Şimdi Ara

idragon3d cok kotu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaaa pk likla alakam yokken bir moba oldum ve uzerime giydigim tatoo of avadon (6.5kk)yere düştü ve o tatooyu bi adam alip bana satmaya kalkişti bende onu kesip pk oldum ve beni oldurduler ama hiçbirşeyim duşmedi bumudur adalet bende gm ye kufur ettim ama iyki duşmuş extreme serverina yoneldim manyak bi server lvl 20 quest item leri falan beleş ench weapon falan satiliyo trader lerde manyak setler satiliyo cok iyiymiş bu extreme

• bende bi servera girmistim. hemen cüce kastım ss için. herneyse 19 uncu questi falan yaptım girana gittim WTB SSD demeye basladım adamlar bana güldü meyersem Vendorlarda SS ler falan herbibok satılıyormuş. A grade itemler dahil. Tattoo of avadon 99k dı
  • şimdi bu kötümü oynıyanlar var burda ölese sen nerde oynuyorsun birader yaz bende bilim yeni başlıcam en iyi turklerin bol oldugu bir server varsa gelmek isterim başladıktan sonra dönüşü sevmiyorum.... sorular cok ama acemilik böle :)
  • abicim valla bence extreme cok baba bi server zaten turk dolu adim başi turk gel ben sana para bile veririm bak cok kolay para kazanabiliyosun her turlu silah var ve quest items falan belesh bak girersen benim nick daggerton kastiende oynuyorum
  • artık kastiende de oynanmıyo her 15dk da bi server down oluyo lag var vs...
  • valla hee hep cokuyo gibi acaba neden
  • extreme çok sorunlu bi server ben de orada oynuyordum ama hep down du.
    şimdi idragondayım ve cidden memnunum, tabi bu lafım oynarken kasmayı sevenler için neredeyse orjinal server tadında. ama bi günde 40 olayım derseniz o zaman extremeden iyisi yok. bu serverda itemlar için kasmanız gerek. gelen olursa bana pm atsın 5x serverındayım nikim ariwenn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu idragonda oynamak için nereden account alacağız???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.