Şimdi Ara

IDM ile Youtube'tan video indirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
31.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar youtubetan video indirirken 1 video için 2 indirme linki çıkıyor biri M4A diğeri MP4
    M4A olarak indirdiğimde sadece ses dosyası iniyor
    MP4 olarak indirdiğimde ise sadece vidosu ses olmadan iniyor

Bunları nasıl aynı dosyada indirebilirim???

• kimse bilmiyor mu? kimse yaşamadı mı bu sorunu? ..
  • Bende aynı sorunla karşılaştım ama sorunu çözemedim lütfen bilen karşılaşan varsa yardımcı olsun...
  • eet bende aynı sorunla karşılastım ama çzm bulamadım inş. en kısa zamanda birileri çzm blurda bize geri dnr : (
  • Ben kendi çabalarımla birşeyler buldum. Java yüklü ise güncel sürümünü kullanın, güncelleştirin veya java yükleyin. İDM yi katılımsız kurduysanız elle kurmayı deneyin.
    Bende deneyeyim bakayım...
  • Çözümü bulan?
  • kuthan.exe kardeş dediğim şeyleri denedin mi hiç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkrtl37

Ben kendi çabalarımla birşeyler buldum. Java yüklü ise güncel sürümünü kullanın, güncelleştirin veya java yükleyin. İDM yi katılımsız kurduysanız elle kurmayı deneyin.
    Bende deneyeyim bakayım...

Bunu denedim fakat olmadı ..
  • firefox kullanın.denendi.
  • bişey yok onda ya, o indirme barını kapat sayfayı yenile o sayfadaki geliyor yayın ne ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amrStudiosGraphix -- 12 Nisan 2013; 17:34:32 >
  • çoğu arkadaş sorunla karşılaşmadan konuşmuş. bende aynı sorunlar var ama her videoda olmuyor sadece vevo gibi müzik yayınlanan kanallarda var o sorun. galiba vevo ile youtube anlaşma yaptı bu yüzden vevo'nun videolarını artık indiremiyoruz. realplayer'dan da indirilemiyor. belki ilerde idm bir güncelleme ile işi halleder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaDroid

çoğu arkadaş sorunla karşılaşmadan konuşmuş. bende aynı sorunlar var ama her videoda olmuyor sadece vevo gibi müzik yayınlanan kanallarda var o sorun. galiba vevo ile youtube anlaşma yaptı bu yüzden vevo'nun videolarını artık indiremiyoruz. realplayer'dan da indirilemiyor. belki ilerde idm bir güncelleme ile işi halleder.

kesinlikle ama tek çözüm güncelleme beklemek mi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuthan.exe

quote:

Orijinalden alıntı: MegaDroid

çoğu arkadaş sorunla karşılaşmadan konuşmuş. bende aynı sorunlar var ama her videoda olmuyor sadece vevo gibi müzik yayınlanan kanallarda var o sorun. galiba vevo ile youtube anlaşma yaptı bu yüzden vevo'nun videolarını artık indiremiyoruz. realplayer'dan da indirilemiyor. belki ilerde idm bir güncelleme ile işi halleder.

kesinlikle ama tek çözüm güncelleme beklemek mi..

hocam aslına bakarsan ben güncelleme ile olacağına inanmıyorum. başka bir indirme programı bulmak gerek.

• Haklı olabilirsin zaten bazı videoları da açmıyor.. İndirme penceresi açıyor direkt..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuthan.exe

Haklı olabilirsin zaten bazı videoları da açmıyor.. İndirme penceresi açıyor direkt..

Ben idm ile indiriyorum.Mp4'te ses var.Son versiyon hemde.Sizin ayarlarda sıkıntı olabilir.
  • bende bugun youtube'den kzueyguney indirirken farkettim. nası çözeriz onu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberk16

bende bugun youtube'den kzueyguney indirirken farkettim. nası çözeriz onu ?

Hocam KuzeyGüney'i yanlış yazmanıza rağmen düzgün okudum böyle bir yazı görmüştüm bilim adamları açıklamış
  • Arkadaşlar bilgi paylaşın sadece,yazmak için yazmayın lütfen.

donanımhaber forum
    Youtube indirilen videolar » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_73805439/tm.htm
    burda bir arkdaşa paylaşmış..

http://en.savefrom.net/ bu siteye youtube da indirmek istediğin video linkinı kopyalıyorsun..sonra site o videoyu bulup indirtiyor..idm ile denedim bende sorun olmadan çalıştı..

Bu sorun idm yada farklı bir download programı sorunu değil..sadece faklı bir codec sistemi kullanılmış diye düşünüyorum..

• İyide kendi serverlarından(savefrom.net) indiriyor; haliyle 100 Kb'ı geçmiyor hız! Bu arada bende IDM 6.15.Build.8 kurulu idi ve yukardaki arkadaşın dediği gibi vevo'nun kanalındaki videolarda ses ve video ayrı gözüküyordu şimdi IDM 6.15.Build.12'ye güncelledim sorun ortadan kalktı ! Her versiyon gözüküyor ve indirmeye başladığımda google serverları sağolsun son sürat indiriyor
  • arkadaşlar bende de aynı sorun oldu indirme butonu cıktığında MP4 M4A gibi şeyler cıkıyordu biraz uğraştım ama buldum... videolarda ses yoktu hatta ilerleme bile yapılamıyordu tarayıcım firefox bu sorunu onda yaşadım ama eminim diğerlerinde de işe yarayacak. güncel olmayan yazılımlarınızı güncelleyin öncelikle java dan başlayın kesinlikle ve yazılımınız 32 bitse sadece 32 bit java güncellemeniz yeterli fakat dikkat 64bit kullanıyorsanız ikisini de yükleyip güncellemeniz lazım bende bu şekilde çözüldü artk yine flv 480p falan yazıyor... iyi indirmeler bu arada modzilla ve idm yi güncellemiştim zaten modzilla 21 ve idm 6.15 build 14 versiyonu ama düzelmemişti java da günceldi fakat 32 bit olanı sonra 64 biti güncelleyince direk düzeldi göreceksiniz deneyin....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.