Şimdi Ara

idm ile youtubeden indirilen vido da ses problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
21.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • idm ile youtubeden indirdigim videolar sorunsuz calısmakta idi fakat son zamanlarda nedense video programları acmaz oldu indirdigim videoları cozum olur mu diye k-lite full codec indirdim bu sefer videoları acıyor fakat ses yok.videoları 720p olarak indirdigim icin en az 500mb falan oluyor cok bosa zaman harcamıs oluyorum acaba bir cozumu war mıdır format factory ile cevirmeyi de denedim fakat aynı sorun oluyor video acılıyor fakat ses yok ? sorun ne olabilir yada ne onerirsiniz cozum olarak ?

• Çalışan dosyalar çalışmaz olmasının sebebi codec sıkıntısıdır.Öncelikle açtığınız programı sonra ne kadar codec varsa kaldırın.Bunları varsa bir uninstall programı ile yada tuneup utilities - advanced system care tarzı programlarla yaparsanız daha temiz olur.Sistemi yeniden başlatıp klite'yi ffdshow yerine lav codec ile kurun.Ben yaşadığım görüntü sorununu bu sayede çözmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tmp341

Çalışan dosyalar çalışmaz olmasının sebebi codec sıkıntısıdır.Öncelikle açtığınız programı sonra ne kadar codec varsa kaldırın.Bunları varsa bir uninstall programı ile yada tuneup utilities - advanced system care tarzı programlarla yaparsanız daha temiz olur.Sistemi yeniden başlatıp klite'yi ffdshow yerine lav codec ile kurun.Ben yaşadığım görüntü sorununu bu sayede çözmüştüm.
    "klite'yi ffdshow yerine lav codec ile kurun." burayı anlamadım ?

ger kalanı denedi olmadı fakat kusuruma bakmayın bir de ben yanlıs anlatmısım yukarıda belli ki sorun eskiden acılan videoların su anda acılmaması degil eskiden acılanlar su anda da acılıyor sorun aynı sekilde indirmeme ragmen yeni videoların acılmaması ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bestkiller_

"klite'yi ffdshow yerine lav codec ile kurun." burayı anlamadım ?

ger kalanı denedi olmadı fakat kusuruma bakmayın bir de ben yanlıs anlatmısım yukarıda belli ki sorun eskiden acılan videoların su anda acılmaması degil eskiden acılanlar su anda da acılıyor sorun aynı sekilde indirmeme ragmen yeni videoların acılmaması ?

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_73823195/tm.htm
    burada da cozumsz kalmıs benzer bir olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestkiller_ -- 11 Mayıs 2013; 15:03:48 >

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_73823195/tm.htm
    burada da cozumsz kalmıs benzer bir olay

Alıntıları Göster
    up ?
  • quote:

idm ile youtubeden indirdigim videolar sorunsuz calısmakta idi fakat son zamanlarda nedense video programları acmaz oldu indirdigim videoları cozum olur mu diye k-lite full codec indirdim bu sefer videoları acıyor fakat ses yok.videoları 720p olarak indirdigim icin en az 500mb falan oluyor cok bosa zaman harcamıs oluyorum acaba bir cozumu war mıdır format factory ile cevirmeyi de denedim fakat aynı sorun oluyor video acılıyor fakat ses yok ? sorun ne olabilir yada ne onerirsiniz cozum olarak ?

alakası yok aynı sorun bendede var halanda devam ediyor format attım en yeni sürüm codec kurdum 6,15 idm kurdum herşey full olmasına rağmen video iniyor ama ses olmuyor convert programlarına atmaya çalıştığımda bu dosyada ses dosyası yok diyor

çözüm ;

internet explorer ile youtube a girceksin ordan indirceksin ozaman sorun olmuyor diğer tarayıcılarda ne sorun oluyor bilmiyorum ama idm bitek İE ile düzgün çalışıyor ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: dere.beyi

quote:

idm ile youtubeden indirdigim videolar sorunsuz calısmakta idi fakat son zamanlarda nedense video programları acmaz oldu indirdigim videoları cozum olur mu diye k-lite full codec indirdim bu sefer videoları acıyor fakat ses yok.videoları 720p olarak indirdigim icin en az 500mb falan oluyor cok bosa zaman harcamıs oluyorum acaba bir cozumu war mıdır format factory ile cevirmeyi de denedim fakat aynı sorun oluyor video acılıyor fakat ses yok ? sorun ne olabilir yada ne onerirsiniz cozum olarak ?

