Şimdi Ara

İDM ile indirme yaparken uyku moduna geçmesin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar idm ile indirime yaparken uyku moduna geçemesini nasıl engelleriz? Mesela utorrent ile indirme yaparken uyku moduna geçmiyor ama idm ile indirme yaparken geçiyor. Bunun güç seneçenekleri uyku modu süresi ayarları haricinde başka bir ayarı varmıdır?

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 21:29:17 >
  • anlıyorumda utorrent indirme yaparken uyku moduna geçmemesini ne sağlıyorsa aynısını idm içinde sağlayabilirmiyiz acaba diye düşündüm. utorrentin seçenekelrinde uyku moduna geçmeyi engelle seçeneği filan da yok ama bilgisayar onun dosyasını indirmesini bekliyor sonra uyku moduna kendiliğinden geçiyor. idm de niye olumuyor
  • Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum ama istediğm cevabı tam olarak alamadım. O zaman torrent dosya indirme yaparken niye uyku moduna geçmiyor?
  • IDM'de öyle bir seçenek var.Şuan kullandığım PC'de olmadığı için resim atamıyorum ama Utorrent ve IDM'de "İndirme bittikten sonra Bilgisiyarı Uyku Moduna Geçir" gibi seçenekler oluyor IDM'de kurcalarken falan yanlışlıkla işaretlemiş olabilirsin bi seçeneklere bak.
  • Evet var resmi ekledim. ama sorun onunla alakalı değil. Sorun indirme yaparken uyku moduna geçmesi.
  •  İDM ile indirme yaparken uyku moduna geçmesin?
    Düşündümde XP'de ekran koruyucu vardı.Windows 8'dede böyle birşey mevcutmu?

değilse eğer, " Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri\Plan Ayarlarını Düzenle " Bölümünde Uyku Moduna Geçir seçeneği HİÇBİR ZAMAN diye işaretli diymi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quArex ilgin için teşekkürler. Benim istediğim bilgisayar uyku moduna normalde geçsin ama idm ile indirme yaparken idm nin bilgisayarı uykuya geçmesini engellemesini sağlayabilmek. Sanırım idm nin öyle bir özelliği yada ayarı yok. İDM çalışanlarına duyrulur. O yüzden idm özeliği ekleyinceye kadar senin dediğin gibi yapmaktan başka çare yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isobil -- 20 Ocak 2014; 19:38:53 >
  • Ne demek kardeşim her zaman yardımcı olmaya çalışırım.Müsait olduğum bir zamanda IDM pc'me geçip biraz kurcalıycam sonuçları burada paylaşırım, iyi akşamlar. :)
  • Utorrent kullanıyorsan, o arkaplanda güç ayarlarını değiştirir zaten. Fakat sen görmezsin. IDM bunu izinsiz yapmaz senin izin vermen gerekir.
  • Evet utorrent in öyle özelliği var.(resim ekledim) Ama İDM de bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.