Bildirim
!!!! İE 10 metro arayüzü sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bura nasıl bir forum ya kimse ilgilenmiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: crazykirikhan
arkadaşlar metro arayüzünde explorer 10 çalıştırmak istiyorum fakat masaüstü sürümüne yönlendiriyor .ie 10 simgesi metro arayüzünde sönük bişekilde görünüyor bunu nasıl ayarlarım teşekkürler...
/>
Evet haklısın bu aralar kimse forumla ilgilenmiyor gerçekten. Soruna cevap vermek isterdim ama windows8 henüz yaygınlaşmadığı için pek bilgim yok zaten önerebileceğim program da yok. Şu anda aklıma gelen sistem geri yükleme.
-
quote:
Orijinalden alıntı: crazykirikhan
arkadaşlar metro arayüzünde explorer 10 çalıştırmak istiyorum fakat masaüstü sürümüne yönlendiriyor .ie 10 simgesi metro arayüzünde sönük bişekilde görünüyor bunu nasıl ayarlarım teşekkürler...
/>
Win 8'i kaldıralı baya oldu ancak hatırladığım kadarıyla cevap vereyim.Metro arayüzündeyken boşluğa sağ tıkla altta "All Apps" çıkacak oraya tıkla açılan yerde bulmaya çalış internet explorer ı.Belki sorununu çözer.
-
tam sürüm çıkmadığı sürece problem olacak, benim asıl anlamadığım forumun nasıl olduğundan ziyade daha rc sürümü bile çıkmadan bu sürümü bilgisayarına kurup da ana işletim sistemi olarak kullananlar -
bunun sebebi internet explorenin varsayılan tarayıcı olmamasıdır.varsayılan tarayıcı yaptıktan sonra girebilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X