Şimdi Ara

İDM bazı videoları yakalamıyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
21.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İdm 6.09 kullanıyorum bir çok sitedeki videoları izlerken video üzerine mavi indir çubuğu çıkıyor fakat bazı sitelerde çıkmıyor. Nette o kadar aradım taradım ama ne kadar çözüm yolu denediysem onlar işe yaramadı. Seçenekler- genel kısmındaki ayarları denedim düzelmedi. Acaba o videolar çok mu iyi korunuyor da idm yakalayamıyor. Eğer öyleyse indirmenin başka bir yolu var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

IDM Bazı Videoları Neden Yakalamıyor?

IDM (Internet Download Manager) güçlü bir indirme yöneticisi olsa da, bazı videoları yakalayamama sorunuyla karşılaşabilirsin. İşte bunun olası nedenleri:

• Telif hakkı kısıtlamaları: Bazı video platformları, telif hakkı korumalı içeriğin indirilmesini engellemek için önlemler almaktadır.
    • Site kısıtlamaları: Bazı web siteleri, IDM gibi üçüncü taraf indirme yöneticilerinin kullanılmasını kısıtlayabilir.
    • Video oynatıcı uyumsuzluğu: IDM, tüm video oynatıcılarla uyumlu olmayabilir ve bu da video yakalama sorunlarına yol açabilir.
    • IDM ayarları: IDM ayarları video yakalama için doğru şekilde yapılandırılmamışsa, videoların yakalanmaması söz konusudur.
    • Antivirüs yazılımı: Antivirüs yazılımı, IDM'nin video yakalama işlemini engelleyebilir.

IDM'nin İndirmediği Videoları İndirme:

Yukarıdaki sorunları giderdikten sonra bile, IDM ile indirilemeyen videolarla karşılaşabilirsin. Bu durumda, aşağıdaki çözümleri deneyebilirsin:

• Tarayıcı eklentisini kullan: IDM, video yakalamayı kolaylaştıran tarayıcı eklentileri sunar.
    • Video yakalama yazılımı dene: IDM'ye alternatif olarak, tamamen video yakalamaya odaklanan yazılımlar kullanabilirsin.
    • Videoyu doğrudan web sitesinden indir: Bazı web siteleri, videoları doğrudan sitelerinden indirme seçeneği sunar.
    • Video bağlantısını kopyala ve yapıştır: Video bağlantısını kopyalayıp IDM'ye yapıştırarak video yakalamayı deneyebilirsin.

Bu çözümleri uygulayarak, IDM ile indirmekte zorlandığın videoların çoğunu yakalayabilmen mümkün.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Büyük ihtimal URL'yi tam denetleyemiyor veya şifrelenmiş trafiğe takılıyordur, haliyle de videoyu kaçırıyordur diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de sağ tıkla videonun adresine ulaşamıyorum hani belki ulaşabilsem idm ye kopyalayaıp indirebilirim ama o özellikler çıkmıyor sanırım flashtan kaynaklı birşey.Ayarlar ve genel ayarlar kısmı var orda görünmüyor. Birde realdownloader var onu da denedim idm benzeri online videoları yakalıyor ama o program da aynı şekilde bazı sitelerdeki videolarda indir seçeneği açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Büyük ihtimal URL'yi tam denetleyemiyor veya şifrelenmiş trafiğe takılıyordur, haliyle de videoyu kaçırıyordur diye düşünüyorum.

Haklısınız, o sitedeki video o siteye çok iyi gömülmüşte olabilir. Yada dediğiniz gibi sayfa şifreli ise güvenlikten süzgecini geçemiyordur yada sunucu indirmeye kapatılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamehan

quote:

Büyük ihtimal URL'yi tam denetleyemiyor veya şifrelenmiş trafiğe takılıyordur, haliyle de videoyu kaçırıyordur diye düşünüyorum.

Haklısınız, o sitedeki video o siteye çok iyi gömülmüşte olabilir. Yada dediğiniz gibi sayfa şifreli ise güvenlikten süzgecini geçemiyordur yada sunucu indirmeye kapatılmıştır.

peki bu şekilde sayfaya gömülmüş videoları indirmenin yolu var mı videoyu tamamen izlemeden olan bir yol olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelans53

quote:

Orijinalden alıntı: Kamehan

quote:

peki bu şekilde sayfaya gömülmüş videoları indirmenin yolu var mı videoyu tamamen izlemeden olan bir yol olarak?

Sanmıyorum, idm kaçırıyorsa baska nasıl indirilebilir ki ?

• IDM'in vb. eklenti/programların işe yaramadığı durumlarda video'nun tamamının yüklenmesini beklemeye razı olursanız, tarayıcı içindeki cache'den videoyu kolayca çıkartıp kaydedebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

IDM'in vb. eklenti/programların işe yaramadığı durumlarda video'nun tamamının yüklenmesini beklemeye razı olursanız, tarayıcı içindeki cache'den videoyu kolayca çıkartıp kaydedebilirsiniz.

Videonun çok iyi gömüldüğü, dosya indirme yöneticileri tarafından yakalanmayan ve sunuculardan dosya indirme vb özellikleri kapatan siteler ya çok büyük siteler yada çok iyi bir kitle tarafından girilen sitelerdir...

• Sanırım tek çözüm yolu idm yeni bir güncelleme çıkardığında belki olur :) yardımlar için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.