IDM 6.36 'IDM'nin bu sürümü bu indirme türünü desteklemiyor.' hatası
-
-
bendede aynı sorun var çözebildinizmi acaba
-
problemi çözen oldumu aynı sorun bendede var ????
-
Neden yeni sürüm kullanmıyorsunuz? Belli aralıklarla güncellemezseniz böyle sorunlarla karşılaşmanız normal. Tahminimce kürekli kullanıyorsunuz, güncelleme taktiği vereyim:
- Önce idm'yi tam olarak kaldırın.
- Kayıt defteri temizleme programıyla 2-3 kere taratıp temizleyin burası önemli. (Cc Cleaner veya Regclean Pro olabilir)
- Bilgisayarı yeniden başlatıp kayıt defteri temizleme işlemini son bir kere yapın.
- Antivirüs programı varsa devre dışı bırakın.
- Yeni indirdiğiniz Idm'yi kurun. Görev yöneticisinden idm ile alakalı .exe dosyalarını sonlandırıp kürek işlemini yapın.
- Antivirüs programınızda dışlama ekle kısmından Idm klasörünü seçin.
-
Tavsiyem tam sürüm almanız. Öyle çok pahalı bir şey de değil zaten. Yıllık 100 küsür, ömürlük 250 tl civarı paketleri var. Bu kadar sık kullandığınız bir şeyse madem değer.
-
IDM'nin resmi çevirmeni olarak IDM'nin korsan kullanımını tasvip etmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hep alayım diyorum ama bir türlü müsait olamadım hocam(ekonomik olarak) Kullanmadan da yapamıyoruz. Zannedilmesin her programı her şeyi korsan kullanıyoruz. İmkanımız olunca tabii ki alıyoruz. Ki orijinal kullanmak rahatlıktır güncellemeler vs açısından.
-
Bilgisayarımı sıfırladım ve farklı bir yerden indirdim sorunum çözüldü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X