz olur, Cydia'ya da 6 için şunu 7 için şunu indirin diyebilirsiniz mesela

• quote:

Tamam arkadaşlar söz iOS 6 desteği getireceğiz . Ama şöyle biir şey var ki indirme özelliği iOS 7'ye has arka planda indirme vs. özellikleri kullandığından iOS 6'ya uyarlanması zor olur hatta belki onu yapamayabiliriz. iOS 6'sı olan arkadaşlar 7.1 jailbreak çıkarsa güncellemeleri çok yararlı olacaktır.

İos 6'da biz onu background manager ile çözüyoruz. Torrent filan herşey full. İpad3'mü ios7 ye kesinlikle geçirmeyi düşünmüyorum. Saygılar.. :)

• iOS 6 destekli iDiziFilm 4.3 çıktı arkadaşlar. Henüz modmyi reposunda yok amahttp://idizifilm.com/repo adresini kaynaklara ekleyerek indirebilirsiniz.
  • Ne kadar yuklenilmis arkadasa oysa sadece uygulamanin hic olmamasindansa en azından Cydia'da olmasini saglamislar. Utanmasaniz eve cagirip diziyi oynattiracaksiniz. Apple bi kere uygulamasini kaldirdigi gelistiriciden bidaha cok zor uygulama kabul ediyor, ki boyle uygulamalarin telif hakki vs var. Kolay gelsin hocam, ilerde bi gün jb yaparsam araniza katilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.