Şimdi Ara

İdm ve İnternet Explorer Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
5.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-İnternet Explorer ile ilgili. Program çalışmıyor. Herhangi bir hata filan yok ortada, simgeye tıklayıp açıyorum. Normal sayfa yüklenirmiş gibi oluyor ve duruyor. Benim anasayfam google, adres çubuğunda dawww.google.com.tr diye gösteriyor hatta sekmede de google'a normal bağlanmışım gibi google isim ve simgesi var ama beyaz sayfa açık sadece. Bundan sonra da herhangi bi işlem yapılmıyor ie'de. Yeni bir adres girdiğimde sadece yazdığımla kalıyorum, herhangi bir hareketlenme yok. Araçlar, güvenlik gibi menülerden de bir yere ulaşılamıyor. Birkaç kere sildim yükledim, şu windows eklentilerinden de sildim yükledim filan ama yok, hiç birşey fayda etmiyor.

2-Bu da anlamış olabileceğiniz üzere Internet Download Manager ile ilgili. Idm'yi zaten sadece mozilla ile kullanıyordum. Şimdi mozilla üzerinden idm ile birşey indirmek istediğimde "Cannot transfer the download to IDM. Error 0x80029C4A" hatasını veriyor. İnternetten aradım, bunun gibi olan fakat hata kodu farklı hatalarla karşılaşanlar var ama ben bi çözüm bulamadım bir türlü. Sildim hem eski hem yeni sürümünü tekrar tekrar yükledim gene de veriyor hatayı. Alternatif olarak google chrome'u kullanmak için gelişmiş tarayıcı olayı mı ne var onu açtım ama chrome yine kendisi indirdi, idm'yi kullanmadı indirme yaparken.

Sabahtan beri bu iki problemle uğraşıyorum, son çare olarak da buraya geldim. Yardım edebilirseniz gerçekten çok sevineceğim. Olmadı format atmayı bile düşünüyorum yaw.

• up up up

bi fikri olan yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET SORUNU
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.