Bildirim
İelts hakkında yardıma ihtiyaçım var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yardım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende ielts' e hazırlanıyorum. İnter başı için 6,5 biraz zor gibi. Biraz taktik işi ielts, bu yüzden neyi yapıp yapamadığını görmen lazım.
Mesela writing için özel ders alabilirsin ya da speaking için özel ders faydalı olur ama reading ve listening biraz sana kalmış beceriler. İelts dışında başka alternatifin varsa onu da değerlendir bence, sadece ielts' ye odaklanma. Ama unutma, hiç bi şey yoktur ki ulaşılmaz olsun. Eğer bi' insan bi şeyi çok istiyorsa başarabilir diye düşünüyorum, tabii ki zorlanacaksın ama imkansız değil. Kolay gelsin, başarılar! -
quote:
Orijinalden alıntı: ygsögrencisi.
Seviyem inter başı ve okulda hazırlıgı atlayabilmem için 5 ay içinde 6.5 almam gerekiyor , özel dere alma imkanım var , bu sonuç 5 ay içinde alınabilecek bir puan mı lütfen yardım ediniz
Eğer seviyeniz GERÇEKTEN intermediate ise 5 ay içinde SIKI çalışırsanız başarı sağlayacağınızı düşünüyorum.
Daha önce sitede İETLS İngilizce dersleriyle ilgili bir konu açmıştım.
Bu konudaki siteye çalışarak büyük oranda kaynak ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.
http://forum.donanimhaber.com/m_113220907/tm.htm
Başarılar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X