Şimdi Ara

IE Firefox ve Chrome Sayfa Açılmama Problemi (Yenile Tuşu Durumu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim firefox chrome ve IE internet tarayıcılarım var. Normalde firefox ağırlıklı kullanıyorum ama son zamanlarda sürekli sayfa açılma problemi veriyorlar. Ve yenile tuşuna bastığımda bazen yenileniyor bazen yenilenemiyor yani gösteremiyor sayfayı. Bazı sayfaları açabilmek için bir kaç defa yenile tuşuna basmam gerekiyor. Chrome ve IE'dede aynı. Bilgisayara reset atınca biraz düzelir gibi oluyor ama uzun süre açık kaldığında neredeyse hiç açılmıyor sayfalar. İnternetimi daha yeni 2 mbit/sınırsıza yükselttim valla zevkini alamadan sayfaları açamamak çok sinir bozucu. Yardımcı olursanız çok sevinicem... teşekkürler şimdiden

• Bilgisayarını antivirüs ve spyware yazılımlarıyla tarat. Bilgisayarı değilde modemi restart etmeyi dene. imkanın varsa başka pc yada modemle internet bağlantını kontrol et. Sorunun pc demi internettemi olduğunu anlarsak yardımcı olmamız kolaylaşır.
  • arka planda torrent ya da spyware gibi bir program download/upload yapıyor olabilir. ağ bağlantısı üzerinde (hiç bir internet sayfası açık değilken) veri aktarım hızlarını kontrol edebilir misin?

edit: bir de http://speedtest.turk.net şu adresten hız testi yapabilir misin sonuç ne çıkıcak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abbozkurt -- 21 Nisan 2010; 18:25:31 >
  • Torrent ya da spyware olabilir diye düşünüyorum bende. Ağ bağlantısı üzerinde net üzerinde bir hareketlilik yokken veri aktarımı olmuyor. O konuda rahatım. Speed testten de alnının akıyla çıkıyor internet. Modeme reset atmadım ama spyware den çok kuşkulanıyorum. Bende orjinal avira var bir de regrun programı. Bunlar dışında iyi bir antispyware programı varmı bildiğiniz?
    quote:

Orijinalden alıntı: abbozkurt

arka planda torrent ya da spyware gibi bir program download/upload yapıyor olabilir. ağ bağlantısı üzerinde (hiç bir internet sayfası açık değilken) veri aktarım hızlarını kontrol edebilir misin?

edit: bir de http://speedtest.turk.net şu adresten hız testi yapabilir misin sonuç ne çıkıcak?

• Arkadaşlar bir fikri olanı yokmu hala aynı sorunu yaşıyorum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.