alakası yok aynı sorun bendede var halanda devam ediyor format attım en yeni sürüm codec kurdum 6,15 idm kurdum herşey full olmasına rağmen video iniyor ama ses olmuyor convert programlarına atmaya çalıştığımda bu dosyada ses dosyası yok diyor

çözüm ;

internet explorer ile youtube a girceksin ordan indirceksin ozaman sorun olmuyor diğer tarayıcılarda ne sorun oluyor bilmiyorum ama idm bitek İE ile düzgün çalışıyor ;)
    :S

cevap için teşekkur ederim ama çözüm olmadı :S ben zaten ne chrome yi seviyorum ne firefoxu hep İE kullanıyorum yani sorun İE de de var digerlerinde de var denedm hicbirinde duzgun calısmıyor bi cozumu olması lazım ama opera mı indirsem ?
    [

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

cevap için teşekkur ederim ama çözüm olmadı :S ben zaten ne chrome yi seviyorum ne firefoxu hep İE kullanıyorum yani sorun İE de de var digerlerinde de var denedm hicbirinde duzgun calısmıyor bi cozumu olması lazım ama opera mı indirsem ?
    [

ozaman yüklediklerini sil yeniden yükle kardeş çünki ben sorunu böle çözdüm operadanda indirince oluyor mozilla ve chrome ile bi sorunu var ama çözemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: dere.beyi

quote:

[

ozaman yüklediklerini sil yeniden yükle kardeş çünki ben sorunu böle çözdüm operadanda indirince oluyor mozilla ve chrome ile bi sorunu var ama çözemedim

Alıntıları Göster
    Sorun bende de vardı, sanırım idm yanlış url yakalıyor ben bunu downloadhelper eklentisiyle çözdüm. Url yakalayıp idm ye gönderiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hesher

Sorun bende de vardı, sanırım idm yanlış url yakalıyor ben bunu downloadhelper eklentisiyle çözdüm. Url yakalayıp idm ye gönderiyorum.

Alıntıları Göster
    hala cozume ulastıramadım :S
  • quote:

hala cozume ulastıramadım :S

Alıntıları Göster
    arkadaşlar hala çözen yokmu idm var kayıtlı son sürüm k-lite codec pack yüklü format factory ile format degiştirmeyide denedim ama naptıysam indirdigim videolarda görüntü var ama ses yok YOUTUBE SES SORUNUNU ÇÖZELİMDE HERKEZ RAHATLASIN yahu ne madurlar var arkadaşlar birbirimize yardımcı olalım napmamız gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: xgizlix

arkadaşlar hala çözen yokmu idm var kayıtlı son sürüm k-lite codec pack yüklü format factory ile format degiştirmeyide denedim ama naptıysam indirdigim videolarda görüntü var ama ses yok YOUTUBE SES SORUNUNU ÇÖZELİMDE HERKEZ RAHATLASIN yahu ne madurlar var arkadaşlar birbirimize yardımcı olalım napmamız gerek

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sanırım youtube videolarını ses ve görüntü olarak 2 kısıma ayırmış. biz idm ile indirirken sadece görüntü kısmını indiriyoruz ses kalıyor. idm de çıkan simgedeki diğer dosyalarıda indirip ses ve görüntü dosyasınınaynı anda çalıştırmak gerekiyor. su an ben o kısmını yapamadım. yani ses dosyasını artık vlc mi olur gom mu olur bilmem uygum programa codec olarak göstermek lazım yada maker ile birleştirip izlemek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bayfree

arkadaşlar sanırım youtube videolarını ses ve görüntü olarak 2 kısıma ayırmış. biz idm ile indirirken sadece görüntü kısmını indiriyoruz ses kalıyor. idm de çıkan simgedeki diğer dosyalarıda indirip ses ve görüntü dosyasınınaynı anda çalıştırmak gerekiyor. su an ben o kısmını yapamadım. yani ses dosyasını artık vlc mi olur gom mu olur bilmem uygum programa codec olarak göstermek lazım yada maker ile birleştirip izlemek lazım.

Alıntıları Göster
    Aynı sorunu az önce bende yaşadım. İE ile Youtube den film indirdim. Görüntü var ama ses yok. Cep Telefonumun GB kotasını da boşa harcamış oldum maalesef ...

