Şimdi Ara

İel mi İfl mi?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de ikilemde kalıp İFL seçtim benim için de uzaklık önemli bir faktördü ayrıca bu karar ileriki kariyer planınıza göre de değişebilir. Ben gazeteci/ekonomist gibi çevre olmadan yapılamayan bir işe yönelicem diyorsanız tabii ki İEL ama mesela ben ileride akademisyen olmak ya da Ar-Ge'de çalışmak istiyorum ve bu alanlarda "arkanın" olmasının çok da etkisi olduğunu düşünmüyorum. Gerçi torpil her zaman işe yarar ama bu alanlarda daha az. Dil için ben de dil kursu düşünüyorum zaten yatkınlığım var.
  • Nerede oturuyorsunuz ve hangi sınıfa yerleştiniz?

• Up

• bunu her yerde sorma döverler adamı . Kesinlikle İEL.
  • Brian. kullanıcısına yanıt
    -Yabancı dil anlamayan
    -5 yıl lise okumak istemeyen
    -Ailesinden uzaklaşmak istemeyen
    -Yüksek ygs-lys başarısı isteyen
    -İstanbulda yaşamak istemeyen
    -Olimpiyat başarısı isteyen
    Biri ifl tercih edeblilir
  • İel e nakil istedim fakat tutmadı 0,6 ile kaçırdım Bu sefer de ifl ile kabataş arasında kaldım yorumlarınızı bekliyorum.

• bo27 B kullanıcısına yanıt
    Zorlama bence İFL iyi lise sonuçta
  • Ptesi sabah itibariyle GSL de 3, İEL de 15, Kabataş ta ise 40 civarı kontenjan açığı vardı...
    Cumaya kadar taşlar yerine oturur diye umuluyor...
  • sayısalda izmir feni geçecek lise yok emin ol tıp-mühendislik ifl'ye gideceksin kaçarı yok

2. bir dilim olsun sözel okuyacam ben zaten üni. kazanırım okulumun adı yeter diyorsan iel'e gideceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTurquality

sayısalda izmir feni geçecek lise yok emin ol tıp-mühendislik ifl'ye gideceksin kaçarı yok

2. bir dilim olsun sözel okuyacam ben zaten üni. kazanırım okulumun adı yeter diyorsan iel'e gideceksin

ielde görülen biyolojiyi tıp fakültesi okuyanlar görüyor ifl össde başarılı ama ieldekiler kadar bilgili değiller. gerçi sözel demişsin iele

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptureTheMotion

quote:

sayısalda izmir feni geçecek lise yok emin ol tıp-mühendislik ifl'ye gideceksin kaçarı yok

ielde görülen biyolojiyi tıp fakültesi okuyanlar görüyor ifl össde başarılı ama ieldekiler kadar bilgili değiller. gerçi sözel demişsin iele

matematik ve olimpiyatları diyorum ben diğer dersleri giden adam bilir iel'e sözel dememin sebebi orada sözel okumanında mümkün olması ifl'de o olanak varda çok sıkıntılı mf dersleri boşa almış olacaksın mezun olurken söve söve çıkarsın yoksa okullara laf atacak kapasitem yok zaten :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CaptureTheMotion

quote:

matematik ve olimpiyatları diyorum ben diğer dersleri giden adam bilir iel'e sözel dememin sebebi orada sözel okumanında mümkün olması ifl'de o olanak varda çok sıkıntılı mf dersleri boşa almış olacaksın mezun olurken söve söve çıkarsın yoksa okullara laf atacak kapasitem yok zaten :D

+1

olimpiyat ve ygs,lys de ifl önde gider. sitelerine gidin bakın ikisinin haberlrine de ben olimpiyatlara hazırlanacaktım(bu sene teog var diye olmadı) ifl düşünüp olimpiyata yönelik düşünüyom

• İfl de olimpiyat derslerini üst dönemlerin veriyor hoca falan yok

• bo27 B kullanıcısına yanıt
    boşver sen nakilleri dene olursa olur olmazsa canın sağ olsun
  • Sağol

• Sağol

• Hangi okul oldu

• İfl

• quote:

Orijinalden alıntı: bo27

İfl

Hayırlı olsun hocam.
    Çok iyi bir okul.
    Yerinizde olsam şöyle yapardım deyip moralinizi bozmaya gerek yok.
    Türkiye' de gidilebilecek en iyi 10 okuldan biri.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.