Şimdi Ara

iDiziFilm 4.1 jailbreakli cihazlara çıktı! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
3
Favori
4.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aslannn

iPad air 7.0.6 : uygulamayı yükledim açtım posta kutusu sekmesi seçeneği yok : reklam veya app Store yönlendirme yok ; onayladıktan sonra hangi kategoriye girersem gireyim hepsi boş sadece yukarıda idizifilm yazıyor başka da hiçbirşeyi yok bommboşşşş.. Reinstall respring Restart dns vs... Sonuç aynı .. Yardımcı olabilir misiniz...
     iDiziFilm 4.1 jailbreakli cihazlara çıktı! iDiziFilm 4.1 jailbreakli cihazlara çıktı!

Aynı durumdayım ios6 kullanıyorum....

• quote:

Orijinalden alıntı: murtazakamil

iOS 6 destekli iDiziFilm 4.3 çıktı arkadaşlar. Henüz modmyi reposunda yok amahttp://idizifilm.com/repo adresini kaynaklara ekleyerek indirebilirsiniz.

ios 5 yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: [S3S]

quote:

iPad air 7.0.6 : uygulamayı yükledim açtım posta kutusu sekmesi seçeneği yok : reklam veya app Store yönlendirme yok ; onayladıktan sonra hangi kategoriye girersem gireyim hepsi boş sadece yukarıda idizifilm yazıyor başka da hiçbirşeyi yok bommboşşşş.. Reinstall respring Restart dns vs... Sonuç aynı .. Yardımcı olabilir misiniz...
     iDiziFilm 4.1 jailbreakli cihazlara çıktı! iDiziFilm 4.1 jailbreakli cihazlara çıktı!

hocam bize posta kutusundan "ben S3S" gibi kendini belli edecek bir mesaj yazar mısın? sendeki sorunun sebebini test etmem lazım.

• Evet hocam gönderdim...
  • quote:

Evet hocam gönderdim...
    Yükleyelim
  • Hocam daha önce cydia dan indirdim yükledim ama gelen reklam uygulamalarını indirmemiştim. Uygulama açılmadan örnüye atıyor 4.3 sürümünde bi kaç kere kaldırıp tekrar yükledim fakat hala açılmıyor reklam uygulamasına da yönlendirmiyor.acaba reklam uygulamasının ismini söylesenizde ben kendim indirirp yüklesem.
  • quote:

Evet hocam gönderdim...

Hocam muhtemelen sorununu düzelten 4.3.1 sürümünü kendi repomuzda yayınladık. Bir deneyip sonucu buradan bildirirsen çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyti17

Hocam daha önce cydia dan indirdim yükledim ama gelen reklam uygulamalarını indirmemiştim. Uygulama açılmadan örnüye atıyor 4.3 sürümünde bi kaç kere kaldırıp tekrar yükledim fakat hala açılmıyor reklam uygulamasına da yönlendirmiyor.acaba reklam uygulamasının ismini söylesenizde ben kendim indirirp yüklesem.

Açılmıyor derken uygulamadan mı atıyor yoksa başka bir şey mi kastediyorsunuz?
  • quote:

quote:

Evet hocam gönderdim...

Hocam muhtemelen sorununu düzelten 4.3.1 sürümünü kendi repomuzda yayınladık. Bir deneyip sonucu buradan bildirirsen çok makbule geçer.

Evet güncellemeyi yaptım şimdi hiç açılmıyor :)
    Kaldırdım tekrar yükledim cihazı yeniden başlattım yok açılmıyor hemen atıyor :))
  • quote:

quote:

quote:

hocam bize posta kutusundan "ben S3S" gibi kendini belli edecek bir mesaj yazar mısın? sendeki sorunun sebebini test etmem lazım.

Güncelleme 4.2.2 ile sorun ortadan kalktı İPAD air 7.0.6 teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslannn -- 31 Mart 2014; 21:19:01 >

• quote:

quote:

Hocam daha önce cydia dan indirdim yükledim ama gelen reklam uygulamalarını indirmemiştim. Uygulama açılmadan örnüye atıyor 4.3 sürümünde bi kaç kere kaldırıp tekrar yükledim fakat hala açılmıyor reklam uygulamasına da yönlendirmiyor.acaba reklam uygulamasının ismini söylesenizde ben kendim indirirp yüklesem.

Uygulama açılıyor dizifilm logosu olan siyah ekran geliyor hemen menüye atıyor sonra
  • quote:

quote:

quote:

Uygulama açılıyor dizifilm logosu olan siyah ekran geliyor hemen menüye atıyor sonra

Alıntıları Göster
    istenilen uygulamayı indiriyorum açıyorum ama dizifilm uygulamasına hala giremiyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: murat1407

istenilen uygulamayı indiriyorum açıyorum ama dizifilm uygulamasına hala giremiyorum ?

Aynen bende de böyle bu sorunu nasıl düzeltiriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: butcher1907

quote:

Aynen bende de böyle bu sorunu nasıl düzeltiriz?

Aynen sorun bendede var
  • quote:

Aynı sorun bendede var
  • Reklamı indirip açtım ama hala olmadı?
  • Arkadaşlar reklam uygulamasını indirdiğiniz gibi aktif olmuyor. 2 saat kadar beklemeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtazakamil -- 26 Haziran 2014; 9:57:48 >
  • quote:

Arkadaşlar reklam uygulamasını indirdiğiniz gibi aktif olmuyor. 2 saat kadar beklemeniz gerekiyor.
    uygulamayı cydia sildim yeniden simge duruyo ve sistem restore yapmama izin vermiyor
  • quote:

Arkadaşlar reklam uygulamasını indirdiğiniz gibi aktif olmuyor. Biraz beklemeniz gerekiyor.

Hocam 40 dk oldu aktif olmadı. Kaç dk beklememiz lazım?
  • quote:

Arkadaşlar reklam uygulamasını indirdiğiniz gibi aktif olmuyor. Biraz beklemeniz gerekiyor.

Hocam ne kadar bekliycex
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.