• problemi cozdum

idm yi tamamen kaldır ccleaner ile kayıt defterini düzelt regedit ile software kısmından butun girdileri sil restart at ve yeniden yukle ben son sürüm olan 6.17 yi yukledim problem ortadan kalktı
  • Bu sorunu bir hayli uğraştıktan sonra biraz önce çözdüm.Sorun kesinlikle ıdm den kaynaklanıyor. ıdm ile indirilen videoları hiç bir kodek sesli açmıyor (daha önce açıyordu) you tube video downloader ile aynı videolar indirilince k-lite, gom player ve vlc player sesli olarak açtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acrobat2013

Bu sorunu bir hayli uğraştıktan sonra biraz önce çözdüm.Sorun kesinlikle ıdm den kaynaklanıyor. ıdm ile indirilen videoları hiç bir kodek sesli açmıyor (daha önce açıyordu) you tube video downloader ile aynı videolar indirilince k-lite, gom player ve vlc player sesli olarak açtı.
    Idm ses ve video olarak ayrı görüyür, ben de son mesaja göre youtube download ile deneyeceğim bakalım olacak mı.
  • quote:

Bu sorunu bir hayli uğraştıktan sonra biraz önce çözdüm.Sorun kesinlikle ıdm den kaynaklanıyor. ıdm ile indirilen videoları hiç bir kodek sesli açmıyor (daha önce açıyordu) you tube video downloader ile aynı videolar indirilince k-lite, gom player ve vlc player sesli olarak açtı.

inanın bana idm den kaynaklanmıyor. Youtubeden kaynaklanmaktadır. Onlarca diğer video film sitelerine giriyorum indirmede bulunuyorum problem olmuyor ancak youtube de böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Önceden de youtube den indirmede bulunuyorudum ancak böyle bir şey yok. Zannımca youtube yetkilileri bizi online olarak youtube ye bağlı bırakmak için böyle bir şeye kalkıştılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyyid4747

quote:

inanın bana idm den kaynaklanmıyor. Youtubeden kaynaklanmaktadır. Onlarca diğer video film sitelerine giriyorum indirmede bulunuyorum problem olmuyor ancak youtube de böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Önceden de youtube den indirmede bulunuyorudum ancak böyle bir şey yok. Zannımca youtube yetkilileri bizi online olarak youtube ye bağlı bırakmak için böyle bir şeye kalkıştılar.

Alıntıları Göster
    benden size bir çözüm ama aramızda kalsın:) videoyu açtığınız zaman yukarıdan video linkine ufak bir ss dokunuşu yapınca açılan sayfadan loading (bekle) sonra istediğiniz formatta ve istediğiniz kalitede indirebilirsiniz. şimdi bir örnekle açıklayayım: mesela tıkladık bir videoya ve link şu olsunhttp://www.youtube.com/watch?v=EF1CuKM7OhM
    indirmek için adres satırında www. dan sonra ss yazıyoruz ve diğer kısım aynı kalıyor yani
    www.ssyoutube.com
    Online video downloader - Download videos and music for free
    http://www.ssyoutube.com/watch?v=EF1CuKM7OhM

dikkat ss den sonra . (nokta) yok www.ssyoutube.com/........................

bi teşekkürü hakettim sanırım. bu sayede idm ye falan gerek kalmadan direk tarayıcı ile indirebilirsiniz ve istediğiniz tarayıcıyı kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kirmestali03

benden size bir çözüm ama aramızda kalsın:) videoyu açtığınız zaman yukarıdan video linkine ufak bir ss dokunuşu yapınca açılan sayfadan loading (bekle) sonra istediğiniz formatta ve istediğiniz kalitede indirebilirsiniz. şimdi bir örnekle açıklayayım: mesela tıkladık bir videoya ve link şu olsunhttp://www.youtube.com/watch?v=EF1CuKM7OhM
    indirmek için adres satırında www. dan sonra ss yazıyoruz ve diğer kısım aynı kalıyor yani
    www.ssyoutube.com
    Online video downloader - Download videos and music for free
    http://www.ssyoutube.com/watch?v=EF1CuKM7OhM

dikkat ss den sonra . (nokta) yok www.ssyoutube.com/........................

bi teşekkürü hakettim sanırım. bu sayede idm ye falan gerek kalmadan direk tarayıcı ile indirebilirsiniz ve istediğiniz tarayıcıyı kullanabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Programın yeni sürümünü indiriniz.

http://www.internetdownloadmanager.com/

• kirmestali03 kullanıcısına yanıt
    bir diyil birden çok teşekkürü hakketmişsin arkadaşım , saolasın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.