Şimdi Ara

IE7 Beta 2 (Build 5299) sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Baktım ki kimse söylememiş ben söyleyeyim dedim... Evet son sürüm sızdırıldı, tüm upload sitelerinde, vs.. var onu söyleyeyim. İsteyene PM de atarım linkleri.

Çok görsel olmuş, kurulum falan acayip göze hitap ediyor. Ctrl+Q ile yeni bir tab özelliği eklenmiş, QucikTabs deniyor. Çözemedim daha ne olduğunu ama güzel bir şey.

Bir de iecustom.dll ile oynamanız gerekiyor lisanssız XP kullanıyorsanız, tabi Google'dan tüm bunları bulabilirsiniz. Hayırlı olsun!

• quote:

Orjinalden alıntı: Kenny1905

Merhaba,
    Baktım ki kimse söylememiş ben söyleyeyim dedim... Evet son sürüm sızdırıldı, tüm upload sitelerinde, vs.. var onu söyleyeyim. İsteyene PM de atarım linkleri.

Çok görsel olmuş, kurulum falan acayip göze hitap ediyor. Ctrl+Q ile yeni bir tab özelliği eklenmiş, QucikTabs deniyor. Çözemedim daha ne olduğunu ama güzel bir şey.

Bir de iecustom.dll ile oynamanız gerekiyor lisanssız XP kullanıyorsanız, tabi Google'dan tüm bunları bulabilirsiniz. Hayırlı olsun!

benimki lisansız nasıl halletcem. bi türlü yapamadım.

• Bilgileri yolluyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kenny1905
    Baktım ki kimse söylememiş ben söyleyeyim dedim

İşletim sistemleri bölümünde söylediler
  • betayı kullanma taraftarı diilim ben bi çok güzenlik açığı wardır şimdi onun...
  • arkadaşlar bu ie7 sadece 64bit de mi çalışıyor 32 bit için olanı yokmu bunun?
  • Hayır, bilakis şimdilik sadece 32bit için çalışıyor. Ve bu duyurduğum versiyon XP için.

Önce buradan indiriyoruz IE7'yi:http://rapidshare.de/files/11411896/Internet.Explorer.7.Build.5299-JCXP.rar.html

Ardından içinden çıkan lisansı yüklüyoruz ve kurulumu çalıştırıyoruz.

UYARI:
    1) Türkçe XP'lerde çalışmayabilir
    2) Korsan XP'lerde çalışmaz (Bunu aşmanın yolu var, bir dosyayla oynama yaparak...)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1. resim ---> İşte son IE7 böyle, tamamen görsel.. RSS Feed desteği, vs.. de var.

2. resim ---> Yeni QuickTabs özelliği.. Ctrl + Q

3. resim ---> Sayfaları zoom'lu izleme desteği. (Office Word, Acrobat Reader'da olan özellik)

4. resim ---> Ve tabii değişen IE logosu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenny1905 -- 22 Ocak 2006 20:47:49 >

• dosyayı indiriyorum korsan xp için hangi dosya ile ne şeklide oynamak lazım...
  • Dosyada oynama çok karışık. Bir hex editörle oynamanız gerekiyor. (bkz.http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=hex+editor )

O yüzden hiç uğraşmayın, patch'lenmiş dosyayı kullanın.

Kurulum dosyasının kendisini Winrar ile açacaksınız. İçindeki update klasöründe dosya. Oynama yapacağınız dosya iecustom.dll dosyası. O yüzden patch'li olan dosyanın linkini atıyorum PM olarak.
  • saolasın kardeşim...
  • kenny şu patchli dosyanın linkini bana da atarmısın kardeş sana zahmet ya
  • Arkadaşlar, o verdiğim link ölmüş. Yenisini veriyorum. Dosya tamamen aynı.

Link:http://rapidshare.de/files/11429829/Internet_Explorer_v7_Build.5299.rar
    Rar Şifresi: g04-20-01-2006
  • Resimlerine bakılırsa Opera ve Firefox'dan birşeyler öğrenmişler.
  • abi bunda hata veriyor patchi dediğin gibi kopyalıyorum ama update exe yi çalıştırınca hata veriyor başka yapan varmı bunu aynı şekil yoksa bende mi bi hata var acaba ya.testroot sertifikasını yüklemem lazımmış tmm oldu çokteşekkürler kenny.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkcy -- 23 Ocak 2006 20:15:32 >
  • zten beta program microsoft bilerek sızdırmıştır
  • bnaa da pm atar mısın ben de yükleyemedim malesef "validate" yapamıyorum
  • başka bi yerden buldum dosyayı şu an ie7den yazıyorum ben çok beğendim fontları falan özellikle sekme olayının eklenmesi süper olmuş

flood dan dolayı da özür dilerim
  • font falan çok hoş olmuş gerçekten sonunda sekmeli taramayı akıl etmişler ve hız olarak ta ii gibi geldi bana
  • türkçe vindovz ta çalışıyor.

lisanslıda viladate etmek için paketteki sertifikayı yüklemek yeterli.

yalnız ie yi açarken 40 saatte açılıyor sizde de ölemi?

ayrıca sizlerde ne kadar ram yiyor?tek sekme de ben de web sayfası yüklenirken 70-90 a çıkıyor yükleme bittikten sonra 43 e düşüyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.