Bildirim
IDM ile Youtube'tan video indirme
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: Süpermarket Ürünlerinde 3 Al 2 Öde promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2JEWP9I3H57JU
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
kimse bilmiyor mu? kimse yaşamadı mı bu sorunu? .. -
Bende aynı sorunla karşılaştım ama sorunu çözemedim lütfen bilen karşılaşan varsa yardımcı olsun... -
eet bende aynı sorunla karşılastım ama çzm bulamadım inş. en kısa zamanda birileri çzm blurda bize geri dnr : ( -
Ben kendi çabalarımla birşeyler buldum. Java yüklü ise güncel sürümünü kullanın, güncelleştirin veya java yükleyin. İDM yi katılımsız kurduysanız elle kurmayı deneyin.
Bende deneyeyim bakayım... -
Çözümü bulan? -
kuthan.exe kardeş dediğim şeyleri denedin mi hiç... -
quote:
Orijinalden alıntı: mkrtl37
Ben kendi çabalarımla birşeyler buldum. Java yüklü ise güncel sürümünü kullanın, güncelleştirin veya java yükleyin. İDM yi katılımsız kurduysanız elle kurmayı deneyin.
Bende deneyeyim bakayım...
Bunu denedim fakat olmadı .. -
firefox kullanın.denendi. -
bişey yok onda ya, o indirme barını kapat sayfayı yenile o sayfadaki geliyor yayın ne ise.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amrStudiosGraphix -- 12 Nisan 2013; 17:34:32 > -
çoğu arkadaş sorunla karşılaşmadan konuşmuş. bende aynı sorunlar var ama her videoda olmuyor sadece vevo gibi müzik yayınlanan kanallarda var o sorun. galiba vevo ile youtube anlaşma yaptı bu yüzden vevo'nun videolarını artık indiremiyoruz. realplayer'dan da indirilemiyor. belki ilerde idm bir güncelleme ile işi halleder. -
quote:
Orijinalden alıntı: MegaDroid
çoğu arkadaş sorunla karşılaşmadan konuşmuş. bende aynı sorunlar var ama her videoda olmuyor sadece vevo gibi müzik yayınlanan kanallarda var o sorun. galiba vevo ile youtube anlaşma yaptı bu yüzden vevo'nun videolarını artık indiremiyoruz. realplayer'dan da indirilemiyor. belki ilerde idm bir güncelleme ile işi halleder.
kesinlikle ama tek çözüm güncelleme beklemek mi.. -
quote:
Orijinalden alıntı: kuthan.exe
quote:
Orijinalden alıntı: MegaDroid
çoğu arkadaş sorunla karşılaşmadan konuşmuş. bende aynı sorunlar var ama her videoda olmuyor sadece vevo gibi müzik yayınlanan kanallarda var o sorun. galiba vevo ile youtube anlaşma yaptı bu yüzden vevo'nun videolarını artık indiremiyoruz. realplayer'dan da indirilemiyor. belki ilerde idm bir güncelleme ile işi halleder.
kesinlikle ama tek çözüm güncelleme beklemek mi..
hocam aslına bakarsan ben güncelleme ile olacağına inanmıyorum. başka bir indirme programı bulmak gerek.
-
Haklı olabilirsin zaten bazı videoları da açmıyor.. İndirme penceresi açıyor direkt.. -
quote:
Orijinalden alıntı: kuthan.exe
Haklı olabilirsin zaten bazı videoları da açmıyor.. İndirme penceresi açıyor direkt..
Ben idm ile indiriyorum.Mp4'te ses var.Son versiyon hemde.Sizin ayarlarda sıkıntı olabilir. -
bende bugun youtube'den kzueyguney indirirken farkettim. nası çözeriz onu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: tugberk16
bende bugun youtube'den kzueyguney indirirken farkettim. nası çözeriz onu ?
Hocam KuzeyGüney'i yanlış yazmanıza rağmen düzgün okudum böyle bir yazı görmüştüm bilim adamları açıklamış
-
Arkadaşlar bilgi paylaşın sadece,yazmak için yazmayın lütfen.
burda bir arkdaşa paylaşmış..donanımhaber forumYoutube indirilen videolar » Sayfa 1 - 1http://forum.donanimhaber.com/m_73805439/tm.htm
http://en.savefrom.net/ bu siteye youtube da indirmek istediğin video linkinı kopyalıyorsun..sonra site o videoyu bulup indirtiyor..idm ile denedim bende sorun olmadan çalıştı..
Bu sorun idm yada farklı bir download programı sorunu değil..sadece faklı bir codec sistemi kullanılmış diye düşünüyorum..
-
İyide kendi serverlarından(savefrom.net) indiriyor; haliyle 100 Kb'ı geçmiyor hız! Bu arada bende IDM 6.15.Build.8 kurulu idi ve yukardaki arkadaşın dediği gibi vevo'nun kanalındaki videolarda ses ve video ayrı gözüküyordu şimdi IDM 6.15.Build.12'ye güncelledim sorun ortadan kalktı ! Her versiyon gözüküyor ve indirmeye başladığımda google serverları sağolsun son sürat indiriyor -
arkadaşlar bende de aynı sorun oldu indirme butonu cıktığında MP4 M4A gibi şeyler cıkıyordu biraz uğraştım ama buldum... videolarda ses yoktu hatta ilerleme bile yapılamıyordu tarayıcım firefox bu sorunu onda yaşadım ama eminim diğerlerinde de işe yarayacak. güncel olmayan yazılımlarınızı güncelleyin öncelikle java dan başlayın kesinlikle ve yazılımınız 32 bitse sadece 32 bit java güncellemeniz yeterli fakat dikkat 64bit kullanıyorsanız ikisini de yükleyip güncellemeniz lazım bende bu şekilde çözüldü artk yine flv 480p falan yazıyor... iyi indirmeler bu arada modzilla ve idm yi güncellemiştim zaten modzilla 21 ve idm 6.15 build 14 versiyonu ama düzelmemişti java da günceldi fakat 32 bit olanı sonra 64 biti güncelleyince direk düzeldi göreceksiniz deneyin....
Benzer içerikler
- pdf kopyalama engeli kaldırma
- easeus veri kurtarma lisans kodu 2024
- bios açılmıyor
- otomatik tuş basma
- youtube multi downloader
- udf dosyası nasıl açılır
- chatgpt plus fiyat
- gemini ücretli mi
- yapay zeka ile borsa tahmini
- chat sesli konuşma özelliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X